Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@faldi no ne asi, chlap je na pracaku, zijou z melouchu, ji skoncila v zari pred rokem materska, tak se snazej, maji 2 spratky, ktery jsou dyl vzhuru nez my, my chodime do 23h spat a kluk nam jeste v pul druhy rano slape nad hlavou, to je naucenej rytmus a prej do skolky ho nedaji, protoze pavlicek nechce, smrad jeden
Tak ať se zadaří
mě jich vyndali 17 kousků oplodnilo se jich 7,pak jich 6 přestalo vyvýjet, to ani genetici nevěděli proč, ps. a to jsme oba dva v pořádku. a to 1 to dotáhlo až do blastocysty tj.6 a kolem 5 dne mu dáli genetiku a na tu čekali měsíc. A embryo v pořádku…
je to ale všchno o nervy, to čekání ![]()
Koukám všude stejný
nepotřebují nic
oni jsou vlastně úplně zdravý, když jedou na nákup, div jim to nepadá z košů a ještě si odjedou taxikem ![]()
@faldi jj presne tak a ty si to tahni sockou domu v ruce
, ale vlastne toho nemas tolik, tak to zvladnes, mohu posoudit, jsem pokladni a to clovek kouka co si koupi, to si nedovolim ani ja s pravidelnym mesicnim prijmem ![]()
@faldi Ahoj jsme na tom úplně stejně, též sem byla na KETU minulé pondělí v Gennetu dnes to je 11 den.Test jsem zkoušela 9 den a byla tam /
vyšetřením na genetiku nám prošlo jen jedno tak uvidíme jak to dopadne ![]()
Já jsem měla hodně vajíček, z toho bylo opldněno 7,6 se jich opozdovalo a 1 to dotáhlo na 6denní blastocystu
Já budu testovat až v neděli, v pondělí jdu na krev.Ty testy jsou
radši bych si plácla přes ruce ![]()
PGD jsem měla, a kryoebryotransfer jsem platila v ten den 5200,–
@faldi proč by sis plácla přes ruce, vždyt máš dušíka to já se chystám taky testovat v neděli, ale už teď bojim bojim ![]()
To teda ne
a nebyla jsi na tom to pondělí odpoledne? že po mě šla taková mladá černovlasá slečna ![]()
No my jsme měli ket, protože nám embryjko testovali to bylo zhruba do měsíce.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.