GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
12.10.13 11:25
@manitana píše:
@TerkaBaterka
Děkuji…no, s tím zaměstnavatelem to bude parádička, ale potom co poza moje záda vyhlásil, že jsme rouhači boha a že budeme potrestáni, tak mi je to docela jedno.
A prý ženy, které podstupují umělé budou mít rakovinu, jako trest, že se vzepřeli bohu. :zed:
Udělám vše tak, aby bylo všechno v pořádku. Sice jsem chtěla chodit do práce, ale potom včerejšku, radši riskovat nebudu.Jinak s tím screeningen Ti všechno řekla @žiraf

Ahoj tak to je magor (pardon) jestli tohle řekl a měl by se léčit :think: Bohužel v téhle době je to tak, že spousta lidí nemůže samo otěhotnět a přispívá k tomu práce protože jsme ve stresu. Chtěla bych vědět co by dělal on kdyby zjistil, že jediná cesta mít dítě je jedině umělé oplodnění :jazyk: tak by radši byl bez dětí? Já si myslím, že ne. Na tom screeningu uvidíš jak malý mají krásně vyvinutý srdce - jak chlopněmi protýká krev, žaludek, močový měchýř a tak je to pěkný co všechno už se dá vidět. :lol: Jinak já se už cítím dobře děkuji za optání druhý trimestr je ten nejpohodovější, ale už se mi to blíží a v Lednu bude malý na světě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.10.13 15:53

Ahoj všem,
hlásím se po dlouhém pracovním a školním týdnu, ale co je hlavní po první konzultaci v Gennetu v Liberci.
Paní doktorka Mokrá je milá, vše nám vysvětlila, ptala se na anamnézu, prostě to bylo fajn. Ultrazvuk mi neděla protože jsem nečekaně dostala menstruaci cestou do Liberce, na mě to bylo brzo 30 den. Takže si zítra cestu do Liberce zopakuji, spolu s drahou polovičkou na krev, vezmou nám krev najednou :) Na 23.10. jsem objednaná na hydrolaparoskopii (snad si to pamatuji dobře) a 27.11. nás čeká genetická konzultace. Se to všechno rozjelo, že jsem nestačila koukat, ale jsem ráda a těšim se. Odcházela jsem z ordinace paní doktorky pozitivně naladěná a přítel taky. Tak hurá do boje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
14.10.13 21:11

Ahojky holky co nového? Helenn co odběr? jak jsi dopadla? To čekání je děsné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
14.10.13 21:49

@hačilka také čekám. Myslím, že jsme na tom stejně, co? OPU 27.9. a 2.10. zamraženi a mají na PGD 30dní. Modlím se, aby aspoň jedno ze tří mrazáčku prošlo testem. Ve středu jdu do Gennetu na kontrolu, jak to vypadá, zda je děložní sliznice ok a tak. A zda se zavede v přirozeném cyklu a nebo jestli b ude třeba podpory léků. V tomto cyklu se to asi nestihne, ale neva, hlavně ať to dobře dopadne. Takže čekám a je to děs ta nevědomost. :-)

• Citovat
  • Upravit
Ivet74
14.10.13 21:51

@allmeyo a jak Ty? Nakonec tedy ta antikoncepce? A co prednison, musíš ho stále brát. Já teď neberu nic. Jen zobu listovku a piju kontryhel.
JO a ještě ječmen a chlorelu, ale to užívám už dlouhodobě.

• Citovat
  • Upravit
2552
14.10.13 23:03
@Ivet74 píše:
@allmeyo a jak Ty? Nakonec tedy ta antikoncepce? A co prednison, musíš ho stále brát. Já teď neberu nic. Jen zobu listovku a piju kontryhel.
JO a ještě ječmen a chlorelu, ale to užívám už dlouhodobě.

Ahoj no čekám až to dostanu a nasadím antikoncepci ;) Prdenison sem brala 3 dny jen polovinu a úplně vysadila znova se nasadí až při stimulaci, takže mám od něj na pár dní pokoj jen beru tu listovku nic víc.
No co užíváš ten ječmen a chlorelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
15.10.13 08:15

@allmeyo - ječmen a chlorella jsou na očistu těla a právě, aby tělo bylo zdravé a plné energie. A doufám, že to má i dobrý vliv na kvalitu vajíček. Bere to spousta lidí na ozdravu organismu. :-)
No já zítra jedu do gennetu na UTZ, tak jsem zvědavá. :-)

• Citovat
  • Upravit
helennn
15.10.13 13:18

@hačilka ahoj tak jsem mela 9 vajíček z toho 4 embrijka. vcera braly vzorek na genetiku a dnes volaly, ze byt byly vhodne, tak se prestaly vyvíjet :( takze nic. dohodly jsme se s manželem, ze do toho pujdeme přirozenou cestou, ve 3 mesici tehotenstvi se ta nemoc také da zjistit odberem chloridových klku.tak bch popřípadě sla na preruseni.ale znovu tenhle kolotoc a to cekani, finance…uz to vzdavam. kazdopadne vam vsem moc drzim palecky at to vyjde ;) a můžete se tesit z mimi. a ty urcite napis jak to dopadlo tobe.to cekani na výsledky porad je hrozne :roll:

• Citovat
  • Upravit
7048
15.10.13 20:27
@helennn píše:
@hačilka ahoj tak jsem mela 9 vajíček z toho 4 embrijka. vcera braly vzorek na genetiku a dnes volaly, ze byt byly vhodne, tak se prestaly vyvíjet :( takze nic. dohodly jsme se s manželem, ze do toho pujdeme přirozenou cestou, ve 3 mesici tehotenstvi se ta nemoc také da zjistit odberem chloridových klku.tak bch popřípadě sla na preruseni.ale znovu tenhle kolotoc a to cekani, finance…uz to vzdavam. kazdopadne vam vsem moc drzim palecky at to vyjde ;) a můžete se tesit z mimi. a ty urcite napis jak to dopadlo tobe.to cekani na výsledky porad je hrozne :roll:

Ahojky to je mi líto je to všechno náročné jak na psychiku tak na prašule :pocitac: vůbec nechápu naše pojišťovny že vám PGD plně nehradí to je logika :nevim: držím palečky ať se zadaří přirozeně to je aspoň lepší zábava :lol: já jedu do gennetu příští čtvrtek děsně se to vleče tak snad to dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
15.10.13 20:37
@Ivet74 píše:
@hačilka také čekám. Myslím, že jsme na tom stejně, co? OPU 27.9. a 2.10. zamraženi a mají na PGD 30dní. Modlím se, aby aspoň jedno ze tří mrazáčku prošlo testem. Ve středu jdu do Gennetu na kontrolu, jak to vypadá, zda je děložní sliznice ok a tak. A zda se zavede v přirozeném cyklu a nebo jestli b ude třeba podpory léků. V tomto cyklu se to asi nestihne, ale neva, hlavně ať to dobře dopadne. Takže čekám a je to děs ta nevědomost. :-)

jo jo je to děs u nás žádná příprava až 24.10 budou výsledky a pak až příprava doufám že v listopadu to dopadne :lol: Allmeyo : holka ty jsi bojovnice zase od začátku :roll: no já to letos taky dala dvakrát a jestli se nezadaří tak si dodělám tu zdrávku a budu dělat kariéru ve špitále :lol: nebo loupnu banku a vrhnu se na 3pokus ať si manžel užije :lol: vlastního lumpa k těm mým puberťačkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
16.10.13 06:40

@hačilka :lol: to jsi napsala moc pekne, ze prirozene je to lepsi zabava.ted jen pockam az to dostanu a procistim se a budeme to zkouset. treba mam ještě nabuzene hormony po tech procedurách :mrgreen: budu ti moc drzet palecky at ti to do 24.10 utece co nejrychleji a mají pro tebe jen dobře zprávy ;) urcite pak dej vedet

• Citovat
  • Upravit
LKK
1756
16.10.13 16:28

@wlucinka Ahoj :mavam:
Tak už jsi zdravá? A jak to v Gennetu pokračuje? Já stále čekám na MS, ale ještě má 12dnů čas (hrozně doufám, aby dorazila přesně jako dva minulé cykly. Děkuju jseš hodná :hug: už se taky těším na další postup.

A co čajík, piješ ho? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
16.10.13 16:48

Ahoj holky, tak jsem byla dnes v Gennetu. Byla jsem na UTZ (10DC)jak to vypadá se sliznici a tak celkově zda je tělo připraveno na KET. Naprosto jsem nečekala, že už budou výsledky z genetiky embrya (PGD). :) No a ze 3 bojovníčků prošel genetikou jeden. :dance: Takže jsem šťastná jak blecha a Mudr. tomu dává 65 až 70% úspěšnost. :dance: Nakonec jsme se s pani doktorkou domluvily, že KET necháme až na další cyklus. To je někdy v polovině listopadu.
Je prý lepší, když se tělo ještě vyčistí od hormonu a navíc jsem neměla moc vysokou sliznici (5,9mm). Takže mám to podpořit pitím kontryhelu a ještě jsem vyčetla, že je dobré červené víno. A také chodím na tu akumpukturu, kterou mě jen schvaluje, že má více pacientek, co jim akupunkura pomohla.
No takže holky, čekám do další MS a pak se to rozjede. :-) Tak snad bude hezký dáreček pod stromeček v podobě tlukoucího srdíčka. :)
JInak strašně chvalila tuto novou metodu vyšetření embrya při IVF, prý je tak mnohem vyšší uspěšnost donošení miminka. Protože při ET se zavadí bez tohoto vyšetření a pak pokud má embryo genetickou vadu, tak se neudrží. Dělá se to prý čím dál více, předchází se tak zklamání a revizi. U mě, jelikož už je mi 39 je to samozřejmost, že je PGD nutné. :-)
Teď jen ještě, aby se zvládlo rozmražení a mimis se pěkně zavrtal a vydržel. :)

• Citovat
  • Upravit
1029
16.10.13 16:56

Ivet74 tak držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
16.10.13 19:09

@odie Ahojda :mavam: tak se to konečně rozjelo, co? To ta hydrolaparka u tebe bude taky docela brzo, viď? To je dobře…a jde partner na SPG? Tak ať to dobře dopadne :kytka:

@LKK ahojky, dlouho ses tu neukázala… :mavam:
Koukám, že to dostáváme docela nastejno - po těch 30ti dnech…! 12 dnů, to už je zachvilku, uteče to jak nic!
Já už zdravá jsem, zítra jdu do práce :zed: a v pondělí jdeme na tu konzultaci - ohledně toho, co bude dál…pak dám vědět! :hug: Čajík začnu pít až od nového cyklu - teď už mám stejně po OVU a tulení být nemůže, takže teď na to prdim! A Nosifol už mám taky doma… :dance:
a co ty, něco nového? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.