GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
30.9.13 14:47

@TerkaBaterka Já jdu 9.10, příští středu. Do tohoto stádia jsem ještě nikdy nedošla, své miminko jsem na utz ještě neviděla. Mé pokusy skončili vždy u odběru krve. Tak říkáš že tě taky občas bolí vaječníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
30.9.13 15:08

@Vlaďka 27 Tak to ti přeju o to víc, abys ho tam příští týden viděla.. já při prvním viděla embryjko jak mu tlouklo v 6tt srdíčko, ale když jsme jeli v 9tt na poslední KO do Gennetu, tak už srdíčko nebylo, ale miminko mělo už ručičky a nožičky.. takže já své mimi už i viděla, jen jednou a neskončilo to hezky…
JJ vaječníky taky pobolívají, někdy víc někdy mín, ale dá se to.. tak to máš už za chvíli, vid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
30.9.13 17:16

@TerkaBaterka @Vlaďka 27
Ahoj holky moje zlaté…tak mám za sebou první pracovní den a jsem utahaná jak kdyby jsem dělala v dole :mrgreen:
Jinak víkend jsem celý prozvracela, že jsem myslela, že to snad ani nevydržím. Hrůza a děs. Naštěstí, teď mám jenom nutkání a běhat nemusím. Co se týče bolesti břicha, tak to mám Vladko taky…křeče občas, že mně zalije studený pot.
Tak snad to nic vážného nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
30.9.13 18:33
@Ivet74 píše:
Ahoj holky, tak dnes volali z Gennetu, že jich stále máme 10, ale 4 jsou pomalejší a 6 je krásných. Tak snad do PGD vydrží co nejvíce. :-)

Ahojky krása :) našich 7 statečných se taky drží :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
30.9.13 19:27

@TerkaBaterka Tak to muselo být strašné :,(. Teď už bude prcek růst tak jak má :mrgreen:. @manitana @TerkaBaterka Já už to mám zapár dní, jen abych se dočkala, vlezla na mě nějaká chřipajzna nebo co to je. Já musím mít všechno komplikované, nic nejde hladce. @manitana Jinak ty si měla super víkend, :poblion:, neboj to zvládneš, zanedlouho to přestane. Mimi o sobě dává vědět už teď. S tím potem jsme na tom stejně, mě polejvá dost často, hlavně v noci a můsím říct že dnes přez den mě bolelo břicho taky dost. Kolikrát už pochybuju že to bude dobré a že to patří k normálnímu těhotenství, občas ještě malilinko zašpiním, převážně když mě bolí břicho. Přemýšlím o předčasné kontrole u lékaře. Asi to bude správné co?? mám strach z negativních správ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.9.13 19:59

Ahoj všem,
koukám jak jste se tu pěkně rozhovořili a když já dorazím večer z práce dom, mám co číst :D
@wlucinka to jsem ráda, že těch 9:10 hod. bude stačit, páč mě večer čeká noční, tak abych byla použitelná. Duphaston mi můj gyn. předepsal na srovnání cyklu, měla jsem dlouhé cykly a hrozně neprvidelné. Jeden čas to bylo i tak, že pokud jsem nebrala antikoncepci tak jsem nemenstruovala. I teď po Duphastonu mám cykly tak 32 - 36 dní. Před tím to bylo i 9 měsíců ani kapka (nebyla jsem tehotná :) )
Taky jsem původně z České Lípy, pak jsem byla 2 roky z Nového Boru, a teď jsem z Mimoně :D
Musím sem chodit průběžně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
30.9.13 20:53

@manitana @Vlaďka 27 Tak to já žádné pocení ani křeče nepociťuju… Jen mě občas zabolí podbřišek. Ani nemám žádné nevolnosti natož zvracení. Tak ted budu doufat, že to neznamená nic špatného.. tohle je fakt na hlavu. Když nám je dobře máme strach, aby bylo vše ok a když nám není dobře, mám strach úplně stejný… tak co my ženský vlastně chceme! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
30.9.13 22:24

@odie. 9měsíců ani kapka???!!! Wow :think: a to nebylo dr divný? No, tak to je pak jasný, že se to nemůže podařit! To nemohlo vůbec docházet k OVU, ne? Po duphastonu dorazila? Hlidas ji nějak? Mě se to po něm srovnalo na 30 - 38 cyklus! Dříve i 54 dní…ale jako ty ne! :roll:
Udivuje mě, že ti nedělali žádné vyšetření…jak dlouho se snažíte?
Jé, jsi také z Lípy - já už tam chodím jen k lékařům a mám tam maminku, jinak už jsem jasnej Ústečák :srdce:
Jsi se přestěhovala za přítelem/manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
30.9.13 23:24

