Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem se dnes dozvěděla, že partner má pomalé spermie - laborantka hned navrhuje mimotělní oplodnění. Jsem z toho celá špatná
M.
Ahoj Jani,tak to se tam třeba zítra potkáme já jdu ve dvanáct
nebo jsi tam byla už dnes?. Zapijem zapijem a doufám ,že brzo!!! Míšo nevěš hlavu to dopadne dobře jsi ješte mladá máš furu času to zkoušet s ivf.Je fakt ,že mám taky dny kdy jsem na ránu a vydržím dost tak to snad nějak v tom Gestu zvládneme .Já když kouknu dítěti je mu teda 15 do pokoje a žákovský tak ani si nejsem jistá zda to ještě chci znova podstupovat
ale joooo to jsou jen takové chvilky .puberta je hrozná věc. Jani a ty nemáš žadne ještě dítě ?
Míšo tak budem třeba stimulovat na ivf tak nějak současně ,až se vrátí pani doktor tak bysme mohly začít .Já se těším a bojím zároven.At už to je za náma !!
Ahojky, já jsem byla opravdu už dneska. je to v pohodě, vůbec to nebolí a pan doktor byl úžasnej!
Holky hlavně se tím IVF nestresujte, já jsem strašně moc ráda, že taková možnost je. Jsem za to fakt šťastná!!!!
Teď si jen držet palečky aby se bobískové pěkně zahnízdili ![]()
Ahoj ,tak jsem tam dnes byla
doktor super . V uterý mám iui další .Panovala tam pohoda všichni moc milý taková vikendová nálada klidná . Zítra pregnyl večer . Jinak máme všechno v pořádku imunitu sperma vše ,ale pan doktor říkal ,někdy do prostě nejde
chce to trpělivost .Máme ještě počkat s tím ivf a zkoušet iui .Tak počkám na pani doktorku pak uvidíme co dál. Jo ptala jsem se na ty ultrazvuky tak jich je sedum za rok takže jsem dnes vyčerpala příště zaplatím asi 350 to jsem se neptala přesně . Jani doufám ,ze pěkně odpočíváš a budou // ![]()
Ahojky Emmi, vidíš, on pan doktor fakt má zvláštní dar nalévat optimismus do žil ![]()
No lenoším, ale je to teda hrozný! Doufá, že si toho ty potvůrky ážej a opravdu brzy najdu //.
Kdy jdeš příště na kontrolu - vlastně jdeš rovnou na IUI, viď?
Moooooc držím palce!!!!!!!!!!
Ahoj Jano ,akorát čekám než se vydám v osum do Motola na inekci pregnylu a v uterý iui
zase. Já už ale ani nedoufám že to k něčemu je .Ale pan doktor mě vysvětlil ,že vše je ok tak snad se zadaří i doma . je to asi fakt v hlavě . Do Gestu budu chodit dál a pořád chci ivf .Počkám na paní doktorku a uvidím. Koukej pěkně odpočívat manžel at tě pěkně obskakuje ty jen hajej
Držím moc palečky!!!!
Ahojky, jen mě tedy napadá - byla jsi na laparce? Já mám totiž taky očividně všechno v pohodě, ale mám endometriozu - a to je ta příčina proč my mimčo asi normálně počít nemůžeme.
Všechny testy které jsme podstoupili byly v pořádku.
Ahojky, já nevěším hlavu, jen mě mrzí, že celou dobu jsem byla já ta špatná, která má problém a nakonec zjistím, že je problém u obou. Jsem ale ráda, že mi sama laborantka řekla, že nemá cenu IUI a že navrhuje rovnou IVF. - to bude zas peněz ![]()
Tak co holky kdy se potkáme?
mě říkali, že za každý ultrazvuk budu platit v Gesti 290,– Kč
Jo to by jsme mohli současně stimulovat
Jsem zvědavá
Mluvila jsem po telefonu s nějakým pane doktorem Alexandrem - také sympatický a říkal, že můžu k němu a nebo počkat na paní doktorku - ale to je ztráta času - chtěla bych hned tento měsíc - Ted beru utrogestan na vyvolání MS a pak začnu brát clostilbegyt - doufám, že mi vyvolá ovulaci - Já hlavně doufám, že mám vajíčka
Kdybych neměla vajíčka, tak to by byl teprve problém.
Miso jen se neboj, oni z tebe neco vysajou ![]()
Pan Dr. Alexander je mlaďoch a je hrozně sympatickej. Klidně bych šla i k němu, myslím, že není nutný čekat na paní doktorku ![]()
Ahoj Jani .mě řekli že vse ok a asi počítaj s tím ,že už mám dítě tak je to v poho. Ale já si taky myslím něco tam musí být když to nejde. Zeptám se zítra na to. A mysliš to by se mě ta endometrioza jako mohla udělat ? To není vrozené ?
Míšo a jak to přítel nese s tím spermio? A ten ultrazvuk to nevím já budu platit až ten osmej a pak každý další. Tak přece to tam nemáme každá jinak, to je divné. Ty se máš hned ivf to já musím čekat a čekat už mě to neba
.Ty vajíčka taky se děsím zda jsou kvalitní já bych do darovaných nešla . To já nemužu . Chápu někomu nic jiného nezbývá ,ale já dítě už mám a nějak si říkám nebylo by moje . Mladý je celá já .A tam by kus byl cizí no já nevím bylo by to těžké řešit a rozhodnout se.Věřím na geny
.Těším se na zítra na iui ,ikdyž už ani nedoufám tak malinko stejně čekám že se zadaří.Pak písnu co mě zas řekli a tak .Ani nevím ke komu jdu zítra .Já tam volezu všechny doktor ![]()
No Emmi rozhodně to není vrozené a na to aby se udělala stačí fakt maličko času, řádově měsíce.
Je to fakt záhada jak se to dělá. Lékaři jsou z toho taky docela šílení…
Dokonce říkají, že tam kde se to jednou udělá, už se to nikdy nevyléčí.
Těch teorií jak to vzniká je fakt děsně moc…
Jsem zvědavá co ti na to poví ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.