GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1029
2.10.13 13:29

@wlucinka u mě je to dlouhý příběh..

Příspěvek upraven 07.10.13 v 10:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
2.10.13 13:35

@wlucinka no nevim jak dlouho budu pichat, injekce mam na 10 dni. zitrku se vůbec neboj.ja po probuzeni byla strasne vesela a rozpovidana :mrgreen: sranda, kdyz clovek prichazi k sobe a uvedomuje si to a pomalinku se dokecava :D pani ze me na pokoji musela mit radost a sestřička taky. tvrdila jsem jim jak to bylo super a ze chci ještě do druhy ruky 8o pak uz jsem cely den nespala a bylo to v pohode. nekteri, se dospi ještě tam na pokoji…je to individualni. urcite pak napis, uvidis ze to bude zážitek ;) :)

• Citovat
  • Upravit
helennn
2.10.13 13:50

@hrubeska77 ahoj.tvuj pribeh plne chápu. my na tom jsme podobne.take objeveni geneticke vady…umrti druhého syna…nasledne genetika u nas všech…no a ted uz také ivf, aby jsme mely ještě další zdrave mimi :srdce: tak budu moc drzet palecky na tve ceste at se vse podari :palec:

• Citovat
  • Upravit
3308
2.10.13 14:02

Ahoj holky, tak dnes celý den ležím.. přestala jsem zaplat pánbůh krvácet, přes noc jen slabě špinila a v poledne když jsem si zaváděla utroš tak už bych řekla že snad ani to špinění… volala jsem znovu do Gennetu. Dr. Mokrá má prý dovolenou, mluvila jsem se sestřičkou, která se prý zeptá primáře, jestli je potřeba abych přijela na krev či na utz, tak že mi dá vědět. Ale zatím se neozvala, tak asi není potřeba. ROzhodla jsem se, že zůstanu do konce týdne doma, ne na neschopence ale vezmu si dovolenou.. uvidíme jak se to bude vyvíjet a dle toho se asi rozhodnu co dál. Nechci za žádnou cenu ohrozit naše miminko, ale taky si nedovedu představit nejít do práce! Myslím si, že to celé bylo způsobené tou chůzí z práce.. byla to štreka a tak to asi na můj stav nebylo ok. Taky mě od včerejška příšerně bolí hlava, sestřičky jsem se ptala, jestli si smím vzít prášek tak říkala, že i paralen i brufen.. jeden paralen jsem si teda ráno vzala, trochu to pomohlo, ale pořád jí cítím a tak zvažuju, ale mám strach vzít si ještě jeden, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
2.10.13 14:26
@helennn píše:
@hrubeska77 ahoj.tvuj pribeh plne chápu. my na tom jsme podobne.take objeveni geneticke vady…umrti druhého syna…nasledne genetika u nas všech…no a ted uz také ivf, aby jsme mely ještě další zdrave mimi :srdce: tak budu moc drzet palecky na tve ceste at se vse podari :palec:

Nápodobně :hug: u mě je někdy psychika na bodu mrazu ale věřím že se ještě dočkám :andel: a bude vše dobré, jen některé věci bohužel vymazat nejde a nejde zapomenout, držím vám palečky :srdce: a vím… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
2.10.13 14:28

@TerkaBaterka paralen muzes v pohodě v klasickém množství dle návodu, bud v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
2.10.13 16:46

Ahoj holky.
Ráno volali z Gennetu, že se stále drží 8 embryek (do 5dne kultivace), ale že si mám zavolat kolem 15hod a řeknou mi, která jsou vhodná na PGD. No a vhodná a kvalitní jsou jen 3. :think: Tak doufám, že aspoň jeden bojovníček, projde genetikou, zamražením/rozmražením a že se ve mně udrží.
No te´d budu čekat až se ozvou, vyšetření genetiky embrya trvá až 30 dní. :think:

