George klíč

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
190
16.7.22 14:59

George klíč

Ahoj všem,
je tu někdo klientem České spořitelny, aniž by využíval George klíč?
Od příštího týdne ČS zpoplatňuje SMS pro přihlášení a potvrzení plateb v internetovém bankovnictví. Bohužel jsem se nikde nedozvěděla, kolik si budou za SMS účtovat.
Nevíte to někdo? Já si právě nechci do mobilu instalovat žádnou aplikaci…
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5837
16.7.22 15:04
@vindaloo píše:
Ahoj všem,
Od příštího týdne ČS zpoplatňuje SMS pro přihlášení a potvrzení plateb v internetovém bankovnictví. Bohužel jsem se nikde nedozvěděla, kolik si budou za SMS účtovat.
Děkuji :kytka:
…zrovna můj typ telefonu George klíč nepodporuje i když Android je o. k. takže to mám stejně (ale budu se přihlašovat přes starý tel.) Kadopádně tak to ted ukázal Google :nevim: Česká spořitelna začne od 23. července účtovat poplatek za zaslání potvrzovací SMS pro přihlášení do systému George nebo při ověřování jednotlivých plateb. Novému poplatku 2,50 Kč za každou zprávu se vyhne ten, kdo bude přihlašování a zadávání příkazů potvrzovat přes mobilní aplikaci George klíč – ta zůstane zdarma.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24744
16.7.22 15:06

Ať si nase-rou!! :zed: to je přesně ten důvod, proč mám léta FIO - vše - úplně Vše zdarma, i-banking boží bez apky, stačí jen heslo a ověřovací sms ZADÁČO
(zadáčo i vedení spořáku včetně ucházejícího úroku, co pošlou každý měsíc a i portfolia akcií na Podílových fondech, za což taky NIC neúčtují..)

pokud to ČS udělá, tak tam dcerám zruším dětské účty
akorát to ty banky na klienty pořád zkouší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
16.7.22 15:13

@axlpol
Děkuju za odpověď. 2,50 Kč… No, čekala jsem to horší, ale stejně se mi příčí, že si účtují za něco takového :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
16.7.22 15:15

@Lucy75
Já jsem u nich už tak strašně dlouho, že jsem prostě líná odejít jinam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24744
16.7.22 15:20

@vindaloo :mrgreen: chápu
měla jsem KB
když mi kdysi zas zdražili a zavolali si mne na pobočku pro naprosto Vynikající produkt :mrgreen: :zed: jakýsi komplet balíček za 150Kč/měs. co obsahoval pí-čoviny, které jsem absolutně nepotřebovala a NIC bezplatného pro mne neměli
tak jsem tak v klidu položila tužku :mrgreen: řekla, že jdu vedle do FIO
tam mi za 10 minut založili účet, přetáhli nastavení a příkazy :mrgreen: a vše zadáčo
nebuď bl-bá
myslím, že BEZ je i Air-bank, ale to musí napsat info někdo, kdo ji má…
kašli na ČS jsou to zloději..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
16.7.22 15:35
@vindaloo píše:
@axlpol
Děkuju za odpověď. 2,50 Kč… No, čekala jsem to horší, ale stejně se mi příčí, že si účtují za něco takového :zed:

Mám to stějně a taky jsem čekala více, ale třeba to bude ve výsledku více :nevim: poslední dobou nepřicházel kod pro přihlášení, musela jsem zadávat „poslat znova“ operátor mi často učtuje SMS 2×, takže jen doufám, že to byla náhoda a nebude mě každé přihlášení stát víc něž je nutné…já chci mít mobil „čistý“ když je nouze zapnu dostupnou wifi, ale jinak si telefon „chráním“ :-) takže bez dat, aplikací. Takže mi tohle řešení taky přijde na prd, už jen z principu, že mě k tomu někdo nutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
16.7.22 15:38
@vindaloo píše:
@Lucy75
Já jsem u nich už tak strašně dlouho, že jsem prostě líná odejít jinam :roll:

Taky necítím, že by páchali nějaké zlodějny :nevim: :D ale je pravda, že tohle se mi nelíbí, že mi nedávaj možnost volby, ale nevím jestli to je důvod odcházet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15725
16.7.22 15:43

@Lucy75 No, kdyby dostala FIO bankovní licenci normálně, tak OK, ale za mě fakt ne. Kdysi jsem je chtěl použít jako brokera, ale ten jejich přístup byl naprosto neuvěřitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
16.7.22 16:21

@Lucy75 Ja mam CS a neplatim za nic ani korunu. Zadny poplatek jsem nezaplatila tak 15 let. Ale mam tedy aplikaci na potvrzeni platby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24538
16.7.22 22:57
@vindaloo píše:
Ahoj všem,
Děkuji :kytka:

Proč? Funguje to naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24538
16.7.22 22:58
@mag píše:
@Lucy75 Ja mam CS a neplatim za nic ani korunu. Zadny poplatek jsem nezaplatila tak 15 let. Ale mam tedy aplikaci na potvrzeni platby.

Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30583
16.7.22 23:05
@Lucy75 píše:
@vindaloo :mrgreen: chápu
měla jsem KB
když mi kdysi zas zdražili a zavolali si mne na pobočku pro naprosto Vynikající produkt :mrgreen: :zed: jakýsi komplet balíček za 150Kč/měs. co obsahoval pí-čoviny, které jsem absolutně nepotřebovala a NIC bezplatného pro mne neměli
tak jsem tak v klidu položila tužku :mrgreen: řekla, že jdu vedle do FIO
tam mi za 10 minut založili účet, přetáhli nastavení a příkazy :mrgreen: a vše zadáčo
nebuď bl-bá
myslím, že BEZ je i Air-bank, ale to musí napsat info někdo, kdo ji má…
kašli na ČS jsou to zloději..

Ja to mela lepsi, ja rekla, ze je mi teda lito, prejdu jinam, a behem minuty v KB zahadne zjistili, ze mam vlastne narok na ucet zdarma :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.7.22 23:29

Obavam se, ze ta mobilni aplikace bude v brzke dobe povinna vsude.
Alespon takto to prosaklo z banky.
Proste prituhuje, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
17.7.22 00:23

Já si nemyslím, že na 2,5kc/sms vydělají. Spíš chtějí všem nacpat aplikaci, protože je pro uživatele bezpečnější než sms. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák