GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2552
7.2.14 17:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
7.2.14 17:38

@Petra Z buď medrol nebo prednison :roll: a pak nějaké antioxidanty :lol: :lol: co o nich píšou že nemakaj :cert: docela bych hodila sázku co ti naordinujou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
7.2.14 17:40

Mě Prednison pomohl k větší váze a taky sem byla už nachcípaná a marodila, a to sem přitom nemarodila kolik let, když sem ho nebrala :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
7.2.14 17:46

Ahoj holky, tak jsme byly konečně na krvi :dance: teď musíme měsíc a půl čekat na výsledky :zed:
Jen teda @allmeyo taky jsme marodi, tak doufám, že to ty výsledky nějak nezkreslí :roll: to jsem teď trochu vykolejená, že zrovna o tom píšeš i když ta imunologie je asi něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65352
7.2.14 17:47

@hačilka no kdyz čtu diskusi o dr ke které jedem tak pravé dává i nějaké injekce 8o
My jdeme na kompletní imuno páru takze jdeme oba
Uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65352
7.2.14 17:47

Jinak prednison i medrol jsem mela uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
7.2.14 17:52

@LKK Ahoj a na krvi skrz co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
7.2.14 17:55

@allmeyo bylo to na genetiku, hormonální profil, AMH a štítnice. To je jen co si pamatuji :roll:
Myslíš, že to nachlazení by mohlo mít taky nato nějaký vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65352
7.2.14 17:58

@LKK Ne ne neboj nemá to vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
7.2.14 18:00

@LKK hmm tak to nevím :think: imunologie je asi o něčem jiném a třeba to tvoje nachlazení tam ani nezaznamenají :nevim:
No ale sami jsme normálně čuměli, že to v tý krvi už bylo a přitom sem nachlazená vůbec nebyla a předtím než jsme tam jeli sem ani nemarodila :nevim:
Ale díky tomu se mi to právě o měsíc zase posunulo :zed: :zed: no hlavně, že už takový všelijaký vyšetření máme za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
7.2.14 18:04

@Petra Z @allmeyo no snad to vliv mít nebude, Taky se bojím, že by se to mohlo díky tomu posunout :zed: to už opravdu nechci-nemůžu se dočkat až se začne něco dít :)
No já četla, že geny jsou údajně celý život stejné a nemění se, tak nevim co je na tom pravdy :think:

Jinak děkuji za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
7.2.14 18:50

@LKK Jo tak geny jsou naše jistota ty se fakt nemění :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
7.2.14 18:53

@Petra Z no mi taky byli oba chlap z toho měl vysloveně zážitek :roll: :roll:
ale rozeberou vás dokonale jen těch možností co s tím a asi moc néní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65352
7.2.14 19:11

@hačilka no jukni do diskuse o karin malickove
K ni jedeme
Pokud to bude na dlouhodobou léčbu tak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
7.2.14 19:24

@Petra Z Tý jo Péťo neplaš máš Matýáška tak sis snad od porodu imunitu úplně nepotento :roll: nebo jsi měla nějaká problémy? Nás tam rozebrali do mrtě muž měl nějaké výsledky horší protože je alergik a já měla nějaké hraniční hodnoty proto ten medrol 14dní před transferem a to jsem se docela bála jsem A RH- a holky byla A RH+ tam se nějaké protilátky tvoří 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.