Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já bych asi chtěla embryo hned ![]()
a kdyby to nevyšlo-.----šla bych do ketu s vyšetřeným… ![]()
@Petra Z jj presne, ja bych to taky nevydrzela, uz tech 5 dni bylo na budku ![]()
@Petra Z no já taky ale když jsem vyděla ten masakr a jen jedno OK tak už ne chci zavést zdravé ![]()
@hačilka ajo vlastně…
no když mě to vyšlo jen z čerstvého…tak ketu nevěřím¨
i když to máme taky v plánu…ket
@hačilka hele,já už to tak nehrotím jako před 2 lety…to jsem chtěla další za každou cenu
ted prostě budu ráda, když to vyjde, ale nebudu se hroutit, když ne
@Petra Z Všude kolem jezdíme na Lípu okolo vás k mácháči na Dubou
tak za den 250 až 300 km no doufám že letos mám po sezoně
s břichem mě nevezmou ![]()
@hačilka ahaaaaaaaa
Na Machač jezdíme kazdej rok tady s partou –dubnatka 2009
Super akce jen je nas kazďej rok méně
Ahoj holky, chci se zeptat, máte tady dost zkušeností, jak už jsem před pár dny psala, byla jsem 27.1. na 1.IUI. dostala jsem od dalšího dne utrogestan na 3 týdny a ms nikde. stalo se vám, že vám to prodloužilo luteální fázi? testovala jsem v neděli a bílo. v úterý měla přijít ms. bolí mě břicho někde mezi ms a ovulací, jinak relativně nic. další test nechávám, až podle pokynů na neděli, pak kdyžtak ten utrouš vysadím a najedeme nový cyklus. budu ráda za každý názor, všem vám moc držím palečky, ať už jste v jakékoli fázi ![]()
Ahoj, jestli ten utroš brala od 28.1 a na 3 týdny, tak ho má ještě brát do 18.2.Nic nevysazuj, až co ti řekne doktor, mě MS přišla 4 dny po vysazení utroše ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.