Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pojistovna schvalila dalsi pokus a 6.5. na kontrole zjistime kdy stimulujeme ![]()
@hačilka jj vsimla jsem si poznamky v podpisu, gratuluji ke zdravym emrijkum a drzim palce at to ma hladky prubeh s dobrym koncem ![]()
@1985bara taky jsem vždycky musela brát HA..42dní před IVF, trochu mě štvalo, že to nemůzeme zkoušet doma
ale zase je člověk v klidu. Držím vám oběma palce holky!
@milánek77 dekuji
, ja jsem byla taky trosku zklamana ze mi ji nasadili, ale co uz, trosku si pozobu, stejne bych musela cekat ty 3mesice nez muzeme na dalsi pokud, tak takhle jsme to aspon nejak zaplnili
@1Anička1 ne nemuze uz kvuli pojistovne a taky se telo vzpamatovava z tech hormonu
No nemůže----jsou pripady kdy ano
V podoli se třeba na nejake schválení nečeká a v ďen kdy jsem začala stimulovat se odeslala zadost
A pokud ma ženská měsíc do 40 narozenin tak je to holt bez pauzy
@milánek77 Jéé já nenapsala.HCG 340 a v pondělí musím na kontrolní odběr. Tak uvidíme
@1985bara no jsme po imunologii manžel po spermiogramu a ja ještě hematologii a pak se uvidí
@barusssska píše:
@milánek77 Jéé já nenapsala.HCG 340 a v pondělí musím na kontrolní odběr. Tak uvidíme
Jéé, moc gratuluju a zároveň držim palce ať je vše jak má
Já dneska taky na krvi..520 HCG, přeju nám všem ať si to užíváme!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.