Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky
jedině vaginálně
to už je pak o zvyk
co jsem se nalítala
teď chodím na ultraz.co dělá děložnížní sliznice, jdu na ket ![]()
Ahoj holky
nevíte, jestli může jít s váma na transfer i přítel? poprvé mě to vůbec nenapadlo se zeptat, tak nevím.
Ahoj holky, tak jsem z dnešní kontroly doma
dle UTZ to vypadá na cca 20 „kousků“.
Jen mě tedy zarazilo, že v minulých papírech jsem měla píchat Ovitrelle a teď místo toho mám Diphereline. Co jsem tak na diskuzích vyčetla nikdo s tím nemá zkušenost
údajně to jsou rozdílné léky. Nevim zda to mám volat do Gennetu
![]()
Toho diphereline se neboj, taky jsem ho ted měla. A minule jsem měla ovitelle. Paní doktorka mi říkala, že je ten dipher. lepší, že to je skrs hyperstimuláku. Takže v pohodě. U mě to bylo dobrý.
@faldi jeee moc ti děkuji za rychlou odpověď
tedy je to normální, že 6.den stimulace začínám píchat Diphereline po dobu 4dnů. Úplně mě to vykolejilo, když jsem se doma podívala do papíru a ještě víc mě to dostalo po přečtení informací na netu.
Tak ono, že tam je teď cca 20 „kousků“, tak to raději preventivně změnila kvůli tomu hyperstimuláku.
A jak ti dopadlo OPU a teď čekáš na ET? Máš nějakého „sněhuláčka“? ![]()
Jj, je to tak taky jsem to píchala tuším 4 dny.To bych se musela podívat do papírů
Já jdu v pondělí na ketík ![]()
Bylo to mé 2 OPU. Měla jsem 11 vajíček, z toho 7 oplodněných, a máte 3 mrazáčky 5 denní blasty.po PGS
takže jsem ráda, že máme náhradníky, ale už chci aby to klaplo.Jsem po lázních 14 dní, zítra jdu na mobilizaci kostrče, tak budu připravená ![]()
@faldi já jsem to spletla s lékem Cetrotide
ten Diphereline mám píchnout až poslední den stimulky na indukci ovulace 2.ampulky. Dnes už trošku cítím břicho, tak snad ten hyperstimulák nebude ![]()
Tak to ti moc držím palce, aby se konečně po druhé zadařilo. Určitě je člověk klidnější když ví, že má nějakého náhradníčka a ještě navíc po PGS. Budeš po transferu doma a nebo chodit do práce?
No jelikož mám brigádu v bývalé práci, tak budu doma.2 dny spíš budu polehávat a pak pojedu k sestře. Protože doma bych se pozorovala a to není to nejlepší. Poprvé jsem skoro 14 dní ležela, ale ležení stejnak tomu nepomůže.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.