Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@allmeyo ouuu dekuji za to ze jsi se podelila o tuhle ne moc super zkusenost, taky me bolelo jak mi ji davala a tak zilu napichla kousek vys a detskou jehlou, ale boli to fest, zitra se stavim alespon v lekarne at mi poradi
@1985bara no sestra u doktorky říkala, že nejspíš s tou jehlou museli v tý žíle nějak otočit, aby se tohle stalo.Je dobrý to asi začít mazat hned za včasu. Já sem s tím šla k doktorce až když opravdu bylo vidět, že ta ruka není normální
![]()
@allmeyo jj mazu mazu, az vecer jsem zjistila ze me fakt to zapesti boli, kdyz jsem stouchala jahody ![]()
@1985bara také mě napíchli dole mezi palcem a zápěstím, měla jsem docela dlouho modřinu a bolelo to, ted už to je dobrý, přejde to ![]()
Jinak se přidávám k těm, jenž se to nevydařilo, dnes krev negativní, ale příroda to tak chtěla, pojedeme dál!
@lamara jééé to je škoda
ta příroda už by se taky mohla umoudřit a taky nám trošku nadělit ![]()
@allmeyo jednou se to povede, musí
! bylo to 1. IVF, ještě jsou nějací zmrzlíci, ale předtím přemýšlím nad imunologií, ještě jsme jí nepodstupovali, máte někdo zkušenosti?
@1985bara moc naše negativní výsledky nečti, někdo to prolomit musí, tak se neboj ![]()
@lamara ja se spis bojim toho ze to se mnou nic nedela, ale vubec nic, nemam strach, nejsem prilis nadsena, jen tu nadej, tu si porad v hlave udrzuju
,,ale jinak preji uspechy do budoucnosti
@1985bara děkuji, jednou to snad vyjde a štěstíčko se na nás usměje ![]()
bud ráda, že si to „tolik nebereš“, alespon budeš psychicky v pohodě a mimískům se bude u Tebe líbit
, at bojovníci bojují a zůstanou jen ti nejsilnější!
@allmeyo a mohu se zeptat na pár info? Měla jsi od někoho doporučení, kde Ti jí dělali a jak to probíhalo? Děkuji ![]()
Ahoj, imunologii si nech určo udělat, já byla i na testech v Praze v Imunii, ale to jsem ještě nechodila do Gennetu.Ale na imunologii docela záleží, přijdou tam na vše..
@faldi v Gennetu jí také dělají? Nebo to spíš možná špatně chápu, stojí to něco? Ještě jsem o tom nehledala info, začínám tady na diskuzích a mezi vámi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.