@wlucinka Nosifol je prášek z kterého se dělá nápoj a je dobrý na dozrávání vajíček.
Ve zkratce co jsem našla na netu o PCO
V případě PCO se folikuly nikdy z vaječníku neuvolní. Rostou pod povrchem vaječníku a jsou vytvářeny stále znovu, protože hypofýza nesignalizuje zastavení jejich produkce. Oba vaječníky se naplní malými cystami a vaječníky se mohou zvětšit. Zesílené pouzdro také roste aby obalilo vaječník
Právě a to jsem ji o to několikrát žádala a do Gennetu dává žádanku až po roce snažení. Tak jsem každý měsíc doufala v poz. ovulační testy a nic :( úplně zbytečné čekání.
Joo to mi se doma nenudíme a máme veselo a upovídáno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
1.10.13 06:13

@wlucinka ahoj,tak injekci jsem včera zvladla :dance: ani jsem ten vpich necitila, jen to vstriknuti trochu bolelo. a to cekani az do 21hodin byla hruza, uz jsem byla nejaka ospala :lol: no koukam, ze novoborsko je vcelku popularni :lol: ty jedes ve čtvrtek do gennetu vid?

• Citovat
  • Upravit
274
1.10.13 06:16

@LKK. Hmm, tak dr ti to vyšetření snad mohla udělat, i kdyby jste se nesnažili ne? Sakra, od čeho tam taky je?! :cert:
PCO je teda celkem hardcore, jak jak čtu… :pocitac:
Já jak nám to nevychází, tak jsem se plně odevzdala lékařům v gennetu a musím říct, že jim opravdu věřím! Oni ti určitě to vyšetření na PCO udělají w pokud dopadne špatně(a já věřím, že ne), tak ti i tak pomohou k vytouženému miminku!
Nerozumím ale fakt tomu, jak ti tohle může říct - že až po roce snažení, ti dá žádanku!!! To by ses taky mohla snažit 50let a když nemáš OVU je to ztracené!
Ten nosifol bych si možná taky koupila - viděla jsem ho na netu, dá se koupit i v lékárně? Jak dlouho ho bereš?
Teď jedu na ten hormonální profil, pak povím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
1.10.13 06:23

Helennn;

:potlesk: ty jsi tak šikovná!!! Myslela jsem na tebe a bolelo mě to taky… :lol: pokud tě nebolel vpich je ta nebyla určitě tenká, viď? To je dobře…a to bylo do svalů, nebo pod kůži?
Jj ve čtvrtek mě čeká ta hydrolaparka - ale já už se nemůžu dočkat! A přítel ten SPG…nevíš Helennnko, jak dlouho se na výsledky SPG čeká? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
1.10.13 06:33

@wlucinka jj,ta jehůla je tenka. dekuji ze jsi na me myslela ;) nam výsledky spermiogramu rekly az další navstevu, ale nekdy to rikaji hned. zalezi kolik vas bude na sale…ale pokud se zeptáš tak by ti to mohly rict hned.ja tenkrat sla jako první na radu, takze ještě mudr.byl na sale když me propoustely.tak dnes jedes jen na otocku vid :lol:

• Citovat
  • Upravit
274
1.10.13 06:50

Helennn:

Děkuju moc :hug:! Zkusím se teda zeptat hned…ale nezkoušej to zkapalnení? To přeci nemohou zjistit hned…a nebo ano? Myslela jsem, ze se výsledky dělají několik dní, protože zkoumaj jak dlouho třebas přežijou… :think:
Dneska jdu jen na ten hormonální profil a na konzultaci výsledků z predoperacniho… :think:
Za ty dva týdny už mu vzali krve! :lol:
Ty už víš, jestli máš dlouhej nebo kratkej profil? A jsi doma nebo na neschopence? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
1.10.13 07:03

@wlucinka urcite se na to dnes zeptej.ja ještě nevim jakej mam protokol. v patek jedu na kontrolni ultrazvuk, tak tam uvidíme. jinak jsem doma na neschopence, ale tu mi dala moje mudr. v praci byl stres…a tobe delaly predoperacni v gennetu? ja musim ke svému obvodakovi, jelikoz v gennetu ted mají plno. zrovna dnes tam jdu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.