• Citovat
  • Upravit
7048
2.10.13 19:09
@Ivet74 píše:
Ahoj holky.
Ráno volali z Gennetu, že se stále drží 8 embryek (do 5dne kultivace), ale že si mám zavolat kolem 15hod a řeknou mi, která jsou vhodná na PGD. No a vhodná a kvalitní jsou jen 3. :think: Tak doufám, že aspoň jeden bojovníček, projde genetikou, zamražením/rozmražením a že se ve mně udrží.
No te´d budu čekat až se ozvou, vyšetření genetiky embrya trvá až 30 dní. :think:

Ahojky tři jsou super nám s těch 7 zůstalo 5 tak to úrčitě dopadne :srdce: neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
2.10.13 19:10

@TerkaBaterka Ahoj tak sem se tu dočetla, jak si začala krvácet a že už to je v pohodě tak to je dobře. Hlavně se šetři a odpočívej :hug:
Já stále čekám a čekám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
2.10.13 19:28

Ivet74 máte 3 krásné bojovníčky, určitě z toho bude alespoň jedno v pořádku a stejně jako mě, se mu u tebe bude líbit. :) Držím palce. A co tedy udělají s těmi 5 které nejdou vyšetřit?
@hačilka Taky hezký počet. Budu vám držet palce, at jich máte holky co nejvíc zdravých. :)
@allmeyo No řeknu ti, že to byly a jsou strašný nervy.. vždycky když ucítím vlhko a nebo bolest v podbřišku, jsem strachy bez sebe, aby to nebyla zase krev.. ale naštěstí už ani kapka, ani špinění už se neobjevilo..
Jen mě stále trápí ta bolest hlavy a nemůžu se jí úplně zbavit.. ráno jsem si dala paralen, bylo to lepší ale ne úplně, tak odpolko druhý, zase se to trochu zlepšilo ale stejně mě bolí a je to dost nepříjemný a to trvá od včerejšího odpoledne.. tak snad se to přes noc už umoudří… nevím, jestli si vzít ještě jeden na noc.. mám z toho trochu strach, do sebe cpát tyhle léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.10.13 19:33
@allmeyo píše:
@TerkaBaterka Ahoj tak sem se tu dočetla, jak si začala krvácet a že už to je v pohodě tak to je dobře. Hlavně se šetři a odpočívej :hug:
Já stále čekám a čekám :nevim:

Ahojky to už máš za pár ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.10.13 19:37

@TerkaBaterka To je šílený já krvácela u první dcery pak jsem musela zůstat doma na rizikovém děsná nuda :nevim:když se zadaří tak zase budu muset zůstat doma mám náročnou práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
2.10.13 19:48

@hačilka No nedovedu si to moc představit.. protože jak se znám, stejně bych ležet nevydržela! Ale ohrozit miminko za žádnou cenu nechci.. prostě na sebe musím dávat víc pozor.. ale kdo by tušil, že z toho, že půjdu pěšky z práce, budu krvácet! Ted zůstanu ještě do pátku doma a budu odpočívat a po neděli uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
2.10.13 19:57

@TerkaBaterka No tak ty nervy to dovedu pochopit.Jak píšeš člověk je pořád jak na trní a neustále se hlídá a u tebe se to dá vůbec pochopit, když první těhu nevyšlo. Ale nestresuj se tohle už určitě proběhne v naprostým pořádku :hug:
Tu bolest hlavy ti teda opravdu nezávidím to úplně nenávidím já jak cítím, že mě chce bolet tak hned sáhnu po brufenu ten mi zaručeně zabere mě paralen vůbec nepomáhá. A co si teda vzít ten brufen, když i sestřička říkala, že ho můžeš. Já vím člověk do sebe nic takového nechce moc cpát, ale než trpět :nevim: Co si třeba vzít jen půlku, abys měla konečně klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
2.10.13 20:00

@hačilka Jo jo je to za pár, přítel by tam chtěl jít se mnou no a dnes koukal, že bude zrovna v práci. Tak zítra bude volat do Gennetu jestli by nás nemohli vzít déle než je naplánováno máme tam být ve 12.30 tak sem zvědavá jak pochodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.