Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Laura30 nejde o antiko jde o tu nehodu, antinu mi sam predepsal a rekl ze budu spinit ale na ty dva mesice se to nevyplati menit
Promin, nejsem asi uplne v obraze… Ale na te antikoncepci myslim docela zalezi. Kdyz ji beres kvuli endometrioze, tak bys rozhodne spinit nemela (ne dyl jak 5 dni). To je priznak toho, ze nefunguje. A taky nechapu, jak si teda mohla otehotnet, kdyz ji beres… ![]()
@Laura30 to nepochopim ani ja, prvni tyden jsme se nechranili a pak uz jsme meli kondom, holt jsme to asi meli hodne pohnojene jeste z ivf tak se to chytlo,,,jinak dr rikal ze kdyz budu hodne pit, spinit nebudu, bohuzel,,kdz jsem volala ze to nevyslo, ze tedy spinim i pres dukladne piti, tak jeste doporucili brat ji na minutu presne, tak je pravda ze se to trosku zklidnilo, ale vcera tohle, ted uz zase jen spineni pri utirani
Tak odedneška nemocenská. To bude nuuuuda
no nedá se nic dělat.
@barusssska To znám už se nudím od úterý dneska aspoň na sluníčku na zahradě s knížkou
![]()
@hačilka @barusssska holky, to jeste nevite jake to je nudit se od 27. ledna ![]()
@hačilka jj ja jsem zustala doma uz od stimulace, pritel si to pral, abych se nenervovala v praci atd, hlavne jsme to chteli zkusit prirodne doma, ale bohuzel jsem dostala tu antinu
@1985bara A to máš ještě neschopenku? Mě pěkně serou ty vycházky
po IVF je to fakt logické omezovat vycházky ![]()
@hačilka jj mam neschopenku, vychazky jsou na prd to jo, nejak jsem si na to zvykla
a mas pravdu pri tehu je opravdu dulezite omezit pohyb a byt prikovan doma ![]()
@barusssska Ahoj
je mi dobře..žádné těhu příznaky, i ty šílený noční křeče v podbřišku přestaly
Dělám všechno co dřív..jen nic těžkýho. A co Ty? A příští týden snad už utz.
@milánek77 tak to ráda slyšim._Tak držim pěsti na utz ať
tluče jako zvon.My až 30.4.Já opět dva dny špinila, ale už je to zase dobrý, tak doufám, že je vše o. k.Jinak včera mi teda bylo celý dopoledne fakt blivno. Tohle mít denně tak se asi zbláznim. Jinak až na prsa taky dobrý.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.