Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@allmeyo Tak to víš, že měli radost… my s manželem jsme taky nadšení, ale zároveň nás trochu svírá strach, aby bylo vše v pořádku. Sice plánujeme určité aktivity do budoucna a tím pádem zohledňujeme i můj stav, ale stále se snažíme držet i při zemi. Tehdy jsme se úplně zbláznili a hned na začátku těhu kupovali kde co.. tak ted prostě hezky počkáme. Na utz se moc těším a bud doufat, že bude vše v nejlepším pořádku.. To víš, začne to // a pak se opravdu člověk začne víc a víc bát, aby když už se na testu // objevily, aby tam i zůstaly a aby začalo bít srdíčko atd. Ale radost mám ohromnou, že to vyšlo napoprvé.. opravdu jsem nadšená ![]()
@LKK. Ahojky, mě taky řekli 2 - 3DC! Pouze pokud by mrcha dorazila v pátek tak na hormonální profil až v pondělí a to by byl 4DC…
Já tam na něj jedu v úterý a ve čtvrtek na hydrolaparku.
A na konzultaci výsledků jsme objednání na 24.10.
Co řekli tobě? ![]()
@TerkaBaterka. Velká gratulace!!!
tak na sebe buď hlavně opatrná… ![]()
@wlucinka píše:
@LKK. Ahojky, mě taky řekli 2 - 3DC! Pouze pokud by mrcha dorazila v pátek tak na hormonální profil až v pondělí a to by byl 4DC…
Já tam na něj jedu v úterý a ve čtvrtek na hydrolaparku.
A na konzultaci výsledků jsme objednání na 24.10.
Co řekli tobě?
Ahoj, moc děkuji
tedy hned zítra tam pojedu. Úplně jsem se zapomněla na to zeptat, když MS dorazí v pátek. A jak na potvoru dorazila. Mohla přijít jakýkoliv jiný den a ona zrovna v pátek
Rovnou nám obou vezmou krev i na genetiku.
My jsme tam byly teprve na 1.konzultaci 12.9. a tam jsme řešili nemoci v rodině, atd. Udělala mi UTZ a doporučila co by bylo vhodné. Důležité je jak asi dopadne spermio-přítel na něm nikdy nebyl.
Další objednání se dozvíme až asi zítra a další kroky pak u paní doktorky.
Ty jsi v Gennetu taky nová?
a ke komu chodíš? Já k dr. Mokré.
@LKK. Jé, my jsme tam byli skoro na stejno
já byla na 1.konzultaci 16.9. A tak všeobecně se bas ptali taky na rodinu a na genetický vady! Měla jsem jit k dr, Petrovi ale nakonec jsem byla u jiného, ale ten byl taky super - pořád se usmíval a byl milej a taky mi dělal UTZ…říkal, že tam neuvidí případnou chybu, tak že raděj tu hydrolaparku…
ty na ni půjdeš? Já tenhle čtvrtek…
Zítra tam určite zajed! Mě teda řekli, že mám 1DC ale zzavolat - volalas tam v pátek?
Přítel na SPG taky nikdy nebyl, tak jsem jak ba trní ![]()
@TerkaBaterka To že to vyšlo na poprvé je fakt supr, je stejně zajímaví, že když člověk otěhotní přirozeně kolikrád o tom ani neví tak se tak nesleduje a nehlídá jako u tohodle je to tím, že člověk při tomhle vidí co vše se může stát.
Já už to vidím jestli se dočkám KETU tak se budu bát pohnout
Jak jsi se chovala ty první 3 dny po Ketu?
Můžu se zeptat co se u tebe stalo při tom prvním těhu.
Ahoj Všem,
můžu se k Vám přidat? Do Libereckého Gennetu jdeme s přítelem poprvé 14.10. k Mudr. Mokré. Už se těším, že se někam pohneme, rok a devět měsíců se snažíme o sviště a nic. Můj gyn. mi žádná vyšetření neudělal s tím že mi je 32 a potřebná vyšetření mi udělají v Gennetu.
Všem snažilkám přeju hodně štěstí ve snažní a všem co našli na testíku dálnici // přeju jen radost a žádné starosti.
Hanka
@odie píše:
Ahoj Všem,
můžu se k Vám přidat? Do Libereckého Gennetu jdeme s přítelem poprvé 14.10. k Mudr. Mokré. Už se těším, že se někam pohneme, rok a devět měsíců se snažíme o sviště a nic. Můj gyn. mi žádná vyšetření neudělal s tím že mi je 32 a potřebná vyšetření mi udělají v Gennetu.
Všem snažilkám přeju hodně štěstí ve snažní a všem co našli na testíku dálnici // přeju jen radost a žádné starosti.
