Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@axlpol píše: …prezentují, že používání George je zadarmo, ale přístup do George ted není pro všechny klienty stejný - není zadarmo (i když samotné rozhraní zadarmo je) což mi nepřijde správné.
Plně chápu, že si klient zvolí placenou „papírovou“ formu výpisu nebo zadarmo on-line George. Opravdu ti přijde, že v dnešní době je forma SMS s kodem, tak finančně náročná, když tento způsob je běžně využívaný (kody pro balíky, reklamní SMS atd?) a když byla dodnes nezpoplatněna je důvod ji zpoplatnit, když jde o menšinu?
Ale myslím, že my dvě se o tom více nemusíme bavit, podle mě tady nejde o pochopení cizího názoru, ale o „poslední slovo“![]()
pěkný den.
A jaky je podle tebe rozdil v tom, ze papirovy vypis je podle tebe platit ok a overeni pres sms ne? Když k obojinu je bezplatná varianta?
@Proto02 píše:
Jsou to šmejdi.
Já mám air bank a přihlásím se tam na otisk prstu. A ani za sms není poplatek.
Odliv klientů jim za to bude patřit.
Ja mam CS i AirBank a do obou se prihlasuji pomoci otisku prstu. ![]()
@j.a.n.i1 píše:…bo papírový se platil vždy. (nikdy nebyl zadarmo jako on-line přístup SMS)
A jaky je podle tebe rozdil v tom, ze papirovy vypis je podle tebe platit ok a overeni pres sms ne? Když k obojinu je bezplatná varianta?
@j.a.n.i1 píše:
Evidentně maji banky jiny nazor, když od sms celkem hromadne zdrhají.
Protože to je komplexní záležitost. U sms jsou závislé na cizím systému, navíc nad ověřováním nemají žádnou kontrolu. Navíc nehledej logiku u vývoje a údržbě systémů bank, protože tam kolikrát žádná není.
@axlpol píše: …bo papírový se platil vždy. (nikdy nebyl zadarmo jako on-line přístup SMS)
Ale byl zadarmo, dokud neexistoval ten mailovy.
@j.a.n.i1 píše:…mám tady z r.2008, ještě mám i 2005…kde poplatek byl. Když tak mi hoď odkaz, kdy byl papírový výpis zadara, ať to rozseknem, když tě to téma tak vzalo
Ale byl zadarmo, dokud neexistoval ten mailovy.
@vindaloo píše:
Nemám k tomu prostě důvěru, v tomhle jsem zabrzdena, technický pokrok není nic pro mě
No tak plaťte no. ![]()
@Wani píše:
Ja mam CS i AirBank a do obou se prihlasuji pomoci otisku prstu.
Ano, já taky (v počítači). A v mobilu obličejem. Nevidím v tom žádný problém. Od toho ta moderní technika přece je.