GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
7.2.14 01:01

@allmeyo ouuu dekuji za to ze jsi se podelila o tuhle ne moc super zkusenost, taky me bolelo jak mi ji davala a tak zilu napichla kousek vys a detskou jehlou, ale boli to fest, zitra se stavim alespon v lekarne at mi poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
7.2.14 01:05

@1985bara no sestra u doktorky říkala, že nejspíš s tou jehlou museli v tý žíle nějak otočit, aby se tohle stalo.Je dobrý to asi začít mazat hned za včasu. Já sem s tím šla k doktorce až když opravdu bylo vidět, že ta ruka není normální :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
7.2.14 01:13

@allmeyo jj mazu mazu, az vecer jsem zjistila ze me fakt to zapesti boli, kdyz jsem stouchala jahody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.2.14 16:30

@1985bara také mě napíchli dole mezi palcem a zápěstím, měla jsem docela dlouho modřinu a bolelo to, ted už to je dobrý, přejde to ;)
Jinak se přidávám k těm, jenž se to nevydařilo, dnes krev negativní, ale příroda to tak chtěla, pojedeme dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
7.2.14 16:44

@lamara jééé to je škoda :hug: ta příroda už by se taky mohla umoudřit a taky nám trošku nadělit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
7.2.14 16:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.2.14 16:46

@allmeyo jednou se to povede, musí ;)! bylo to 1. IVF, ještě jsou nějací zmrzlíci, ale předtím přemýšlím nad imunologií, ještě jsme jí nepodstupovali, máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.2.14 16:48

@1985bara moc naše negativní výsledky nečti, někdo to prolomit musí, tak se neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
7.2.14 16:52

@lamara ja se spis bojim toho ze to se mnou nic nedela, ale vubec nic, nemam strach, nejsem prilis nadsena, jen tu nadej, tu si porad v hlave udrzuju :-),,ale jinak preji uspechy do budoucnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
7.2.14 16:54

@lamara jo jo já už mám imunologii za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.2.14 16:56

@1985bara děkuji, jednou to snad vyjde a štěstíčko se na nás usměje :-)
bud ráda, že si to „tolik nebereš“, alespon budeš psychicky v pohodě a mimískům se bude u Tebe líbit :-), at bojovníci bojují a zůstanou jen ti nejsilnější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
7.2.14 16:56

@lamara kuji kuji, jsi mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.2.14 16:57

@allmeyo a mohu se zeptat na pár info? Měla jsi od někoho doporučení, kde Ti jí dělali a jak to probíhalo? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
7.2.14 16:58

Ahoj, imunologii si nech určo udělat, já byla i na testech v Praze v Imunii, ale to jsem ještě nechodila do Gennetu.Ale na imunologii docela záleží, přijdou tam na vše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.2.14 17:02

@faldi v Gennetu jí také dělají? Nebo to spíš možná špatně chápu, stojí to něco? Ještě jsem o tom nehledala info, začínám tady na diskuzích a mezi vámi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.