Gest - Dr. Poláková

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
5.5.10 06:30

Já jsem dnes byla v Caru a dopadla jsem tak, že jsem se konečně dozvěděla, že vajíčka mám a že mě pravděpodobně proběhne ovulace v pátek nebo v sobotu. Hormonální profil mi vyšel tak, že skutečně naznačuje to, že já prostě bez prášku ovulovat nebudu, tudíš snažení se otěhotnět bez ničeho je téměř zbytečné.
Takže v pondělí mám jít znovu na UZ, aby zkontrolovali zda mi vajíčka vyzráli a zda ovulace proběhla. a zároveň máme pohor ohledně IVF - říkají tomu druhý krok, tam mi rovnou navrhnou možnosti IVF a řeknou možnosti. Vyslechnu si to a nechám si nějaký čas na rozmyšlenou a pak si nechám naplánovat to IVF. Doktor mluvil o nějaké metodě ixy, jedná se o vpravení spermií rovnou do vajíček - takže nějaké to připlácení nás asi nemine.
Jsem hlavně šťastná, že tam viděl nějaké vajíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
5.5.10 06:31

Emmi to je nádhera s tou Janou co? Jsem ráda, že je zase dlaší snažilka šťastná a dobře to dopadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
5.5.10 15:52

Ahoj tak Jana ta se mááá :potlesk: .Závist veliká :lol: ale snad se taky dočkáme.Já jen mám ceník přímo od dr a to ICSI stojí na 4 až 8 vajec 8OOO kč.Já to chtěla taky ,ale mě to nedoporučila ,ža to nepotřebujeme spermio máme ok.Za léky dám 4000 kč prodloužená kultivace 3200 kč atd je to mazec. Když máš ovulaci tak se snažte doma ,ikdyž spernio nebylo ok takových už bylo a nakonec to dopadlo i doma tady jsem to četla.Tak to nezanedbej :dance: .Mě už nervy pracujou nevím jak to zvládnout v pohodě tak se těším a bojím zklamání no znáš to asi taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
5.5.10 16:34

Díky holky, nebojte se, taky se už brzy dočkáte.
Dneska jsem byla na UZ a je tam jeden zárodek, srdíčko zatím nebylo vidět, tak jdu na kontrolu zase za 14 dní :-(
Fandím vám holky, fakt jo. Když si pomyslím jak se to vleklo před tím IVF (tedy ne že teď by se to nevleklo…).
Penízky lítají jak blázen…
My jsme si dali ICSI, i když byl dobrý spermio - prý to je lepší :-) Tak jsem vyplázli ranec (a jsme rádi, že to teď dopadlo. Jinak bych si říkala „co by kdyby…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.5.10 07:55

No nás ISCI nemine protože to spermio není ok, ale parner si koupil nějaké dobré drahé prášky, tak doufám, že to pomůže. Samozřejmě Emmi, že se snažíme doma, to je jasné :-)
Neboj nenervuj se, to bude dobré… všechno dobře dopadne jako s Janou. Je super, že už dítě máš, já ještě žádné nemám, tak mám trošku větší obavy, ale bude to dobré. Emmi podle všeho bychom měli začít se stimulácí nějak tak postejně, tak to budeme alespoň prožívat spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.5.10 07:55

Jani jak dlouho si čekala na vyjádření od pojišťovny? Přesně ten měsíc nebo déle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
6.5.10 08:57

Míšo na vyjádření pojišťovny jsem čekali chvíli - jestli tak 3 týdny?
Mně se to ale zpozdilo pak to cystou, tak jsme to o měsíc odkládali. Ale pojišťpvna reagovala docela v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.5.10 09:33

A jak dlouho trvá ta stimulace před tím než ti odeberou to vajíčko? Jak dlouho sis musela píchat ty injekce a kdy ti udělali to IVF? chci si udělt nějakou představu a harmonogramu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.5.10 09:34

Tak to je super, že se pojišťovna vyjádřila tak rychle. Jsem zvědavá, jak to bude u nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
6.5.10 18:29

Zdravím těhulku Janu :lol: jak ti je ? Tak nakonec jen jedno miminko to jseš asi ráda :-P vic si ho užiješ pomazlíš a tak dvě je záhul ,ale i tak bych je chtěla než nic. Na kolik vajec jsis dala ICSI? Nám ho nedoporučila ,ale nervy už pracují asi bych to chtěla pojistit :mrgreen: opatruj sebe i miminko těším se až napíšeš že máš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
6.5.10 18:35

Ahoj Míšo, tak všichni se diví ,že nechodím do motola a koukám na jejich ceník a taky se divím co to stojí maj to docela dost lacinější tak druhý pokus ,když tak jdu do motola .Já teda doufam že nebude potřeba :zed: Budu brát menopur zaplatím 4000kč přitom stojí ofiko 3900kč a pojištovna tři tisíce přispívá tak na mě by měli zbýt těch 900kč proč teda platím 4000kč nechápu!!!!je to hnus na nás rejžujou fakt začínám chápat tvého přítele židáci to jsou. No zkusím jeden pokus a odstěhuji se do motola :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.5.10 08:59

A do motola se můžeš také objednat jen tak? Tam je taky nějaká reprodukce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
7.5.10 09:28

Ahoj Míšo, jo jo je a mužeš tam taky jen tak nebo doporučení od tvého gyn to je uplně jedno .Myslím ,že to ivf budeme mít tak na stejno :lol: už aby to bylo. Dnes jdu na kontrolu do car na uz zda mám ovolaci ,ale určitě jo břicho bolí jak vždy a asi v pondělí poslední iui a pak když to nedopadne tak při menses začnu brát ten menopur a hurá ivf .Moc tomu věřím ,že to klapne a dobře nám to dopadne .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.5.10 12:20

No samozřejně, že nám to vyjde oběma…nevím proč, ale mám takové tušení, že jedna z nám bude mít dvojčata :-)
No a mají nějaké webové stránky ten motol, že bych tam prostudovala ten ceník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.5.10 12:48

Jo už jsem ty webové stránky našla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.