GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
5.3.14 20:47

@spicy nebyla jsem na klasice, jen jsme podstoupili ivf a ted mame 20.3. dalsi konzultaci a jdeme popripade do dalsiho pokusu, rikal ze tu endosku nemam zase tak hroznou a mela jsem na dva mesice antikoncepci, tim se ‚uspi‘, endoska se horsi menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.3.14 20:55

Budu držet pěstičky ať to brzy vyjde :srdce: My jsme zatím na začátku. Antikoncepci neberu 18měsíců a tu dobu se i snažíme o mimčo :) Nikdy jsem neměla takové bolesti nejen před MS ale i během cyklu - tak se bojím také té endometriozy :( Podbřišek mě bolí víc jak 20dní v měsíci - hlavně na levé straně u vaječníku - vystřeluje to až do nohy… před týdnem jsem si v půlce cyklu nemohla ani sednout (doufala jsem v ovulaci, ale MS přišla v plné parádě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
5.3.14 20:58

@spicy to je divny ta bolest tak velka, urco jim to rekni, pokud jsi to jeste neudelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
8.3.14 12:21

AHOJDA DĚVČATA…DLOUHO JSEM TU NEBYLA…NEZNÁM UŽ VÁS…JEN PÁR HPLČIN, KTERÝM JAK KOUKÁM ŠTĚSTÍ JEŠTĚ NEDOPŘÁLO MIMINEČKO :hug: :hug: :hug: hodně sil do dalších bojů a atu vás je ten další i tím POSLEDNÍM s krásným koncem :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
8.3.14 21:06

@dagmariana ahojík. dagi.. jak pak se máš? Co dětičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
10.3.14 15:01

Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, mám za sebou 1. IUI bez stimulace - bez úspěchu, za týden mám jít na další IUI, nyní stimulováno clostilem.

10. DC mám 2 folikuly 11-12mm (v pátek 7.3.). Ve středu mi budou píchat Pregnyl a na IUI mám jít v pátek 14.3. Myslíte, že budou folikuly zralé? Mám obavy, aby to nebylo pozdě a nebylo už po ovulaci…

Cyklus bez stimulace mívám kolem 32 dní.
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
10.3.14 17:39

@1Anička1 ahojky, já byla na 2.IUI minulé pondělí, na utz jsem byla pátek předtím a folikuly jsem měla 20 mm, byl to taky 10.DC. vypadá to, že máš cyklus delší, ale myslím, že vědí, co dělají. Přeji hodně úspěchů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
10.3.14 21:09

@misha alex Děkuju a tobě přeju, aby ti to vyšlo. Dej vědět :-ú Snažili jste se před IUI nebo radši ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
11.3.14 11:43

@1Anička1 ahoj, ani ne, vzhledem k předepsané abstinenci alespoň 3 dny jsme to prostě nechali na nich. někdo říká, že se to má pak ještě pojistit, ale mě nebylo ani jednou moc dobře, takže jsme to nechali plavat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
11.3.14 21:03

@Marti30 Máme se suprově…koukám, že se nám narodili skoro stejně :) Jinak…holky…dvojčata je masakr :) Chtějte jen jedno miminko :D Ú plně to stačí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.3.14 15:14

Ahoj taky jsme tam začali chodit jsme teprve na začátku. A tento týden jsem doma po endoskopickém vyšetření a manža odevzal vzorky pro spermiogram. Chodíme k Dr. Petrovi a jsme spokojení, je velmi příjemný a chápavý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
13.3.14 17:40

@misha alex Tak doufám, že vám to klapne, nezkoušela jsi ještě test :-)? Já jsem zvědavá na pondělí, doufám, že folikuly neprasknou dřív…

@sabutoma Ahoj, já chodím k Mokrý a taky spokojenost :-) Teď má dovolenou, tak mě vyšetřoval Petr a je taky fajn :-) Jak dopadl manželovi spermiogram? Co vás teď čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.3.14 18:18

@1Anička1 spermiogram ještě nevíme. Teď jdem 24 k dr Křečkoví na genetiku a až 8.4. jdem pro výsledky a další postup. Jsem z toho taky vykulená 8o co a jak bude dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
14.3.14 08:27

@1Anička1 ahojky, takže jdeš až v pondělí? Zatím jsem netestovala, jsem 11DPO a nemám moc odvahu, je brzy. Moc držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.14 13:59

Ahojky všem snažilkám a budoucím maminkám :) Ráda bych se s vámi podělila o svůj příběh. Loni v lednu jsem po 9 letech vysadila antikoncepci, navštívila gynekologa a na několik měsíců přišla o ms, zhruba 3× mi píchnul injekci, abych to dostala a zkoušeli jsme dál mimíska a ono pořád nic. Letos v lednu jsem se naštvala řekla jsem mu, zda mi nemůže nějak pomoci a najednou už jsem držela v ruce doporučení na vyšetření v Gennetu v Liberci. 20 února jsme jeli s manželem na konzultaci k panu Petrovi, spočítal mi dny vhodné pro otěhotnění, tak jsme se pomilovali, za 14dní jsem testovala a nic. Teď v pátek to bylo 35dní od poslední MS a měla jsem si volat do Genetu, jaký bude další postup, když ranní test vyšel // pozitivně a dneska taky 2//, jsem šťastná jako blecha a bojim se abych to nezakřikla, ale když se zamyslím, jak mě strašně bolí prsa, jsem unavená, měla jsem průjem tak doufám že se opravdu poštěstilo. Držím palce všem, které se taky o mimi snažíte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.