Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milánek77 No tak to je super, že se malýmu tak daří. Já jdu na gyndu příští čtvrtek, tak uvidíme jak se nám daří, je to po měsíci. Nevolnosti jsou hrozný. sice nezvracim, ale nemůžu nic jíst, zhubla jsem 4 kg.Ale řekla bych že už je to trošku lepší povoluje to.Jo jo já jsem na nemocenský a jsem za to ráda, dopoledne jsem vždycky byla nepoužitelná
No jen doufám, že je všechno v pořádku, je to hrozná doba co jsem ho viděla
Už jsme objednaný na sreening 5.6.jdeme na utz tak jsem zvědavá. Vysadila si prášky jak to v Gennetu řekli? Já ne mám z toho bobky ![]()
@barusssska No tak průběh máme dost podobný
nevolnosti mi taky povolují, tak jse zato vděčná..bylo to děsný. Prášky postupně vysazuju, utroš jsem vzala poslední ten den co jsem byla na kontrole v Gennetu a s medrolem se loučím o dost pomalejc, protože tenkrát mě po jeho vysazení bolela příšerně hlava..tak mam zítra poslední 1/4..a zatím dobrý. Toho utroše se vůbec neboj, v tenhle moment už tělo pracuje samo..je zbytečnej. Na scr..jdu stejně jak Ty
Necháte si říct co to bude až to bude vdét? My zatím ne, tak uvidim jak to dlouho vydržim. Měj se prima!
Ahoj holky, prosím o radu. Tu Dipheraline injekci také aplikovat do břicha? Stejně jako to má Menopur a Cetrotide.
Už jsem z toho jelen
děkuju
Ahojky holky dávaly jste si některá při transferu Embryo Glue jekési lepidlo na embryo koukala jsem do genneťáckýho ceníku a nic nenašla
![]()
@hačilka uz jsem ti to myslim psala jinde
Me ho ne v Liberci ale v podoli nedoporucili ze to je jen tahák na penize
Protože lepidlo ti ne zaručí to, ze se embryo chytne a ze je v pořádku
@Petra Z To víš topící se slámy chytá
jenpřemýšlím co ještě může pomoc
![]()
@hačilka no---míváte asistovaný hatching nebo jak se to píše??
@Petra Z to jo to se dělá u PGS vždycky aby jim mohli odebrat tu buňku na testování
právě že máme všechny tyhle vymoženosti a prd ![]()
@hačilka ahaaaaaaaaaaa
tak už nevím…no zkus teda lepidlo a uvidíš…
Mě dr. říkala, že to nejspíš budou v Gennetu rušit, že to za poslední dobu měla jen 1 paní. Je to drahé. A říkala, že to moc ženský nechtěj.
@faldi tak poslední injekce zamnou ![]()
Jen teda to mají na prd vymyšlené
stříkačka nenasála veškerou tekutinu z té hlavičky s práškem protože byla krátká jehla. Snad ty dvě kapky nebudou chybět z těch dvou lahviček ![]()
@LKK taky mam posledni hormonovku za sebou, zitra uz jen ovitrelle a od nedele uz jen klasika clexan na krev
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.