George klíč

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101500
17.7.22 08:35
@axlpol píše:
Taky necítím, že by páchali nějaké zlodějny :nevim: :D ale je pravda, že tohle se mi nelíbí, že mi nedávaj možnost volby, ale nevím jestli to je důvod odcházet :think:

Jaktože nedavaj? Muzes si vybrat, ze si nechas ty sms, jen je logické, ze za ne zaplatis, je to posilani taky stoji penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
17.7.22 08:37
@Anca12345 píše:
Já si nemyslím, že na 2,5kc/sms vydělají. Spíš chtějí všem nacpat aplikaci, protože je pro uživatele bezpečnější než sms. :nevim:

A pro ne jednodussi a levnější. Takze mi přijde celkem fer, aby si to ti, kdo chteji drazsi řešení, zaplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
17.7.22 08:43
@j.a.n.i1 píše:
Jaktože nedavaj? Muzes si vybrat, ze si nechas ty sms, jen je logické, ze za ne zaplatis, je to posilani taky stoji penize.
…moc logické to není, když byly doteď zadara :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
17.7.22 09:48
@axlpol píše: …moc logické to není, když byly doteď zadara :lol:

No, logické to je, vetsina klientu si zvolila aplikaci, takze proc by oni meli dotovat menšinové slozitejsi reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
17.7.22 11:35
@j.a.n.i1 píše:
No, logické to je, vetsina klientu si zvolila aplikaci, takze proc by oni meli dotovat menšinové slozitejsi reseni.
…prezentují, že používání George je zadarmo, ale přístup do George ted není pro všechny klienty stejný - není zadarmo (i když samotné rozhraní zadarmo je) což mi nepřijde správné.
Plně chápu, že si klient zvolí placenou „papírovou“ formu výpisu nebo zadarmo on-line George. Opravdu ti přijde, že v dnešní době je forma SMS s kodem, tak finančně náročná, když tento způsob je běžně využívaný (kody pro balíky, reklamní SMS atd?) a když byla dodnes nezpoplatněna je důvod ji zpoplatnit, když jde o menšinu?
Ale myslím, že my dvě se o tom více nemusíme bavit, podle mě tady nejde o pochopení cizího názoru, ale o „poslední slovo“ :lol: :kytka: pěkný den.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
17.7.22 11:52
@j.a.n.i1 píše:

To je úplný nesmysl. Vývoj a údržba aplikací pro navíc různé platformy je řádově složitější, než jeden systém s napojením na nějakou formu sms brány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
17.7.22 11:55

Nechápu. Když je tolik bank, co nabízejí vedení účtu zdarma, miliony služeb zdarma, že vůbec někdo u spořitelny ještě je. Jste blázni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
17.7.22 12:13
@inkakřivák píše:
Nechápu. Když je tolik bank, co nabízejí vedení účtu zdarma, miliony služeb zdarma, že vůbec někdo u spořitelny ještě je. Jste blázni?

Jaky poplatky sporitelna ma? Pominu-li ted zpoplatnenou sms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
17.7.22 12:17
@Lucy75 píše:
Ať si nase-rou!! :zed: to je přesně ten důvod, proč mám léta FIO - vše - úplně Vše zdarma, i-banking boží bez apky, stačí jen heslo a ověřovací sms ZADÁČO
(zadáčo i vedení spořáku včetně ucházejícího úroku, co pošlou každý měsíc a i portfolia akcií na Podílových fondech, za což taky NIC neúčtují..)pokud to ČS udělá, tak tam dcerám zruším dětské účty
akorát to ty banky na klienty pořád zkouší…

Jsou to šmejdi.
Já mám air bank a přihlásím se tam na otisk prstu. A ani za sms není poplatek.
Odliv klientů jim za to bude patřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
17.7.22 12:18

Bohudiky nevím. Jsem u banky, kde neplatil nic, naopak občas něco dá banka mně. Dlouho jsme bylo i KB, až jsem si jednou sečetla, oč mne za rok odrbe a bylo rozhodnuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
17.7.22 12:22
@lucad77 píše:
Proč? Funguje to naprosto v pohodě.

Nemám k tomu prostě důvěru :nevim:, v tomhle jsem zabrzdena, technický pokrok není nic pro mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
17.7.22 12:25
@mag píše:
Jaky poplatky sporitelna ma? Pominu-li ted zpoplatnenou sms?

Třeba já od července budu platit za vedení účtu :zed:, jelikož mi nebude chodit měsíčně 7.000 Kč (nebo 7.500 Kč, nejsem si částkou jistá), což je jedna z podmínek pro vedení účtu zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
17.7.22 12:33
@inkakřivák píše:
Bohudiky nevím. Jsem u banky, kde neplatil nic, naopak občas něco dá banka mně. Dlouho jsme bylo i KB, až jsem si jednou sečetla, oč mne za rok odrbe a bylo rozhodnuto.

Uz jsem to psala, nezaplatila jsem u cs ani korunu leta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
17.7.22 12:34
@Proto02 píše:
Jsou to šmejdi.
Já mám air bank a přihlásím se tam na otisk prstu. A ani za sms není poplatek.
Odliv klientů jim za to bude patřit.

Taky se u cs prihlasuji a potvrzuji vse otiskem prstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
17.7.22 15:14
@Zumpa píše:
To je úplný nesmysl. Vývoj a údržba aplikací pro navíc různé platformy je řádově složitější, než jeden systém s napojením na nějakou formu sms brány.

Evidentně maji banky jiny nazor, když od sms celkem hromadne zdrhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák