GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
694
26.4.14 19:49

@milánek77 právě že čistá krev, ne ne termín určitě nemám, asi se mu u mě nelíbí. v pondělí si dojdu na gyndu aby mi řekla jestli tam je nebo ne a pak ve středu do gennetu. Děkuji moc za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
26.4.14 19:58

@barusssska Ach jo, budu na „vás“ myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
27.4.14 09:05

Ahojky holky. mám prosbu. snažíme se o mimi rok a půl a podle všeho to vypadá, že to pomocí,,jen,, ambulantní léčby nepůjde. clostil sice vaječníky nastartoval-folikuly rostou a občas praskaj sami občas s pregnylem. ale k čemu to, když sliznice stále nechce růst. ted mám estrofem na měsíc a jestli nebude žádná změna tak už mi více pomoci nemůže. takže mi dr. napsala žádanku do gennetu. vybrali jsme tedy liberec. chci se zeptat za jak dlouho od první návštěvy jste podstoupily první iui a za jak dlouho či na kolikátý pokus se zadařilo? omlouvám se ale jsem nováček a vzhledem k předchozím pokusům na první pokus před x lety jsem toto řešit nemusela, takže mi to moc neříká a mám docela strach. a popravdě se mi nějak nedaří rozdýchat to, že to nepůjde normálně a budeme muset do car. :-( dík za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
27.4.14 12:00

Zdravím :mavam:
Mám jeden dotaz.
Moje doktorka mi napsala žádanku do Gennetu, aby mě obědnali na odběry krve na imunologii.
Prý se to dělá jen v Praze. Můžete mi někdo napsat kde přesně v Praze a jakou mají dlouhou čekací dobu?
Díky za info :mavam:

• Citovat
  • Upravit
694
27.4.14 12:06

@Jančakecalka nás poslali do Karlína. A jak dlouhá čekací doba to si nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
27.4.14 12:28

@Jančakecalka Ahoooooj v Karlíně v Imunii :) nejdřív na krev ráno a za měsíc pro výsledky pozor začíná pylová sezóna to tam bude živo :nevim: a co ty jdete do IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.4.14 15:19

@barusssska tak có..jak Ti je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.4.14 15:29

@hankamisa Ahoj, nechci Tě nijak strašit, ale může se stát že iui Ti vůbec nedoporučí..spíš ivf. Před tím nejspíš podstoupíš i nějaká vyšetření..nějaký ten měsíc to trvá, ale je to hodně individuální. Někomu se zázrakem zadaří pár dní před plánovanou návštěvou caru :D To není můj případ :roll: Držim palce každopádně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
27.4.14 15:49

@Jančakecalka ja byla na imunologii u dr. malickove na Karlově náměstí v Praze
Ona je vyhlášena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
27.4.14 16:15

@milánek77 no tak už včer večer jsem jen špinila a dneska už jen malinko. zítra se nacpu na gyndu na utz. alespoň budu vědět na čem jsem, ale mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
27.4.14 17:37

@milánek77 - ahoj. dík. no já s těhu nikdy problém neměla. až ted. folikuly rostou-vaječníky začaly fungovat, jenže sliznice je pořád nízká. a vzhledem k tomu, že se v říjnu nejsíš zadařilo ale mimi se neudrželo to vypadá jen na tu sliznici. i dr. říkala, že možná bude stačit napsat jiné prášky na ten růst, které ona ale bohužel psát nemůže. takže já věřím, že to normálně půjde až poroste sliznice. chceme domací početí ne zásah dr.
taky držím palečky at se brzo zadaří.
@barusssska -držím palečky at je vše ok, jestli jsem pochopila správně a čekáš miminko.

Dneska už 3 den mám žaludek jak na vodě jen ne to jít ven a pořád bych jedla. nevím jestli je to z jídla nebo utrogestanu ale ten beru už od října a nikdy mi nevadil. vadí mi jak mlíko tak jogurty tak capučíno, ach jo- takže asi mléko to je ve všech. nemít jistotu, že folikul nepraskl (byla jsem na utz) tak řeknu, že jsem v tom. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.4.14 21:46

@barusssska Tak snad je prďola v pořádku..zítra se tam určitě dostaň ať sebe i mimi zbytečně nestresuješ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
28.4.14 12:24

@milánek77 Děkuji moc za podporu :hug: dneska jsem se na utz vmáčkla a vše je v pořádku srdíčko bije a jsem 6+4,tak snad už bude vše o. k.Mám tam hematom tak proto asi to krvácení. Byly to nervy.Tak mám odpočívat a ležet. Jelikož mi je každý den špatně, tak nic jinýho ani nedělám. :) Tak ve středu doufám naposledy do gennetu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
28.4.14 13:15

@barusssska Jé, no tak to je skvělý :potlesk: Odpočívej..teď si zas můžeš chvilku užívat klidu že víš co a jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
28.4.14 15:01

Děkuji moc :hug: a jak se cítíš ty? vše v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.