Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky podívejte se na tohle, to je pecka ![]()
Vývoj miminka opravdu od nuly až k porodu - to nemá chybu ![]()
http://acisej-mimi.blog.cz/0805/embrio
AHOJ JANI, ježiš marjááá to je super zprava
.Potichu gratuluji ,aby se to nezakřiklo!!!!! Uplně jsem na mněko a ani se moc neznáme jsem fakt štastná ,že někomu to vyjde dává mě to naději.Tak hlavně at to pokračuje čarka se zvyraznuje !!!Já testovat nemužu mám v sobe ten pregnyl a to 10 dní.Tak by mě test kecal a tvé vajíčka byli o pět dní starší než mé .
![]()
Děkuju moc Emmi! Už abys byla taky v další fázi, viď! Tak moc bych Ti to přála!!!!!!!
Já jsem měla taky pregnyl, ale už je venku, zkoušela jsem to v týdnu, 2 dny po sobě byl test čistý jak běloba ![]()
Teď počkám tak do středy a pak se vnutím do CARu na krev ![]()
Ahoj Jani,já jsem tak na pul napnutá já té iui moc šancí nedávám.O to víc se těším až to dostanu a pujdu žádat o ivf na to spoléhám to snad vyjde .Někdy.Určitě se tam vnut na krev to je jasné nebo u vás někde do laborky. Hlavně se to ted nesmí zakřiknout
je to začátek . Tys měla dvě že? Třeba se ti chytli obě
nebo aspon jedno . No hlavně odpočívej ! Dnes byla nejkrásnější zprava od tebe
i to sluníčko se směje na mimiska tak at se drží !!!
Také se Jani moc připojuji ke gratulacím a doufám, že budou oprávněné ![]()
také mi to dává naději, že snad ta medicína funguje ![]()
Já jsem právě dobrala utrogestan a čekám na to, až mi konečně vyvolá MS, už se nemůžu dočkat toho, až půjdu na krevní testy a budu snad konečně vědět více o mé diagnóze.
A výsledky krevních testů jsou do druhého dne, nebo se také čeká týden, jako na stěry?
ano skutečně si listovku kupuju bez předpisu, jedna je asi za 60 Kč - 30 nebo 60 tabletek - teď fakt nevím - já si vždy kupuju 3 najednou ať tam nemusím každou chvíli.
A jak se Emmi cítíš po IUI?
Když se tam hlásíte o krev, tak se musíte objednávat? nebo tam musíme být v nějaké časov rozmezí? mě Dr. Poláková říkala, že buď po, st nebo pátek.
Holky neužívaly jste náhodou někdo SARAPIS? Slyším na něj samou chválu…Je to sice dražší záležitost, ale to vem čert.
Jejda já jsem tak natěšená Jani, doufám, že ¨Ti to vyšlo a že tam máš třeba hned dvě mimi ![]()
Miso Sarapis bere moje tchyne ktera je v prechodu a taky si ho docela chvali.
Asi jo, asi je dobry, cetla jsem o nem docela dost pozitivniho.
Miso to by bylo super kdyby to opravdu vyslo, ale kdyby to mely byt opravdu dve tak me fakt rani mrtvice
Ale byla bych stastna!
Ahoj Míšo ta krev snad byla třetí den a dvanáctý den od ms .Už to nevím přesně ,ale musela jsem dodržet ty dny to bylo duležité kvuli hladimě hormonu.Tak nám to řekla. Jinak se cítím normálně :nebo jak poslední dobou po pregnylu bolest prsou a břicha ,už ani nepamatuji kdy ně nebolelo,ale já dělám ve skladu a to je na prd je to dřina každý den tak to mě nepřidává.Tak jsem přemyšlela proč ti chce dělat pruchodnost vejcovodu ,když ti hned doporučila ivf to přece pak není potřeba. Zas tak pěkný to nebylo ,abys to absolovovala zbytečně.
Ahoj Jani .Co tvuj test zkoušela jsi tmavne čárka
.Potichu doufej plánuj a těšse moc ti to přeji.Já plánuji furt v hlavě ,jaký kočárek ,jaký těhu hadříky jsem jak maniak. V sobotu jedu do polska a nevím jak vydržet nenakupovat ,tam maj věcí na mimisky a laciné hadřičky .Jak vydržet tolik bych chtěla nakupovat,ale jsem pověrčivá tak rači neeee.
Dvě je lepší než nic !!Já se toho taky bojím
jsem napnutá s tebou .JO chtela jsem se zeptat zde ti dělali před ivf imunologii přítelovi ani krev nevzali to mě zaráží ,myslela jsem že to je duležité. A když je ta endiometrioza či jak se to pís to neva k ivf? jak jsi mě to pís tak jsem na to koukala a jak mě furt boli břicho bud je to z práce nebo to uplně ty příznaky vypadá na to.Odpočívej opatruj mimiska držím ti palce ![]()
Emmičko ty jsi zlato, děkuju!
Endometriozu bych Tě nepřála, je to nepříjemný. Záleží na tom kde je, ta moje je ve vaječníku a snad by neměla těhotenství vadit. Bohužel brání otěhotění, ale těhotenství pak prý nevadí.
Dělala jsem dneska zase test, byl tmavší, to jo. Jsem ráda - ale na kontrolu mám jít až za týden, to je straný jak ten čas pomalu utíká ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.