GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
8.10.13 21:24

@allmeyo Tak to bohužel neporadím, ale poradím ti, zeptej se Mokré.. ona doktory v LBC zná a doporučí ti určitě někoho osvědčeného a dobrého ;) Mám v LB kamarádku, která se rovněž pokoušela otěhotnět a nebyla spokojená s přístupem gynekologa.. tak jsem se tehdy Mokré ptala a ta mi nějaká jména poradila.. nakonec kamarádka otěhotněla a asi ani nikam nepřecházela..
Já při prvním těhu taky nic, ani kapka a to paradoxně ani v době, kdy mi zjistili ZT… tak ted co je a co není dobře..
Potřebovala bych poradit od ostatních těhulek současných či minulých, jestli měly zkušenost a jestli je to špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
8.10.13 21:30

@allmeyo - jééééé tak to je mi líto. Tím, že jsme na tom v podstatě od začátku stejně, tak tedy mám také strach. Máme také 3 embyjka na PGD. Ufff. Holka drž se. Já tedy trochu nechápu, proč antikoncepci? Většina holek to má spíše v klasickém cyklu, kdy se cca 2 až 7 DC píchají hormony, v době ovulace je odběr. A pak hned další a nebo přesdalší cyklus je KET.
No drž se a přeji, aby to vyšlo. :hug: My jsme rozhodnuti, že pokud se to te´d nepodaří, už do dalšího pokusu nepujdeme. Ty ceny za léky jsou te´d od září šíleny. Zklamaní, ale bude veliké.
Určitě se zadaří - jedno embryjko z tolika co ještě budou, pak musí být ok. Moooc držím palečky. :-) :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
LKK
1756
8.10.13 22:55
@wlucinka píše:
Ahoooj děvčata! :hug:
Dnes jsem si byla pro kontryhelovy čaj a v pohodě, ale Nosifol kapky nikde…všude maj jen sáčky - coby čaj… :think:
Kde ho mám koupit? :roll:
Děkuju :srdce:

Ahojky :mavam: tak koukám, že ti holky už dobře poradili :)
A jak ti chutná čajík? Zachvilku už tě čeká návštěva v Gennetu, viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
8.10.13 23:31

@LKK. Ahoooj :dance:
Já byla v gennetu už i dneska! Jak jsem ti psala, že mám anginu, tak jsem jela v pondělí ke sve obvodní, ta mě ale prohlídla a řekla, že nemocná nejsem…tak jsem tam stála, jak oparena :think: přece jsem si ty horečky, zimnici, bolest kloubů a svalů nevymyslela…tak jsem volala do gennetu a dnes jsem tam byla! Brali mi krev :poblion: a dr. Mi dal ATB na zánět, který se mi objevil v krvi - nevím čeho, jestli angina, nebo mocak nevím ale ty ATB jsou na jakýkoli zánět :pocitac: takže tam jezdím uz jak domů! Čajik jsem ještě nechutnala - nemůže to nějak ovlivňovat prášky, co mi teď napsal? Půjdu se zeptat do lékárny…
Jinak sehnat ten Nosifol, to byla taky akce :lol:
Už abys tam taky jela, jsem moc zvědavá na tvůj další postup!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
9.10.13 08:09

Holky, nevíte jestli má paní doktorka Mokrá pořád dovolenou? Díky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.10.13 09:41

@TerkaBaterka
Ahoj já jsem to měla taky brala jsem ten ascorutin zkus se na to pozeptat tvého doktora krvácení mě pak přešlo. Bude to nejspíš že máš hodně prokrvený čípek nebo ze začátku nízké lůžko (to byl můj případ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
9.10.13 12:12

@TerkaBaterka ahoj ja byla v gennetu v pondělí a mudr mokra tam byla ;)

• Citovat
  • Upravit
helennn
9.10.13 12:16

@allmeyo ahoj,to je mi moc lito, ze zadne embrijko nebylo vhodne, sice je to zklamani, ale lepsi nez kdyby se něco projevilo během tehu a pak by jsi musela jit na potrat…tak lepsi, ze to takto ohlidaji uz předem, sice se to zase o trosku protahne, ale pak budes mit jistotu, ze je vse v poradku ;) ono to urcite utece a priste urcite budou všechny v poradku :) ja jsem také zvedava, jak na tom budeme my po odberu vajíček a vysetreni pgd.take mam obavy, aby bylo pak co vlozit.ale musíme myslet pozitivne a bude vse v poradku

