Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivet74 píše:
@hačilka - také mám 28 denní cyklus pravidelně. MS měla dorazit tento týden v neděli, ale dorazila dnes. Dr. mě na to upozorňovala, že se to stává. Já se právě zítra k Dr budu objednávat, tak uvidím, na kdy mě objednají a snad budou pak už výsledky.
Jo jo tak snad už jsme ve finále
tak snad se už dočkáme
ty jsi měla isci nebo pisci?
@hačilka - měli jsme Isci. V papírech máme u té genetiky embrya metodu : PGD - Array CGH
Ivet74;
Děkuju ![]()
Ja právě myslela, že je to jen směs na otěhu ![]()
Skočim se zeptat do llékárny, popravdě se mi ani nechce platit za poštovne, když budu kupovat zatím jeden balík na zkousku…a pije se kolikrát denně do OVU?
@wlucinka - v lékarně ho koupíš za pár korun a mají to všude. Já ho piju 2× denně hrneček.
A piju ho do OVU. ![]()
@Ivet74 píše:
@wlucinka - Alchemilla - je latinsky kontryhel.takže kupuješ správně. Já kupuji normálně sypaný v lékarně.
No a já dnes dostala o týden dříve MS - což jsem tušila, je to tak prý často po těch hormonech. Zítra budu mít cestu do gennetu, tak se stavím na recepci, rovnou se objednám k DR a zkusím zjistit nějaké info, jak to vypadá s vyšetření, m PGD, zda se stihne KET v tomto cyklu a nebo až v tom dalším.
Kontryhel jsme nasadila už dnes od DC a budu ho pít do ovulace, aby byla vysoká děložní sliznice. Snad to nevadí. Ještě zkusím více informací zjistit na netu.
helennn - jdeš na OPU v pátek? Ještě vajíčka dorostou. Já měla při prvním UTZ 6 velkých a 4 malé folikuly, při 2 UTZ viděla 10 folikulů a při OPU bylo 13 folikulů a ve všech bylo vajíčko. Takže bude jich určitě dostatek.
ahoj.jj v patek jdu na OPU.uz se tesim, hlavne, ze uz si nebudu muset pichat injekce
dekuji za povzbuzeni ohledne foliku.mam také 4 na jedne strane a 6 na druhé
jinak budu drezet palecky, aby se ti KET povedl uz tento mesic
urcite se to stihne
Ahoooj děvčata! ![]()
Dnes jsem si byla pro kontryhelovy čaj a v pohodě, ale Nosifol kapky nikde…všude maj jen sáčky - coby čaj… ![]()
Kde ho mám koupit? ![]()
Děkuju ![]()
@wlucinka - nosifol je prášek v sáčku, který zaliješ vodou a pak vypiješ, jako šumák. Je to docela dobré. Já ho objednávám přes IPC lekárny a vyzvednu osobně, abych neplatila poštovné. Házím Ti sem odkaz. Řekla bych, že je i přes net nejlevnější. Sehnat se moc ani jinak nedá.
@wlucinka - do HLEDAT si zadej NOSIFOL a najde Ti to.
http://www. lekarny-ipc. cz/…bne-hledani/
Ivet74;
Děkuju, jsi zlatá ![]()
Ja jsem v té lékárně stála, jak opařená…kde jsem sakra přišla na to, že to jsou kapky?
no, to jsem blázen! ![]()
A všechny lekarnice - no, to ani neznám, jen sáčky a já - to ale není ono
to je
ostuda!
@TerkaBaterka Ahoj tak jak se ti těhulkuje?
Jinak já dnes byla pro výsledky z PGD a ze 3 embryjek co jsme měli není ani jedno vhodné k transféru
No počítali jsme se vším i s touhle variantou, takže opět nový pokus a vše od začátku. Teď budu čekat na MS pak brát 21 dní antikoncepci a pak stimulace. Akorád mě štve, že se to zase protáhne tou antikoncepcí ![]()
Prosím tě ty jsi přímo z LBC?
@allmeyo Ahojky, tak to mě moc mrzí, že to dopadlo takhle neštastně
Moc jsem ti to přála… TU antiko ti dávají proto, aby zase trochu zklidnili vaječníky nebo proč? Vím, že to ted vypadá, že se nedočkáš, ale dočkáš se.. ono to uteče, bude konec října a pak najednou listopad a budem řešit Vánoce.
Mě je docela fajn. No občas šoufl, nechutenství..vím, že se musím najíst, ale nemám chut a tak se mi blbě cokoliv vymýšlí k jídlu.. většinou je to nejhorší po ránu…
Krvácení bylo naštěstí jen to minulé úterý, ale od té doby tak na střídačku lehce špiním.. jeden den vůbec, druhý den se špinění objeví, ale je to jen trochu a světle hnědé, tak snad to je v pořádku.. strach mám neskutečnej, kor když mě začne bolet břicho jako na MS! TO trnu abych zase nenašla krev.
Z Liberce nejsem, jsem z Mladé Boleslavi. Pročpak?
@allmeyo Ahojky to je mi líto tak příště se určitě zadaří
budem držet palečky ![]()
@TerkaBaterka No tu antikoncepci nejspíš proto jako u prvního IVF aby věděla přesný den naplánování stimulace.
No od stimulace počítáme, že to bude zase asi 2 měsíce jako teď protože to PGD si určitě příště necháme zase udělat. Kdyby jsme nechali provést ET tak bych na 100% potratila, takže toho sem aspoň byla ušetřena takže si je určitě necháme opět prověřit.
Tak z toho jak tě pobolívá břicho a pak už vůbec jako kdybys měla dostat menses tak to se teda vůbec nedivím, že jsi jak na trní to já bych byla asi taky.Je to teda takový divní, když člověk trochu krvácí a špiní, já to teda u prvního těhotenství vůbec nepoznala, ale asi to je někdy normální ![]()
Ptala jsem se jestli jsi z LBC proto, že bys mi poradila nějakého gynekologa tady víš nějakýho prověřenýho a ozkoušenýho
ale takhle je to teda pasééé když nejsi z LBC ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@hačilka - také mám 28 denní cyklus pravidelně. MS měla dorazit tento týden v neděli, ale dorazila dnes. Dr. mě na to upozorňovala, že se to stává. Já se právě zítra k Dr budu objednávat, tak uvidím, na kdy mě objednají a snad budou pak už výsledky.