Hanka
Ahoj Hani jen se klidně přidej a ať jsi v Gennetu s jejich přístupem spokojená jako já ![]()
@odie. Ahoooj
vítej! Taky jsem neměla žádný vyšetření, ani přítel…oni vám vse udělají! Jsou tam všichni MOC milí ![]()
Má přítel/manžel SPG?
@wlucinka píše:
@LKK. Jé, my jsme tam byli skoro na stejnojá byla na 1.konzultaci 16.9. A tak všeobecně se bas ptali taky na rodinu a na genetický vady! Měla jsem jit k dr, Petrovi ale nakonec jsem byla u jiného, ale ten byl taky super - pořád se usmíval a byl milej a taky mi dělal UTZ…říkal, že tam neuvidí případnou chybu, tak že raděj tu hydrolaparku…
ty na ni půjdeš? Já tenhle čtvrtek…
Zítra tam určite zajed! Mě teda řekli, že mám 1DC ale zzavolat - volalas tam v pátek?
Přítel na SPG taky nikdy nebyl, tak jsem jak ba trní
Ty jo, tak to je dobrý - aspoň můžeme vše stejně probírat
![]()
No něco takového jsme také probírali, ale zatím na žádný zákrok nejsem objednaná. Tím, že jsem byla už jednou těhotná tento rok, ale skončilo to samovolným potratem
U mě jde o to, že nemám ovulaci. Po té hydrolaparce se můžete hned začít zase snažit? Nebo tam je potřebná nějaká pauza. My pak budeš vyprávět jaké to bylo. Držím moc palce ![]()
Vůbec si nevybavuji, že by mi někdo říkal, že se mám objednat na krev 1DC
pouze objednat na spermio. Tak to si mě teď dostala.
Bohužel já než se dostanu do Gennetu je to přes hodinu cesty. Odběry dělají od 7:30h až do 8:30h? Což bych se po zavolání v 7:30h zase nestihla dopravit. Nebo myslíš, že je tam někdo už dřív?
Jak se přítel tváří na kabinku? U nás to bude asi zajímavé ![]()
@odie píše:
Ahoj Všem,
Hanka
Ahojky a vítej ![]()
Ke mě má gyndařka měla taky úplně stejný přístup a žádné vyšetření nemám.
Na první konzultaci vše proberete a naplánujete. Já byla také na 1.konzultaci u dr. Mokré a je super. Vůbec se toho neboj-já byla taky z první návštěvy nervózní.
1DC už ten,,kolotoč,, začne
Já jsem také ráda, že se to už někam hne.
@allmeyo Chovala jsem se normálně, jen v den KET jsem odpočívala.. manžel mě nenechal si pomalu dojít ani na WC
KET byl v pátek tak o víkendu jsem pak i normálně vařila, myla nádobí ale snažila jsem se šetřit.. abych si pak nic nevyčítala..
Při tom prvním těhu to skončilo zamlklým těhotenstvím, přestalo bít srdíčko.. jednalo se o genetickou vadu.
@LKK. To je mi moc líto, že první těhu nevyšlo
jak dlouho se snažíte? A kolik ti je? To jsem ale zvedavka, co? ![]()
Sestřička mi naplánována už při té 1.konzultaci další 4 návštěvy a u toho hormonalniho profilu říkala, že mám jít 2-3DC, ale že ten 1DC mám zavolat, abych přítele objednala na SPG - a na ten má jít, až půjdu na ten zákrok ve čtvrtek ![]()
Děkuju, věřím že to bude v pořádku! ![]()
Spíš se bojím výsledků…tebe na tu hydrolaparku neposílali asi protože se vám to podařilo přirozenou cestou ![]()
Jinak na ten SPG se přítel tváří bezvadně, sám mi řekl že chce jit, abychom věděli co není v pořádku!
Jinak já dojizdim z Ústí nad Labem…takže taky 1,45h…odkud ty?
@TerkaBaterka Tak teď máš tu kvalitu embrijka prověřenou a vše bude probíhat tak jak má ![]()
Děkuju za přivítání.
Přítel, taky žádné vyšetření nemá. Můj gyn. to má tak trošku všechno na salámu, poslal by mě do Gennetu už na jaře, ale já jsem chtěla ještě zkusit něco jiného a tak jsem dostala Duphaston na půl roku a nic se nestalo, tak jak řekl i doktor. Pak jsem si o doporučení do Gennetu musela říci, protože by na to jinak zapoměl a poslal mě dom.
Tak to je dobře, že je Mudr. Mokrá hodná, já jsem strašnej trémista a to i u doktora ![]()
Můžu se zeptat? Při telefonickém objednání mi sestřička řekla, že máme přijít o trošku dříve kvůli registraci, o kolik dříve jste tam šli? My tam máme být na 9:30 hod., tak bych to viděla tam být kolem 9:10 hod. Asi se ptám na blbosti, ale fakt mám trému ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.