Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, netrpělivě čekám na výsledky. Já jsem dnes ráno krvácela, byla jsem na odběru a řekla si o kontrolu u pani doktorky. Dělala mi ultrazvuk, říkala že malinká uzlinka tam asi je, ale na 100% mi to říct nemůže. Má spíš strach z toho mého věčného bolení břicha, aby to nebylo mimoděložní těhotenství. Holky jsem už zoufalá!!! Naštěstí krvácení ustoupilo a už jen malinko špiním. Mám jen ležet, nic nedělat. Až budu vědět výsledky z krve, tak napíšu. Prosím držte mi pěstičky
![]()
@Vlaďka 27 bude to dobré holka, prostě musí. Moc moc na Tebe myslím a stejně moc nejvíc držím pěstičky
jsem s Tebou
a až budeš vědět, tak dej hned vědět:) pusť si nějaký filmek a odpočívej ![]()
@Vlaďka 27 Jéé tak snad to bude v pořádku… musíš myslet pozitivně a určitě to vyjde.. držíme ti všechny pěsti, aby bylo vše v pořádku. ![]()
@Vlaďka 27 holka naše, držíme všichni pěstičky, ať to je dobrééééé
![]()
Holčičky moje 2125 HCG
, snad už to bude dobré. Teď už se jen dočkat ultrazvuku a aby byl v pořádku a mimi bylo/la tam kde maji být. ![]()
@Vlaďka 27 budou, jsou to bojovníci
HCG hezky narostlo, teším se s Tebou
![]()
@yiruma děkuji za tip ![]()
V pátek si skočím na krev a možná ten další půjdu dle tvé rady.
Cítím se dobře, nešpiním..tak snad je vše jak má. Musím tomu věřit, jinak by jsem se mohla z té nevědomosti zbláznit. Je to fakt hrůza pocit, nevědět, zda je vše v pořádku.
A co Ty, už je líp? ![]()
@Vlaďka 27 Tak to je krásná hodnota, to ti to nádherně vystoupalo. Tak ted se můžeš trošičku uklidnit a těšit se na utz. Jestli jsem to správně pochopila, tak na něj v Gennetu objednávají až 3 týdny po krevním testu?
@manitana nemáš za co:-) když nemáš potíže, tak to určitě bude dobré
podávej průběžné info ![]()
Já už se cítím kousek lépe. Ještě to uvnitř trochu je, ale budu bojovat dal. V pondělí jdu k doktorce, tak uvidíme ![]()
Holky děkuju Vám všem za držení pěstiček.
Vím že ještě úplně vyhráno nemám, z skrz ty mé problémy, ale potichoučku se raduju.
@TerkaBaterka Na UZ jdu 9.10, termín už mám od minulého úterý, je to cca za 3 týdny po 1 odběru.
@yiruma Myslím na tebe, aby ti bylo ještě lépe
, moc dobře vím že slova jsou k ničemu, pomůže jen čas. Je moc dobře že bojuješ
a bojuj dál dokud si nevybojuješ to počem nejvíc toužíš.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.