• Citovat
  • Upravit
226
9.10.13 14:15

@TerkaBaterka @manitana Ahoj holky, dnes jsem byla na utz. V děloze mám jen prázdný váček :,(. Embryjko se přestalo vyvíjet. Zítra mě čeká revize. Jsem K. O. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
9.10.13 14:58

@Vlaďka 27 Jakto? :( Strašně mě to mrzí :( To není fér tohle.. Ty jsi měla KET a jak starého embryjka? Měla jsi PGD/PGS?
Já jedu do LB nakonec o týden dřív.. taky občas zašpiním a mám trochu strach, tak jsem Mokré psala a domluvily jsme se na ráno.. tak se ted o to víc budu modlit, aby to bylo v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
9.10.13 15:15

@TerkaBaterka Nevím, bylo mi řečeno že se to prý stává, budou to posílat na hystolku, z toho se prý dozvíme víc. Embryjka byli zamraženy 1rok a 14 dní, PGS ani PGD jsme neměli, nikdo nám to nenabídl, slyšela jsem to prvně až tady v diskuzi že něco takového dělají.
Držím ti pěsti ať máš vše v pořádku, dej vědět jak si dopadla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
9.10.13 16:52

@TerkaBaterka Já jsem byla v gennetu včera a doktorka Mokrá tam byla ;) Jinak je dobře, že tam jdeš dřív a ujistila si se, že je vše v pořádku a mimískovi je hej :palec: Na ty doktory se jí pak zeptám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
9.10.13 16:56

@Vlaďka 27 Jejda tak to mi je taky moc líto :,( Na to PGD a PGS bych se určitě příště zeptala.je to větší jistota, že sou embryjka zdravá. Aspoň já si to teda ty č pokusy co mám nechám udělat pokaždý. Tohle vyšetření mě vlastně ušetřilo dvouch potratů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
9.10.13 17:01
@helennn píše:
@allmeyo ahoj,to je mi moc lito, ze zadne embrijko nebylo vhodne, sice je to zklamani, ale lepsi nez kdyby se něco projevilo během tehu a pak by jsi musela jit na potrat…tak lepsi, ze to takto ohlidaji uz předem, sice se to zase o trosku protahne, ale pak budes mit jistotu, ze je vse v poradku ;) ono to urcite utece a priste urcite budou všechny v poradku :) ja jsem také zvedava, jak na tom budeme my po odberu vajíček a vysetreni pgd.take mam obavy, aby bylo pak co vlozit.ale musíme myslet pozitivne a bude vse v poradku

Ano je to zklamání člověk doufal aspoň v to jedno, ale jak říkáš je lepší, že se na to přišlo tím vyšetřením, že nebyly dobré protože kdybych je nenechala vyšetřit a nechala proběhnout ET a KET v obouch případech bych na 100% potratila kdyby se uhnízdily takže to by byl šok větší.
Je to sice protahování, ale raději si počkám a budu vědět, že jsou embryjka pěkně prověřená.
Tak přeji hodně štěstí, aby PGD proběhlo v pořádku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
9.10.13 17:05
@Ivet74 píše:
@allmeyo - jééééé tak to je mi líto. Tím, že jsme na tom v podstatě od začátku stejně, tak tedy mám také strach. Máme také 3 embyjka na PGD. Ufff. Holka drž se. Já tedy trochu nechápu, proč antikoncepci? Většina holek to má spíše v klasickém cyklu, kdy se cca 2 až 7 DC píchají hormony, v době ovulace je odběr. A pak hned další a nebo přesdalší cyklus je KET.
No drž se a přeji, aby to vyšlo. :hug: My jsme rozhodnuti, že pokud se to te´d nepodaří, už do dalšího pokusu nepujdeme. Ty ceny za léky jsou te´d od září šíleny. Zklamaní, ale bude veliké.
Určitě se zadaří - jedno embryjko z tolika co ještě budou, pak musí být ok. Moooc držím palečky. :-) :hug: :hug: :hug:

Neboj tvoje PGD určitě proběhne v pohodě ;) Doktorka říkala, že i u 20 letých holek se tohle stává jeden cyklus nemají třeba vůbec žádné zdravé embryjko a druhý cyklus mají zdravé všechny, takže uvidíme jak na tom budu příště já :think:
Na tu antikoncepci se doktorky ještě pak zeptám taky sem čuměla, že mi jí předepisuje, ale byla sem asi malinko v šoku co nám řekla tak sem se blbec ani nezeptala proč jí mám zase brát jen sem poslouchala jak mám zase postupovat :nevim: A kdy bys měla mít výsledky z PGD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.