GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
28.9.13 20:54

@allmeyo Tak to víš, že měli radost… my s manželem jsme taky nadšení, ale zároveň nás trochu svírá strach, aby bylo vše v pořádku. Sice plánujeme určité aktivity do budoucna a tím pádem zohledňujeme i můj stav, ale stále se snažíme držet i při zemi. Tehdy jsme se úplně zbláznili a hned na začátku těhu kupovali kde co.. tak ted prostě hezky počkáme. Na utz se moc těším a bud doufat, že bude vše v nejlepším pořádku.. To víš, začne to // a pak se opravdu člověk začne víc a víc bát, aby když už se na testu // objevily, aby tam i zůstaly a aby začalo bít srdíčko atd. Ale radost mám ohromnou, že to vyšlo napoprvé.. opravdu jsem nadšená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
29.9.13 11:24

@LKK. Ahojky, mě taky řekli 2 - 3DC! Pouze pokud by mrcha dorazila v pátek tak na hormonální profil až v pondělí a to by byl 4DC…
Já tam na něj jedu v úterý a ve čtvrtek na hydrolaparku.
A na konzultaci výsledků jsme objednání na 24.10.
Co řekli tobě? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
29.9.13 11:28

@TerkaBaterka. Velká gratulace!!! :potlesk: tak na sebe buď hlavně opatrná… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
29.9.13 12:24
@wlucinka píše:
@LKK. Ahojky, mě taky řekli 2 - 3DC! Pouze pokud by mrcha dorazila v pátek tak na hormonální profil až v pondělí a to by byl 4DC…
Já tam na něj jedu v úterý a ve čtvrtek na hydrolaparku.
A na konzultaci výsledků jsme objednání na 24.10.
Co řekli tobě? :hug:

Ahoj, moc děkuji :hug: tedy hned zítra tam pojedu. Úplně jsem se zapomněla na to zeptat, když MS dorazí v pátek. A jak na potvoru dorazila. Mohla přijít jakýkoliv jiný den a ona zrovna v pátek :) :cert: Rovnou nám obou vezmou krev i na genetiku.
My jsme tam byly teprve na 1.konzultaci 12.9. a tam jsme řešili nemoci v rodině, atd. Udělala mi UTZ a doporučila co by bylo vhodné. Důležité je jak asi dopadne spermio-přítel na něm nikdy nebyl.
Další objednání se dozvíme až asi zítra a další kroky pak u paní doktorky.
Ty jsi v Gennetu taky nová? :) a ke komu chodíš? Já k dr. Mokré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
29.9.13 13:05

@LKK. Jé, my jsme tam byli skoro na stejno :hug: já byla na 1.konzultaci 16.9. A tak všeobecně se bas ptali taky na rodinu a na genetický vady! Měla jsem jit k dr, Petrovi ale nakonec jsem byla u jiného, ale ten byl taky super - pořád se usmíval a byl milej a taky mi dělal UTZ…říkal, že tam neuvidí případnou chybu, tak že raděj tu hydrolaparku… :think: ty na ni půjdeš? Já tenhle čtvrtek…
Zítra tam určite zajed! Mě teda řekli, že mám 1DC ale zzavolat - volalas tam v pátek?
Přítel na SPG taky nikdy nebyl, tak jsem jak ba trní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
29.9.13 13:24

@TerkaBaterka To že to vyšlo na poprvé je fakt supr, je stejně zajímaví, že když člověk otěhotní přirozeně kolikrád o tom ani neví tak se tak nesleduje a nehlídá jako u tohodle je to tím, že člověk při tomhle vidí co vše se může stát.
Já už to vidím jestli se dočkám KETU tak se budu bát pohnout :D Jak jsi se chovala ty první 3 dny po Ketu?
Můžu se zeptat co se u tebe stalo při tom prvním těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.9.13 13:38

Ahoj Všem,
můžu se k Vám přidat? Do Libereckého Gennetu jdeme s přítelem poprvé 14.10. k Mudr. Mokré. Už se těším, že se někam pohneme, rok a devět měsíců se snažíme o sviště a nic. Můj gyn. mi žádná vyšetření neudělal s tím že mi je 32 a potřebná vyšetření mi udělají v Gennetu.
Všem snažilkám přeju hodně štěstí ve snažní a všem co našli na testíku dálnici // přeju jen radost a žádné starosti.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
29.9.13 13:41
@odie píše:
Ahoj Všem,
můžu se k Vám přidat? Do Libereckého Gennetu jdeme s přítelem poprvé 14.10. k Mudr. Mokré. Už se těším, že se někam pohneme, rok a devět měsíců se snažíme o sviště a nic. Můj gyn. mi žádná vyšetření neudělal s tím že mi je 32 a potřebná vyšetření mi udělají v Gennetu.
Všem snažilkám přeju hodně štěstí ve snažní a všem co našli na testíku dálnici // přeju jen radost a žádné starosti.
Hanka

Ahoj Hani jen se klidně přidej a ať jsi v Gennetu s jejich přístupem spokojená jako já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
29.9.13 13:43

