GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65358
9.5.14 18:56

@LKK vaginálni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
9.5.14 18:57

@Petra Z ahoj, tak jak to s tebou vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
9.5.14 19:04

Ahojky :) jedině vaginálně :) to už je pak o zvyk :mrgreen: co jsem se nalítala :) teď chodím na ultraz.co dělá děložnížní sliznice, jdu na ket :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65358
9.5.14 19:23

@1985bara příští tyden mam rande s mokrou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
9.5.14 19:32

@Petra Z paani tak to preji at je uspesne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65358
9.5.14 20:14

@1985bara dekuju uvidíme uvidíme :mrgreen:
Je to jen konzultace zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
10.5.14 14:59

@1985bara @Petra Z :) děkuji za odpověď

@faldi tak to držím moc palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
13.5.14 14:54

Ahoj holky :mavam: nevíte, jestli může jít s váma na transfer i přítel? poprvé mě to vůbec nenapadlo se zeptat, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
13.5.14 14:56

Ahoj holky, tak jsem z dnešní kontroly doma :) dle UTZ to vypadá na cca 20 „kousků“.
Jen mě tedy zarazilo, že v minulých papírech jsem měla píchat Ovitrelle a teď místo toho mám Diphereline. Co jsem tak na diskuzích vyčetla nikdo s tím nemá zkušenost 8o údajně to jsou rozdílné léky. Nevim zda to mám volat do Gennetu :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
13.5.14 15:11

Toho diphereline se neboj, taky jsem ho ted měla. A minule jsem měla ovitelle. Paní doktorka mi říkala, že je ten dipher. lepší, že to je skrs hyperstimuláku. Takže v pohodě. U mě to bylo dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
13.5.14 15:16

@faldi jeee moc ti děkuji za rychlou odpověď :hug: tedy je to normální, že 6.den stimulace začínám píchat Diphereline po dobu 4dnů. Úplně mě to vykolejilo, když jsem se doma podívala do papíru a ještě víc mě to dostalo po přečtení informací na netu.
Tak ono, že tam je teď cca 20 „kousků“, tak to raději preventivně změnila kvůli tomu hyperstimuláku.

A jak ti dopadlo OPU a teď čekáš na ET? Máš nějakého „sněhuláčka“? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
13.5.14 15:19

Jj, je to tak taky jsem to píchala tuším 4 dny.To bych se musela podívat do papírů :) Já jdu v pondělí na ketík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
13.5.14 15:21

Bylo to mé 2 OPU. Měla jsem 11 vajíček, z toho 7 oplodněných, a máte 3 mrazáčky 5 denní blasty.po PGS :) takže jsem ráda, že máme náhradníky, ale už chci aby to klaplo.Jsem po lázních 14 dní, zítra jdu na mobilizaci kostrče, tak budu připravená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
13.5.14 15:27

@faldi já jsem to spletla s lékem Cetrotide :zed: :) ten Diphereline mám píchnout až poslední den stimulky na indukci ovulace 2.ampulky. Dnes už trošku cítím břicho, tak snad ten hyperstimulák nebude :roll:

Tak to ti moc držím palce, aby se konečně po druhé zadařilo. Určitě je člověk klidnější když ví, že má nějakého náhradníčka a ještě navíc po PGS. Budeš po transferu doma a nebo chodit do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
13.5.14 15:38

No jelikož mám brigádu v bývalé práci, tak budu doma.2 dny spíš budu polehávat a pak pojedu k sestře. Protože doma bych se pozorovala a to není to nejlepší. Poprvé jsem skoro 14 dní ležela, ale ležení stejnak tomu nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.