Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@axlpol píše:
Taky necítím, že by páchali nějaké zlodějny![]()
ale je pravda, že tohle se mi nelíbí, že mi nedávaj možnost volby, ale nevím jestli to je důvod odcházet
Jaktože nedavaj? Muzes si vybrat, ze si nechas ty sms, jen je logické, ze za ne zaplatis, je to posilani taky stoji penize.
@Anca12345 píše:
Já si nemyslím, že na 2,5kc/sms vydělají. Spíš chtějí všem nacpat aplikaci, protože je pro uživatele bezpečnější než sms.
A pro ne jednodussi a levnější. Takze mi přijde celkem fer, aby si to ti, kdo chteji drazsi řešení, zaplatili.
@j.a.n.i1 píše:…moc logické to není, když byly doteď zadara
Jaktože nedavaj? Muzes si vybrat, ze si nechas ty sms, jen je logické, ze za ne zaplatis, je to posilani taky stoji penize.
@axlpol píše: …moc logické to není, když byly doteď zadara
No, logické to je, vetsina klientu si zvolila aplikaci, takze proc by oni meli dotovat menšinové slozitejsi reseni.
@j.a.n.i1 píše:…prezentují, že používání George je zadarmo, ale přístup do George ted není pro všechny klienty stejný - není zadarmo (i když samotné rozhraní zadarmo je) což mi nepřijde správné.
No, logické to je, vetsina klientu si zvolila aplikaci, takze proc by oni meli dotovat menšinové slozitejsi reseni.
@j.a.n.i1 píše:
To je úplný nesmysl. Vývoj a údržba aplikací pro navíc různé platformy je řádově složitější, než jeden systém s napojením na nějakou formu sms brány.
Nechápu. Když je tolik bank, co nabízejí vedení účtu zdarma, miliony služeb zdarma, že vůbec někdo u spořitelny ještě je. Jste blázni?
@inkakřivák píše:
Nechápu. Když je tolik bank, co nabízejí vedení účtu zdarma, miliony služeb zdarma, že vůbec někdo u spořitelny ještě je. Jste blázni?
Jaky poplatky sporitelna ma? Pominu-li ted zpoplatnenou sms?
@Lucy75 píše:
Ať si nase-rou!!to je přesně ten důvod, proč mám léta FIO - vše - úplně Vše zdarma, i-banking boží bez apky, stačí jen heslo a ověřovací sms ZADÁČO
(zadáčo i vedení spořáku včetně ucházejícího úroku, co pošlou každý měsíc a i portfolia akcií na Podílových fondech, za což taky NIC neúčtují..)pokud to ČS udělá, tak tam dcerám zruším dětské účty
akorát to ty banky na klienty pořád zkouší…
Jsou to šmejdi.
Já mám air bank a přihlásím se tam na otisk prstu. A ani za sms není poplatek.
Odliv klientů jim za to bude patřit.
Bohudiky nevím. Jsem u banky, kde neplatil nic, naopak občas něco dá banka mně. Dlouho jsme bylo i KB, až jsem si jednou sečetla, oč mne za rok odrbe a bylo rozhodnuto.
@lucad77 píše:
Proč? Funguje to naprosto v pohodě.
Nemám k tomu prostě důvěru
, v tomhle jsem zabrzdena, technický pokrok není nic pro mě ![]()
@mag píše:
Jaky poplatky sporitelna ma? Pominu-li ted zpoplatnenou sms?
Třeba já od července budu platit za vedení účtu
, jelikož mi nebude chodit měsíčně 7.000 Kč (nebo 7.500 Kč, nejsem si částkou jistá), což je jedna z podmínek pro vedení účtu zdarma.
@inkakřivák píše:
Bohudiky nevím. Jsem u banky, kde neplatil nic, naopak občas něco dá banka mně. Dlouho jsme bylo i KB, až jsem si jednou sečetla, oč mne za rok odrbe a bylo rozhodnuto.
Uz jsem to psala, nezaplatila jsem u cs ani korunu leta.
@Proto02 píše:
Jsou to šmejdi.
Já mám air bank a přihlásím se tam na otisk prstu. A ani za sms není poplatek.
Odliv klientů jim za to bude patřit.
Taky se u cs prihlasuji a potvrzuji vse otiskem prstu.
@Zumpa píše:
To je úplný nesmysl. Vývoj a údržba aplikací pro navíc různé platformy je řádově složitější, než jeden systém s napojením na nějakou formu sms brány.
Evidentně maji banky jiny nazor, když od sms celkem hromadne zdrhají.