Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mončina aaaaa ukázala ses ![]()
Moni…jdeme na imunologii a pak se uvidí…
Já už o tom moc nemluvím, protože jsem o tom vždy všude kecala a nic z toho, tak uvidíme ![]()
a opět se opakuju…malá je kouzelná
![]()
@Mončina gratuluji k Esterce a přeji hodně zdravíčka a spousty radosti s malou.Je kouzelná ![]()
@Mončina Ahoooj přidávám se ke gratulantům
ať se máte co nejlépe
No doufám že umí v gennetu taky pěkný kluky ![]()
@Mončina holcicka je krasna, taky jsem si jednu objednala
, ale jestli spletou objednavku tak ani za kluka se zlobit nebudu ![]()
Ahoj všechny, jsem tady poprvé a s podobnými diskuzemi nemám zkušenosti, ale to období po 1.IUI je pěkně náročný. Jsme oba zdraví a přesto to normálně nevyšlo, tak jezdíme do Gennetu v LBC. Zatím spokojenost. Jaké máte vy zkušenosti?
@Mončina jeee, ta je nádherná. Moc gratuluji ![]()
To jsi moc hezky napsala
taky bychom byly rádi za holčičku, ale za tu dobu snažení si už říkám, že je důležité, aby se hlavně zadařilo. Do budoucna by bylo fajn vyrazit společně i s kočárkama, ale to už moc předbíhám. Nám se to nějak prodloužilo, že mě teprve tento cyklus čeká odběr krve
jen doufám, že MS nedorazí opět v pátek.
Petule1965 to hezky vychytala ![]()
Čekám, pořád mě od pondělka bolí břicho, píchání na obou stranách, asi po ovulaci. kéž by to vyšlo…
@misha alex Ahhhoj no UI jsem neměla tak nemůžu sloužit
ale od té doby co chodím do gennetu jsem se naučila čekat a čekat a čekat
ale většina se dočká
![]()
@Petra Z počkám asi do příští neděle, nechci to uspěchat, mám v sobě Pregnyl, hlavně je těžký na to nemyslet, jak mi radí všichni kolem.
@hačilka díky za podporu, čekání zvládám už 2 roky, více či méně úspěšně ![]()
@misha alex Ahoj tak držím palečky, aby to vyšlo
Já byla na iui jednou a nevyšlo to
Jsme s přítelem taky naprosto zdravý, ale do další iui jsme už nešli raději jsme rovnou IVF poněvadž nás tlačí čas a iui by pro nás bylo akorát ztráta času…někomu to výjde na poprvé a někomu to nevýjde ani po pátý
takže tfuj tfuj tfuj ať vám to výjde ![]()
@allmeyo byl by to zázrak, hlavně nesmím panikařit, když to nevyjde, zkusíme to pak asi ještě jednou, podle rady doktorky. proč to nezkoušíte znovu? IVF je docela zásah a to nejen finanční,…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.