Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara No 17 března bude MS tak počítám koncem měsíce KET musím jedno jsem po 2 císařích
to víš že by mě 2 lákali ale nevím jestli by to děloha vydržela ![]()
@hačilka aha ahaa, to je neco vid, kdyz uz muzes dat vic, tak zase nemuzes zdravotne ![]()
@1985bara No já už jsem ráda že je zas na víc pokusů už si ze mě dneska dělali srandu že jsen v gennetu veterán
dneska 5tá narkóza
![]()
@hačilka v nic jineho nedoufam a jsem o tom presvedcena, neuspech nepripoustim
Ahojky,
možte mi niekto poradiť? Absolvujem prvý cyklus stimulácie aplikovaním Luverisu a Menogonu. Po štvrtom dni užívania Luverisu som začala špiniť až krvácať. Je to normálne? Ďakujem Katka
@Katka17 Ahoj jestli jsi měla cyklus s antikoncepcí tak je to normální ![]()
Tak to mi spadol kameň so srdca
už som sa zľakla, že je to zle. dík
@hačilka Čauky
, vede se dobře, pomalinku se pouštíme do dalšího pokusu. Nejdřív nativní cyklus, potom 3 ivf. CAR jsme změnily, doma jsme to dlouho probíraly a dospěli jsme k závěru, že to zkusíme. Vrátit se můžeme vždycky. Strašně moc tě obdivuji, jak se pouštíte hned do dalších pokusů. Jseš opravdu bojovnice, moc ti přeju aby ti to tentokrát vyšlo a našel se tam bojovníček jako si Ty! Kdy bude ket? ![]()
@Vlaďka 27 KET bude koncem března
,honí mě čas proto prostě pokračuju
Doufám že tam bude nějaký to už je naše poslední šance
Jinak bych taky dala pauzu nějaký relax
to by bylo žůže
Tak ty máš čas ono to fofrování je docela náročný
Tak hlavně ať dopadne
![]()
Ahoj holky, jak se tady máte a jak se vám všem daří. Dost často na vás myslím, protože jezdím do gennetu na krev a screening, tak si říkám, kterou z vás tam potkávám. Já jsem na začátku 17tt a asi mě chytil močák. Pohlaví dítěte stále nevíme, tak jsem napnutá jako kšandy ![]()
@Petra Z Peti koukala jsem, že jsi z Mimoně, to jsme stejno krajanky ![]()
Moc vám všem držím palečky a doufám, že se všem zadaří ať dřív nebo déle, ale musí se povést.
![]()
@Petule 1985 no jo koukla jsem ti na profil
tam jezdím za sestrou ![]()
A ať je prcek hlavně v pohodě
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.