Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z buď medrol nebo prednison
a pak nějaké antioxidanty
co o nich píšou že nemakaj
docela bych hodila sázku co ti naordinujou
![]()
Mě Prednison pomohl k větší váze a taky sem byla už nachcípaná a marodila, a to sem přitom nemarodila kolik let, když sem ho nebrala
![]()
Ahoj holky, tak jsme byly konečně na krvi
teď musíme měsíc a půl čekat na výsledky ![]()
Jen teda @allmeyo taky jsme marodi, tak doufám, že to ty výsledky nějak nezkreslí
to jsem teď trochu vykolejená, že zrovna o tom píšeš i když ta imunologie je asi něco jiného ![]()
@hačilka no kdyz čtu diskusi o dr ke které jedem tak pravé dává i nějaké injekce ![]()
My jdeme na kompletní imuno páru takze jdeme oba
Uvidime
@allmeyo bylo to na genetiku, hormonální profil, AMH a štítnice. To je jen co si pamatuji ![]()
Myslíš, že to nachlazení by mohlo mít taky nato nějaký vliv?
@LKK hmm tak to nevím
imunologie je asi o něčem jiném a třeba to tvoje nachlazení tam ani nezaznamenají ![]()
No ale sami jsme normálně čuměli, že to v tý krvi už bylo a přitom sem nachlazená vůbec nebyla a předtím než jsme tam jeli sem ani nemarodila ![]()
Ale díky tomu se mi to právě o měsíc zase posunulo
no hlavně, že už takový všelijaký vyšetření máme za sebou ![]()
@Petra Z @allmeyo no snad to vliv mít nebude, Taky se bojím, že by se to mohlo díky tomu posunout
to už opravdu nechci-nemůžu se dočkat až se začne něco dít ![]()
No já četla, že geny jsou údajně celý život stejné a nemění se, tak nevim co je na tom pravdy ![]()
Jinak děkuji za reakci ![]()
@Petra Z no mi taky byli oba chlap z toho měl vysloveně zážitek
![]()
ale rozeberou vás dokonale jen těch možností co s tím a asi moc néní ![]()
@hačilka no jukni do diskuse o karin malickove
K ni jedeme
Pokud to bude na dlouhodobou léčbu tak ![]()
@Petra Z Tý jo Péťo neplaš máš Matýáška tak sis snad od porodu imunitu úplně nepotento
nebo jsi měla nějaká problémy? Nás tam rozebrali do mrtě muž měl nějaké výsledky horší protože je alergik a já měla nějaké hraniční hodnoty proto ten medrol 14dní před transferem a to jsem se docela bála jsem A RH- a holky byla A RH+ tam se nějaké protilátky tvoří ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.