GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
26.9.13 13:32

@Vlaďka 27 Tak u nás resp. u tchánovců se to ted řeší pořád. Neustále mě „prudí“ jak se mám a nemám chovat, co mám a nemám dělat.. podle mě to dost přehání.. vím, že to asi myslí dobře, ale fakt je to někdy zbytečný..
Takže tam se na zítřejší zprávu z Gennetu z krve budou třást jak stepní kozy! Naši ty to tolik neřeší, takže to je v pohodě.. zeptaj se, jak se cítím, ale neříkají mi co mám a nemám… Navíc dnes k našim jdu na návštěvu, tak jsem zvědavá, jak se udržím jim nic neříct…
Asi to zbytečně hrotím, prostě takové to překvapení, budete babička a děda, jak jsem si vždycky představovala, ted neuděláme, to bychom museli lhát, že to nedopadlo a pak je překvapit a to je nesmysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.9.13 13:54

@TerkaBaterka Ahoj Terko, na mimoděložní vůbec nemysli..já ho mám za sebou a určitě by jsi to cítila, já měla sem tam takové píchání na pravé straně..zavrtal se do pravého vejcovodu..a asi 2 sny jsem špinila a den krvácela…takže když mi pak v gennetu řekli že mám pozitivní krev, nechtěla jsem skoro věřit..ale je fakt, že v tu dobu mě vůbec něco takového nenapadlo..ale jak mají ve zvyku UZ až za 3 týdny..mě se čekat nechtělo, tak jsem si asi týden na to zajela prostě ke svý doktorce a pak už jsem jela do nemocnice..fakt je to cítit, neříkám, že to vyloženě bolí, ale cítila by jsi to..možná to víc bolí, když už je to větší, ale mě to odhalili 4 týden po ET, měl 16mm.. Žádné potíže nemáš, to je dobře, buď ráda a užívej si to, bude to v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
26.9.13 17:00

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat.dnes jsem dobrala poslední piluly HA.byla jsem i na kontrole v gennetu a mudr mi delal UZ jak to vypada a do hodiny jsem zacala krvácet. nemely jste to také po kontrole? jinak od pondělí zacinam se stimulaci :D tak by me jen zajímalo jak jste to mely vy. jinak vim, ze je to u každého asi individualni. také vsem moc drzim palecky at carky sily a vse je v poradku :palec:

• Citovat
  • Upravit
226
26.9.13 17:35

@TerkaBaterka U nás se to také řešilo, dokud jsem tomu nedala stopku. Řekla jsem že nikdo znich neví jaké to je tak ať mi do toho nekecaj, od té doby mám klid. Jsem dost drškatá, když se mi něco nelíbí tak to řeknu :roll:.
Také jsem jednou chtěla říct budete babička a dědeček, teď řeknu akorát budete dědečkové, mamky to vědí. Lhát určitě cenu nemá, maminka by to stejně poznala. Aspoň ta moje jo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
26.9.13 18:52
@helennn píše:
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat.dnes jsem dobrala poslední piluly HA.byla jsem i na kontrole v gennetu a mudr mi delal UZ jak to vypada a do hodiny jsem zacala krvácet. nemely jste to také po kontrole? jinak od pondělí zacinam se stimulaci :D tak by me jen zajímalo jak jste to mely vy. jinak vim, ze je to u každého asi individualni. také vsem moc drzim palecky at carky sily a vse je v poradku :palec:

ahojky já krvácela druhý den stimulace pak to přešlo :lol: Já už zítra OPU :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
26.9.13 18:54

@Petra Z Ročník 74 jede :potlesk: máme už jen rok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
26.9.13 18:56

dekuji.jeee tak to budu drzet palecky :D to to pekne uteklo. a jak dlouho jsi stimulovala?

• Citovat
  • Upravit
Ivet74
26.9.13 19:03

@hačilka - také jdu zítra na OPU. Jojo ročník 74.
Vůbec na mě ty hormony nepusobí, trochu tlačí podbříšek a trochu bolí na dotek bradavky. Jinak nic. :-)
Tak jsem zvědavá kolik toho zítra bude.

• Citovat
  • Upravit
7048
26.9.13 19:16
@Ivet74 píše:
@hačilka - také jdu zítra na OPU. Jojo ročník 74.
Vůbec na mě ty hormony nepusobí, trochu tlačí podbříšek a trochu bolí na dotek bradavky. Jinak nic. :-)
Tak jsem zvědavá kolik toho zítra bude.

No já mám břicho jako balooooon prý voda :nevim: jinak podbřišek i bradavky taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
26.9.13 19:23
@helennn píše:
dekuji.jeee tak to budu drzet palecky :D to to pekne uteklo. a jak dlouho jsi stimulovala?

4 dny luveris 9 dní 4 ampule menopuru od pondělí s centrotide včera diphereline :roll: ale docela dobře jsem to snášela oproti první stimulaci taky to vypadá na víc vajíček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
26.9.13 21:08

Holky zítra na OPU Vám držím pěsti v co největší hojnost krásnejch vajíček :kytka: :hug: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65384
27.9.13 08:38

@hačilka no to jo…jen rok…to jsem myslela, že tohoto se nikdy nedožiju, jak mě věk bude tlačit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
27.9.13 11:28

Ahoj, vy jste písatelky :)
Všem tady moc gratuluji k úspěchu. Je dobré si číst takové příspěvky :)
Skoro mě to láká dr. říct taky o IVF, když vidím ty úspěchy. Mě navrhla zkusit nejdříve IUI (teda podle toho jak výjde spermio). Bohužel dnes se dostavila MS a já měla jít 2-3den na vyšetření krve (hormonální profil a genetika). Takhle musím čekat zase zbytečně měsíc na další MS a modlit se, aby se dostavila jiný den než v pátek. Jak už tu někdo psal-je to dlouhá cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
27.9.13 12:09

Ahoj holky, tak jsme zpět. Tak z 13 folikulů – je 13 vajíček. No prostě nádhera. Zítra budou volat kolik se jich oplodnilo. Při PGDmusí být ICSI. JInak spermoníci jsou také dobré kvality. Další telefonát až v pondělí. No a pak po 5ti denní kultivaci se uvidí kolik jich vydrží a ty bojovníčky čeká genetika (PGD). No a další nebo přespříští cyklus by se jedno prověřené zavedlo (KET)

Takže spokojenost veliká, teď nezbývá než čekat. Cítim se výborně. Hormony na mě nijak extra nepůsobily a je mi fajn.

NO myslím, že na tom dobrém výsledku má i zásluhu to, že jsem na doporučení v Gennetu chodila na akupunkturu, dále piji mladý ječmen + chlorellu a pila jsem, sice nepravidelně, ale skoro 3 měsíce Nosifol (ten je právě na dobrou kvalitu vajíček).

No důležité teď je, aby se vše vyvíjelo stále dobře a byl alespoň jeden bojovníček, který to dotáhne až do konce. :-)

• Citovat
  • Upravit
226
27.9.13 12:35

@Ivet74 Velikánská gratulace k takovému množství vajíček, paráda fakt :kytka: Ze 13 se určitě dá vybrat pořádný bojovník, tak držím pěsti ať to dotáhnete do úspěšného konce. :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.