@odie. Ahoooj :mavam: vítej! Taky jsem neměla žádný vyšetření, ani přítel…oni vám vse udělají! Jsou tam všichni MOC milí :hug:
Má přítel/manžel SPG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
29.9.13 14:08
@wlucinka píše:
@LKK. Jé, my jsme tam byli skoro na stejno :hug: já byla na 1.konzultaci 16.9. A tak všeobecně se bas ptali taky na rodinu a na genetický vady! Měla jsem jit k dr, Petrovi ale nakonec jsem byla u jiného, ale ten byl taky super - pořád se usmíval a byl milej a taky mi dělal UTZ…říkal, že tam neuvidí případnou chybu, tak že raděj tu hydrolaparku… :think: ty na ni půjdeš? Já tenhle čtvrtek…
Zítra tam určite zajed! Mě teda řekli, že mám 1DC ale zzavolat - volalas tam v pátek?
Přítel na SPG taky nikdy nebyl, tak jsem jak ba trní :roll:

Ty jo, tak to je dobrý - aspoň můžeme vše stejně probírat :) :hug:
No něco takového jsme také probírali, ale zatím na žádný zákrok nejsem objednaná. Tím, že jsem byla už jednou těhotná tento rok, ale skončilo to samovolným potratem :( U mě jde o to, že nemám ovulaci. Po té hydrolaparce se můžete hned začít zase snažit? Nebo tam je potřebná nějaká pauza. My pak budeš vyprávět jaké to bylo. Držím moc palce :hug:
Vůbec si nevybavuji, že by mi někdo říkal, že se mám objednat na krev 1DC :think: pouze objednat na spermio. Tak to si mě teď dostala.
Bohužel já než se dostanu do Gennetu je to přes hodinu cesty. Odběry dělají od 7:30h až do 8:30h? Což bych se po zavolání v 7:30h zase nestihla dopravit. Nebo myslíš, že je tam někdo už dřív?
Jak se přítel tváří na kabinku? U nás to bude asi zajímavé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
29.9.13 14:12
@odie píše:
Ahoj Všem,
Hanka

Ahojky a vítej :)
Ke mě má gyndařka měla taky úplně stejný přístup a žádné vyšetření nemám.
Na první konzultaci vše proberete a naplánujete. Já byla také na 1.konzultaci u dr. Mokré a je super. Vůbec se toho neboj-já byla taky z první návštěvy nervózní.
1DC už ten,,kolotoč,, začne :) Já jsem také ráda, že se to už někam hne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
29.9.13 14:16

@allmeyo Chovala jsem se normálně, jen v den KET jsem odpočívala.. manžel mě nenechal si pomalu dojít ani na WC :D KET byl v pátek tak o víkendu jsem pak i normálně vařila, myla nádobí ale snažila jsem se šetřit.. abych si pak nic nevyčítala..
Při tom prvním těhu to skončilo zamlklým těhotenstvím, přestalo bít srdíčko.. jednalo se o genetickou vadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
29.9.13 14:31

@LKK. To je mi moc líto, že první těhu nevyšlo :,( jak dlouho se snažíte? A kolik ti je? To jsem ale zvedavka, co? :lol:
Sestřička mi naplánována už při té 1.konzultaci další 4 návštěvy a u toho hormonalniho profilu říkala, že mám jít 2-3DC, ale že ten 1DC mám zavolat, abych přítele objednala na SPG - a na ten má jít, až půjdu na ten zákrok ve čtvrtek :think:
Děkuju, věřím že to bude v pořádku! :roll:
Spíš se bojím výsledků…tebe na tu hydrolaparku neposílali asi protože se vám to podařilo přirozenou cestou :srdce:
Jinak na ten SPG se přítel tváří bezvadně, sám mi řekl že chce jit, abychom věděli co není v pořádku!
Jinak já dojizdim z Ústí nad Labem…takže taky 1,45h…odkud ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
29.9.13 15:12

@TerkaBaterka Tak teď máš tu kvalitu embrijka prověřenou a vše bude probíhat tak jak má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.9.13 20:11

Děkuju za přivítání. :) Přítel, taky žádné vyšetření nemá. Můj gyn. to má tak trošku všechno na salámu, poslal by mě do Gennetu už na jaře, ale já jsem chtěla ještě zkusit něco jiného a tak jsem dostala Duphaston na půl roku a nic se nestalo, tak jak řekl i doktor. Pak jsem si o doporučení do Gennetu musela říci, protože by na to jinak zapoměl a poslal mě dom.
Tak to je dobře, že je Mudr. Mokrá hodná, já jsem strašnej trémista a to i u doktora :)
Můžu se zeptat? Při telefonickém objednání mi sestřička řekla, že máme přijít o trošku dříve kvůli registraci, o kolik dříve jste tam šli? My tam máme být na 9:30 hod., tak bych to viděla tam být kolem 9:10 hod. Asi se ptám na blbosti, ale fakt mám trému :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.