GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
20.9.13 17:50

Ahoj holky moje, tak jsem zase tady. Moc vám všem děkuji za oporu. Včera jsem se vybrečela, ale budu bojovat dál a nevzdám se, dokud to nevýjde:) Vaše pozitvní příspěvky mě nabijí. Uvnitř se ještě musím trochu srovnat a povzbudit, ale ono to půjde, to miminko za to stojí a mám úžasnýho manžela i rodinu, kteří mě vždy podrží. I když je fakt, že teda teď až půjdu na další KET, tak už by to mohlo konečně vyjít..je to dlouhé a psychicky náročné, však všecny víme:)
@manitana Obrovská gratulace :hug: :kytka: :hug: hcg máš krásné, takže nejspíš určitě se ti tam ubytovali obě dvě embryka, to je super :hug: :potlesk:
Já jdu 30.k doktorce, pokecat a domluvit se na ten další KET, ale mělo by to proběhnout asi hned tenhle cyklus..chtěla bych, tak mě sestřička nacpala na 30., abychom to stihli, tak snad :andel: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
20.9.13 18:18

@TerkaBaterka

Děkuju :hug:. Vám všem to určitě taky ví jde. :kytka: Někomu to jde dřív a někdo musí bojovat díl tělu neporučíme :cert:. Tak to nevzdávejte :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
20.9.13 18:23
@manitana píše:
Ahoj holky,

potvrzeno :dance: HCG: 2500, takže paráda :dance: :dance: :dance:
na druhou krev nemusím a první UTZ 11.10.

Teď jen aby všechno šlo jak má…a začíná další čekání a strach…my jsme zajatci obav a strachu.

@manitana Gratuluji :) Jo tak to je pravda :think: Tím nic nekončí ale začíná ať vše probíhá jak má. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
20.9.13 19:50

Ahoj holky tak dneska první kontrola a nic moc jen 8mm to je děs posledně jsem měla jen 4 vajíčka a jen 1 vydrželo tak jsem doufala že se urodí víc na PGS a nevypadá to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
21.9.13 09:32

@manitana Ahoj tak veliká gratulace :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
21.9.13 09:39
@helennn píše:
@allmeyo ja i manzel jsme nosici SMA, u našeho druhého syna se tato nemoc projevila a na roce života nas opustil, druhy syn ten je uplne zdravy. takze jste také pripravu hradily tech 15 000?nebo to mate jinak?

Jejda tak ztráta chlapečka mi je líto :hug:
V PGD je zahrnuto…Asistovaný hatching
Prodloužená kultivace
Vitrifikace
ICSI
Platit budem pouze…PK 2 500
ICSI 7 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
21.9.13 09:43

@hačilka Při příští kontole to může být jinak kdy jdeš zase na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.9.13 10:44

Ahoj holky, všem děkuji za gratulace. :kytka:

Teď držím palečky všem ostatním snažilkám :hug: :hug: :hug:

Hačilka počkej si na další kontrolu, kdyby jsi jich měla málo, zeptej se na možnost, že by jsi nechala odebírat vajíčka až další cyklus. Někdy těch vajíček bývá hodně, někdy málo. V každém cyklu to je jinak.

Viruma to by bylo super, kdyby jste to stihli již v řijnu…to by jsme mohli těhulkovat krásně společně :lol:

Terkabaterka vydrž ještě pár dní na ten test..já nemám takovou trpělivost a pak vás tady všechny stresuju. :oops:

Vladka27 jinak včera mě bolelo břicho, že jsem nemohla celou noc spát..trochu jsem špinila..a jak se cítíš?

Hellen a Allmeyo..už se Vám to kráti :dance: :dance:

Žiraf děkujeme za podporu…i Ty jsi příklad toho, že to může vyjít :potlesk:

Snad jsem na nikoho nezapomněla…všem Vám přeji nádherný víkend!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.9.13 10:59

@manitana
není zač :mavam: určitě to ví jde všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.9.13 11:27

@manitana Já se cítím den o de dne lépe, břicho mě pobolívá jen málo, v noci skoro vůbec. Ráno jsem si dělala testík a je tam dálnice jako blázen :dance:, takovej test jsem ještě neměla. Doufám že to bude dobré. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.9.13 11:30

@Vlaďka 27 no vidíš…těším se s Tebou :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.9.13 12:07

@manitana Děkuju :mrgreen:, pořádně se uklidním asi až mi to potvrdí oni. Jsem hrozná, já vím :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
21.9.13 13:24

@Vlaďka 27. Věřím, že ti to potvrdí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
21.9.13 13:26

@žiraf. A to tě objednají, nebo pozvou na krev i když máš negativní testik? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
21.9.13 20:19

@allmeyo V pondělí, v pátekjsem byla jsem u primáře doktorka tam nebyla a v pondělí jdu zase k němu doktorka má plno :roll: ach jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.