GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65358
30.1.14 08:15

@Mončina aaaaa ukázala ses :mrgreen:
Moni…jdeme na imunologii a pak se uvidí…
Já už o tom moc nemluvím, protože jsem o tom vždy všude kecala a nic z toho, tak uvidíme :nevim:
a opět se opakuju…malá je kouzelná :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
30.1.14 09:18

@Mončina gratuluji k Esterce a přeji hodně zdravíčka a spousty radosti s malou.Je kouzelná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.1.14 16:05

@Mončina Ahoooj přidávám se ke gratulantům :lol: ať se máte co nejlépe :kytka: No doufám že umí v gennetu taky pěkný kluky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
30.1.14 16:47

@Mončina holcicka je krasna, taky jsem si jednu objednala :-), ale jestli spletou objednavku tak ani za kluka se zlobit nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
30.1.14 17:58

Jsem tady nová

Ahoj všechny, jsem tady poprvé a s podobnými diskuzemi nemám zkušenosti, ale to období po 1.IUI je pěkně náročný. Jsme oba zdraví a přesto to normálně nevyšlo, tak jezdíme do Gennetu v LBC. Zatím spokojenost. Jaké máte vy zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
30.1.14 18:18

@Mončina jeee, ta je nádherná. Moc gratuluji :kytka:
To jsi moc hezky napsala :hug: taky bychom byly rádi za holčičku, ale za tu dobu snažení si už říkám, že je důležité, aby se hlavně zadařilo. Do budoucna by bylo fajn vyrazit společně i s kočárkama, ale to už moc předbíhám. Nám se to nějak prodloužilo, že mě teprve tento cyklus čeká odběr krve :( jen doufám, že MS nedorazí opět v pátek.
Petule1965 to hezky vychytala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65358
30.1.14 18:21

@misha alex ahoj… čekáš teda jak to dopadlo??? držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
30.1.14 18:24

Čekám, pořád mě od pondělka bolí břicho, píchání na obou stranách, asi po ovulaci. kéž by to vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
30.1.14 18:28

@Petra Z moc díky za podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65358
30.1.14 18:35

@misha alex takže v pondělí byli IUI???
budeš dělat test??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.1.14 18:36

@misha alex Ahhhoj no UI jsem neměla tak nemůžu sloužit :lol: :lol: ale od té doby co chodím do gennetu jsem se naučila čekat a čekat a čekat :lol: ale většina se dočká :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
30.1.14 18:50

@Petra Z počkám asi do příští neděle, nechci to uspěchat, mám v sobě Pregnyl, hlavně je těžký na to nemyslet, jak mi radí všichni kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
30.1.14 18:51

@hačilka díky za podporu, čekání zvládám už 2 roky, více či méně úspěšně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
30.1.14 18:57

@misha alex Ahoj tak držím palečky, aby to vyšlo :palec: :pankac: Já byla na iui jednou a nevyšlo to :nevim: Jsme s přítelem taky naprosto zdravý, ale do další iui jsme už nešli raději jsme rovnou IVF poněvadž nás tlačí čas a iui by pro nás bylo akorát ztráta času…někomu to výjde na poprvé a někomu to nevýjde ani po pátý :nevim: takže tfuj tfuj tfuj ať vám to výjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
30.1.14 19:05

@allmeyo byl by to zázrak, hlavně nesmím panikařit, když to nevyjde, zkusíme to pak asi ještě jednou, podle rady doktorky. proč to nezkoušíte znovu? IVF je docela zásah a to nejen finanční,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.