GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
24.9.13 12:54

@Vlaďka 27. Tak co? Jsme už všechny nedočkavé! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.9.13 12:57

Ahoj holky, netrpělivě čekám na výsledky. Já jsem dnes ráno krvácela, byla jsem na odběru a řekla si o kontrolu u pani doktorky. Dělala mi ultrazvuk, říkala že malinká uzlinka tam asi je, ale na 100% mi to říct nemůže. Má spíš strach z toho mého věčného bolení břicha, aby to nebylo mimoděložní těhotenství. Holky jsem už zoufalá!!! Naštěstí krvácení ustoupilo a už jen malinko špiním. Mám jen ležet, nic nedělat. Až budu vědět výsledky z krve, tak napíšu. Prosím držte mi pěstičky :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.9.13 13:06

@Vlaďka 27 bude to dobré holka, prostě musí. Moc moc na Tebe myslím a stejně moc nejvíc držím pěstičky :hug: jsem s Tebou :hug: a až budeš vědět, tak dej hned vědět:) pusť si nějaký filmek a odpočívej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
24.9.13 13:16

@Vlaďka 27 Jéé tak snad to bude v pořádku… musíš myslet pozitivně a určitě to vyjde.. držíme ti všechny pěsti, aby bylo vše v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.9.13 14:25

@Vlaďka 27 holka naše, držíme všichni pěstičky, ať to je dobrééééé :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.9.13 14:26

Holčičky moje 2125 HCG :dance: :dance: :dance:, snad už to bude dobré. Teď už se jen dočkat ultrazvuku a aby byl v pořádku a mimi bylo/la tam kde maji být. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.9.13 14:30

Za týden mi HCG stouplo ze 150 na těch 2125 HCG :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.9.13 14:30

@Vlaďka 27 budou, jsou to bojovníci :potlesk: :dance: HCG hezky narostlo, teším se s Tebou :kytka: :kytka: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.9.13 14:36

@Vlaďka 27 perfektní, mám radost :hug: gratuluji :kytka: kdy jdeš na UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.9.13 14:40

@yiruma děkuji za tip :kytka:
V pátek si skočím na krev a možná ten další půjdu dle tvé rady.
Cítím se dobře, nešpiním..tak snad je vše jak má. Musím tomu věřit, jinak by jsem se mohla z té nevědomosti zbláznit. Je to fakt hrůza pocit, nevědět, zda je vše v pořádku.
A co Ty, už je líp? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
24.9.13 14:46

@Vlaďka 27 Tak to je krásná hodnota, to ti to nádherně vystoupalo. Tak ted se můžeš trošičku uklidnit a těšit se na utz. Jestli jsem to správně pochopila, tak na něj v Gennetu objednávají až 3 týdny po krevním testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.9.13 14:49

@manitana nemáš za co:-) když nemáš potíže, tak to určitě bude dobré :hug: podávej průběžné info :kytka:
Já už se cítím kousek lépe. Ještě to uvnitř trochu je, ale budu bojovat dal. V pondělí jdu k doktorce, tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.9.13 15:13

@Vlaďka 27. Gratuluji, hlavně teď buď na sebe opatrná! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.9.13 15:21

Holky děkuju Vám všem za držení pěstiček. :lol: Vím že ještě úplně vyhráno nemám, z skrz ty mé problémy, ale potichoučku se raduju.

@TerkaBaterka Na UZ jdu 9.10, termín už mám od minulého úterý, je to cca za 3 týdny po 1 odběru.

@yiruma Myslím na tebe, aby ti bylo ještě lépe :kytka:, moc dobře vím že slova jsou k ničemu, pomůže jen čas. Je moc dobře že bojuješ :dance: a bojuj dál dokud si nevybojuješ to počem nejvíc toužíš. :hug: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.9.13 15:24

@TerkaBaterka Gratuluji :dance: :kytka:, a ať dušánek sílí :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.