GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
17.4.14 10:40

@hačilka ahoj, ja cekam na konzultaci a pak huraaa do toho,,,no ale co se mi nestalo vcera jdu normalne na zachod ze potrebuju a pritom ze me neco vypadlo, nedalo mi to a prozkoumala jsem to, napadlo me rychle si udelat test a byl pozitivni!!!(sice slabe ale byl) takze jsem asi opet potratila a i presto ze beru antiko a pouzivame kondom a pred zacatkem nasazeni jsem si delala test 2× s vysledkem negativnim, normalne jsem spinila ted po celou dobu, ale to jsem mela i pri prvnim pouzivani antiko…jenze ted nevim co delat, kdyz to v caru reknu, tak se mi to vsechno posouva min o 2 mesice, a na konzultaci jdeme az 6.5., my jsme to vymysleli tak, ze delat jako ze se nic nestalo a pokracovat v antine, kdyby se nahodou neco delo, tak samozrejme jit k dr, ale pri prvnich dvou potratech jsem se vycistila doma sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
17.4.14 10:45

@1985bara Ahojky no já bych to řekla nemusíš pospíchat jako já a ztratit cyklus nemá cenu a o prašulích nemluvě :roll: třeba se bojíš zbytečně dr tě prohlédne a třeba nebude potřeba žádný posun :lol: v antiko pokračuj proč ne třeba se ti čistí endoška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.4.14 10:50

@hačilka zase si rikam ze maximalne nevyjde stimulka a bez et se to nepocita jako pokus a prasky budu mit od pojistovny,,,no toho sesteho se ukaze jestli neco uvidi na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
17.4.14 11:03

@1985bara NJ uvidíš jak sono ale jak se jí nebude něco líbit tak se přiznej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.4.14 11:05

@hačilka Držím palce!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.4.14 11:06

@hačilka jj to vis ze se priznam, ale jinak budu delat mrtvyho brouka,,prosim te nevis jak to je kdyz pri stimulaci nedojde k ET bere se to jako pokus nebo neee, ja to nikde nemuzu nejak najit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
17.4.14 11:09

@1985bara No jak to posudí lérař to bych neriskovala to víš pojišťovny šetří :cert: :cert: :cert: @milánek77 Díííííííííííík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.4.14 11:13

@hačilka ja prave nekde cetla ze kdyz nedojde k et, tak se to jako pokus nepocita a posila se to na pojistovnu a ta by to mela vyhodnotit jako neplatny pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65359
17.4.14 11:25

@1985bara měla jsem to ale nedošlo ani k odběru vajíček
Pokud se odeberou myslim ze je to plátna stimulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.4.14 11:31

@Petra Z ja prave jak byla ted ta nehoda, tak bych chtela zkusit tu stimulaci, budu normal brat dal antinu a kolem toho sesteho ji vysadim a zacneme stimulaci, rikam si ze by to tou nehodou mohlo byt rozhazene, ale kdyz nedojde ani k et, tak by se to jako pokus pocitat nemelo, ale kdyz se neco zacne dit, priznam barvu to je jasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65359
17.4.14 11:34

@1985bara hele a ty jako doma otehotnis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.4.14 11:35

@Petra Z ja jsem doma 2× otehotne za tech 5 let, ale uz je to zase 2roky co se to povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65359
17.4.14 11:36

@1985bara aha stejně to je zvláštní vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.4.14 11:38

@Petra Z to teda je, zvlast kdyz jsem naposledy menstruovala 20.3., nasadila antiko (predtim udelala 2×test, negativni) asi tyden jsme se nechranili, ale pak jsem z antiny zacala spinit, tak od te doby jedeme na kondomech a i kdyby se to povedlo, tak to v dobe ovulace urco nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.4.14 13:21
@1985bara píše:
@Petra Z ja prave jak byla ted ta nehoda, tak bych chtela zkusit tu stimulaci, budu normal brat dal antinu a kolem toho sesteho ji vysadim a zacneme stimulaci, rikam si ze by to tou nehodou mohlo byt rozhazene, ale kdyz nedojde ani k et, tak by se to jako pokus pocitat nemelo, ale kdyz se neco zacne dit, priznam barvu to je jasny

Jako pokus se to urcite pocita. Ale v pripade, ze k et nedojde, proplaci pojistovna 1 pokus navic. Ale byla by to velka skoda, takhle promrhat jeden pokus. Za prve to stoji nemale penizky, ktere ti nikdo nevrati. A za druhe ctvrtej pokus ti nabehne treba i po pgs, jelikoz nedojde k et hned po ivf, ale ceka se zhruba mesic na vysledky a pak si hradis ket sama. Navic, kdyz o te antikoncepci nereknes, nebude Dr. vedet, co presne u te predchozi stimulaci selhalo, coz je dulezite pri planovani dalsiho cyklu… Kdyz spinis, nejspis nefunguje, tak jak by mela… Dr. ti muze napsat jinou, nebo zmenit protokol uplne… Takze ja bych to urcite rekla, muze to byt dulezite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.