Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pan Dr.tam zrovna nebude. Zkusím asi svého, ať se nestresuju.
@milánek77 moje doktorka by skvělá. být tebou tak bych šla dřív.
@barusssska Nejspíš opravdu půjdu, nemám žádné zkušenosti..tak ani nevím co sledovat. Mám stále větší křeče v podbřišku..hlavně v noco, ale v diskuzích o tom píšou že je to normál, tak se to tak snažím brát ![]()
Nic se nesmí podceňovat. lepší jít a vypadat jako hysterka (jako já dneska
),než pak mít problémy.
@barusssska Tak, a mám to domluvené na konec příštího týdne..u svého Dr. A jsem v klidu ![]()
To by bylo skvělý kdyby už
začínám se těšit! A Ty už jsi dneska už něco viděla..fazolku? ![]()
Ahoj, tak jsme prošli všemi vyšetřeními a verdikt IVF. Už mám antinu a chtěla bych se zeptat jak to dál probíhá a jaká je asi doba do transferu a jaká je šance na první dobrou ![]()
Ahoj, asi nejsem tak zkušená jako ostatní, ale prošla jsem dvěma celými kolečky IVF. Také jsem měla HA (edometrióza), brala jsem vždy min. dvě platíčka=42 dní. Po dobrání začíná asi za tři dny stimulace, která trvá tak deset dní. Následně odběr vajíček a po té nejdéle do šesti dnů ET - transfer..pokud je vše v pořádku..nebo se nedělá PGS, PGD embroušků. Přeji hodně zdaru a hlavně trpělivost ![]()
@sabutoma presne jak ti psala kolegyne v predchozim prispevku, take to tak mam, dobiran antiko a 6.5. si jdeme pro stimulaci a pak huraa na dalsi kolo ![]()
@1985bara Ahoooj všichni
tak jsem po KETu 3den
kromě bolesti v podbřišku žádné příznaky
ale KET proběhl v pohodě žádný stres jak poprvé tak snad dobrý
co nového u vás?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.