GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
1.10.13 07:15

Helennn:

To je dobře, jsi jsi na neschopence…ty nervy z toho všeho a do toho ještě pracovat :,( není yo vůbec jednoduchý!
Jj predoperacni mi dělali v gennetu…prý jsem měla velký štěstí, protože se tam uvolnilo místo :dance:
Ono by to byli zajímavý, protože jse. Z Ústí, obvodaka mám v Lípě a gennet v Liberci :cert:
A kvůli čemu ty jdeš dnes k obvodakovi?
Už aby byl pátek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
1.10.13 07:21

@wlucinka no tak to mas stesti, ze se tam uvolnilo místo ;) to se jinak pak clovek najezdi.ja jdu k obvodakovi také na predoperacni, abych to mela hotove az pujdu na odber vajíček :) jen me rozciluje, ze uz 5 dni mam kasel :( tak snad se toho brzy zbavim. jinak v noci jsem se taky moc nevyspala. musim dodržovat kvuly stimulce pitny rezim a porad jsem litala na malou :roll:

• Citovat
  • Upravit
274
1.10.13 08:03

Helennn:

To tam jsou takový přísný zásady, jo? :think:
Hormonální profil už mám za sebou…to byla taková rychlovka, že jsem za 3 minuty byla :pankac: ale v 10 h tam jdu zas - na konzultaci k dr, Petrové(asi konzultace výsledků z predoperacniho)…

To jsem nevěděla, že musíš mít predoperacni i na odběr vajíček…myslíš, že tam ta rýma bude znát? Aby se to pak neoddalilo! :,(
To chce čajíky s medem a vypotit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
1.10.13 08:14

Ahoj holky tak podávám info. Takže dnes 4den kuptivace máme stále 10 bojovníčků.8 je jich krásných a 2 pomalejší. 2 embrya to dohnaly to od všerejška dohnala, protože včera byly pomajelší 4. :dance:
Zítra poslední telefonát kolik jich pujde na vyšetření PGD a kolik následně zamrazí.
@wlucinka - rýma na předoperační nevadí, já byla také nastydlá. A to předoperační musí být hlavně kvuli tomu, že se jde pod narkozu. :-)

• Citovat
  • Upravit
3308
1.10.13 08:29

Ivet74 tak to je skvělé, moc gratuluji k bojovníčkům. Jak to pak bude u vás probíhat, když máte PGD? Já znám PGS, tak mě to zajímá, co znamená a jak probíhá PGD. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
1.10.13 08:38

"

Příspěvek upraven 24.10.13 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
1.10.13 08:49

@lola84 Tak v tom případě je to to samé jako PGS by array CGH, to dělali nám a vyšetřují se tím všechny chromozomy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
1.10.13 10:16

Helennn:

Tak predoperacni v pohodě ;) prý má. Vše v normě! :potlesk:

Ivet74:

Aha, děkuju :kytka: tam jde asi spíš jen o to, jak tu anestezii budu snášet :dance:
Jinak velká GRATULACE, embrijek máš krásnej počet!!! A kdy jdou ba to vyšetření? :srdce:

A teď mě čeká - hydrolaparka a SPG…už aby byl čtvrtek! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
1.10.13 10:29

@wlucinka embryjka co budou krásně růst dal, tak z nich zítra odeberou vzorek a všechna je zamrazí. Pak cca 30 dni trvá ta genetka embryjek no a pak se nechají jen ty geneticky zdrava a jedno se zavede, zbytek zamrazí. Je mi 39, takze se modlím, aby jich bylo dost v pořádku. Nezbývá než cekat. Tobe drzim palečky, jste na začátku cesty k miminku.

• Citovat
  • Upravit
274
1.10.13 10:43

Ivet74:

Je na to dobře cestě! :hug: budu sr modlit s tebou, ať to s nima ddobře dopadne!!! Určitě dej vědět…měsíc není tak dlouhá doba :andel:
Pokaždé jedu z gennetu s taaaaaak skvělou náladou :srdce: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
1.10.13 12:35

@wlucinka tak to je super, ze je vse o. k.neboj do ctvrtka ti to utece :lol: ja také vse v poradku, mam si naparovat nohy a delat teple koupele na to nachlazeni.tak snad se toho brzy zbavim.no tak ted uz ti to bude utikat, pak poslou schvaleni na pojišťovnu a do 3 mesicu by mělo byt hotovo :palec: me to také nejak utika a v patek na ten ultrazvuk, tak jsem zvedava jak na tom budu :think:

• Citovat
  • Upravit
helennn
1.10.13 12:39

@TerkaBaterka ahoj terko.tak u nas to PGD znamenalo odber krve, z toho pripravily sondy na urceni zdravych embrijek.na to jsme cekaly 2 mesice az to bude pripravene. potom jsem teprve zacala s HA, ted injekce…ale ptala jsem se a po odberu vajíček je zase do 6dni zavedou do me, kdyz budou v poradku. takze vy to zase mate opacny postup, nejdrive odber a pak testiky :D

• Citovat
  • Upravit
LKK
1756
1.10.13 12:40

@wlucinka Taky si to říkám :cert: hlavně, že jsem se už dostala do Gennetu. Nevim, jestli koukala na věk a kdyby mi bylo přes 30, že by to řešila jinak.
Na PCO prý trpí spousta žen. Pak záleží v jaké podobě ho máš (nížší, střední, atd..).
Děkuju za podporu-jseš hodná :hug: všichni to pěkně zvládneme a tobě držím všechny palce ve čtvrtek.
Určitě si ho kup s tím nic nezkazíš. Myslím, že už tady o něm také někdo psal, že ho pil při stimulaci.
Beru ho teprve od včera. Koupiz se dá skoro v každé lékárbě a já za něco dávala 430Kč.
Už asi máš po odběrech. viď? :) snad to bylo v pohodě. Tobě brali krev i na genetiku? A kolik ampulek krve bylo? Jsem fakt posera na injekce a při každém odběru omdlévám :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
1.10.13 12:42
@helennn píše:
@wlucinka ahoj,tak injekci jsem včera zvladla :dance: ani jsem ten vpich necitila, jen to vstriknuti trochu bolelo. a to cekani az do 21hodin byla hruza, uz jsem byla nejaka ospala :lol: no koukam, ze novoborsko je vcelku popularni :lol: ty jedes ve čtvrtek do gennetu vid?

Gratuluji, že si to sama zvládla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
1.10.13 12:50

@LKK dekuji :D no dnes me to ceka znova.ale clovek aspoň vi co ho ceka :lol: a jak jsi na tom ty?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.