Gest - Dr. Poláková

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2323
8.5.10 13:52

Ahoj holky, kdyby se to teď nezadařilo, tak bych asi taky šla pak do Motola. Je to kousek a ceny jsou tam prý opravdu lepší nez v GESTu.
Jinak já jsem stimulovat začínala 24.3. a píchala jsem 2-3 ampule (podle toho jak to rostlo). 4.4. jsem píchla poslední Menopur, večer pak Pregnyl a 6.4. jsem byla na OPU. 9.4. ET 2 kousků. A 17.4. jsem měla prvního ducha na testu, 23.4. jsem byla na kontrole a pouze mi potvrdili těhu testem. 5.5 byla vidět dutinka a zárodek.
Teď jdu na kontrolu až 20.5. jestli tam bude :srdce: a pak už by mě předali na gyndu.
Je pravda že holky tady často chodí na krev atd., to tady neproběhlo.
Zkuste mrknout na diskusi 1. IVF leden 2010, tam se toho dozvíte strašně moc. Holky jsou super, fakt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
8.5.10 17:45

Ahoj Jani ,tak diskusi vám šmíruji :-D užasná poradna klobouk dolu tolik skušeností.Jinde jsem si psala s Kačkou z vaší diskuse tak mě to poradila.Včera jsem byla na uz a dnes na inseminaci a pan doktor mě oběvil dvě vajíčka :potlesk: bez hormonu bez všeho přirozeně ,tak to by bylo ,aby aspon jedno nebylo bojovník!!! kartářka mě ty dvě děti předpověděla :lol: tak třeba už ted aspon jedno ?? Budu doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.5.10 08:07

Ahoj Emmi a kdy jdeš do gestu, já tam budu tak v půl páté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.5.10 08:18

Holky co by mohlo znamenat to, že od ovulace pořád cítím vaječníky, nebo dělohu, není to ani bolest jako před MS, ale je to něco co neznám, jako bych měla v břichu nějaké cizí těleso. co by to mohlo být? Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
10.5.10 09:00

Ahoj mi tam nakonec byli v pátek i v sobotu tak tu iui mám už za sebou ,ted jen čekat. Já mám při ovu taky bolesti ,v sobotu takové že jsem myslela ,že je po mě sotva jsem lezla ,ale vždy jen tak dva tři dny . Mě doktor řek ,že to je normální a někdo to tak prostě má .Ted to bylo hrozné asi že tam byli dvě vajíčka.Určitě dej vědet jak si dopadla budu na tebe myslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.5.10 09:54

No ale já ty bolesti mám už šestý den. :-( Jo dnes mám UZ a pohovor ohledně IVF jsem strašně moc zvědavá :-)
Takže poslední IUI? No tak snad ti vyjde :-)

Říkala si, že si byla u kartářky? Máš nějaký kontakt? a kolik tě to stálo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
11.5.10 09:04

Ahoj Míšo,tak jak jsi dopadla na pohovoru?? Jdeš do ivf? Co ti řekli na ty bolesti?
U té kartářky to jsem byla několikrát ,ale už je to přes deset let tak ti neporadím,ale klidně tady někde dej dotaz holky ti poraděj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
11.5.10 09:06

Jani ahooooj jak ti je? Ještě pořád asi nevíš zda máš jedno nebo dvě :lol: doufám ,že ti je dobře !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
11.5.10 09:24

No tak pan Alexander mi řekl, že ovulace proběhla v pořádku, že všechny testy mám také v pořádku akorád ten spermiogram, že nám nabízí metodu ISCI + rodlouženou kultivaci a samozřejmě zamražení emryí, ale prý vzhledem k tomu, že jsem tak mladá tak není kam spěchat a že doporučuje, aby jsme ještě měsíc nebo dva se pokoušeli přirozeně tzn. clostylbegyt + utrogestan a sledování folikul na UZ a až tak za dva měsíce pokud to nevyjde, tak půjdeme do IVF, zatím máme čas si všechno pořádně rozmyslet :-( tak já nevím jestli je tzo dobrá zpráva nebo ne, ale každopádně, si chci udělat klidné léto a IVF bych nechala až tak na září.

Emmi v září už budeš jistě těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
11.5.10 19:10

Ahoj Míšo ,tak to si musíš rozmyslet sama já právě sázím na jaro to je větší pravděpodobnost otěhotnění než na zimu a v zimě .Tím tě nechci odrazovat je fakt ,že ti je ještě málo a máš čas si to rozmyslet.Zas si mužeš užít dovču a tak a nestresovat odpočinout si a připravit se na ivf .Uvidíš jak se s přítelem domluvíte třeba ještě něco našetříte a pak na to vlítneš a určitě se ti zadařííííí !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.5.10 07:23

No já si myslím, že tomu dáme ještě šanci přes ty prázdniny- otěhotnění přirozenou cestou a pak se uvidí. Bohužel by mi to IVF takhle vyšlo zrovna na srpen, kdy odjíždím na 14 dní na letní tábor, takže bych stejně nemohla ani docházet do Caru.
Tobě už se Emmi pojišťovna vyjádřila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
12.5.10 08:46

Ahoj ještě jsem tam nevolala co pojištovna ted jsem po té iui tak tam zavolám když to nedopadne a pujdu do toho . Já se nemužu dočkat miminka mám toho plnou hlavu tak snad to schválejí jinak to zaplatíme. Ty si pekně odpočineš a taky se dočkáš. Máš výhodu ve věku proti mě já už moc času nemám .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.5.10 09:45

To bude dobré, všechno dobře dopadne Emmi :-) No nevím, zda je to dobré mít toho plnou hlavu, víš jak moc hraje roli psychika. Strašně se to lehce říká, také se začínám pozorovat, že nepřemýšlim nad ničím jiným, ale řekla bych že to beru, tak jak to je a buď se zadaří nebo ne a září to jistí :-) Mám teď jiné starosti za tři týdny mě čekají státnice, tak mám plnou hlavu spíš toho.

Proč by to neměli schválit, ty znáš někoho, komu to pojišťovna neschválila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
13.5.10 11:06

Ahoj Míšo já jen doufám ,že to stihnou schválit než dostanu menses ,aby mě to časově klaplo jinak je to ok pojištovny schvalujou tři bez problému :lol: . Tak se pěkně uč na státnice :potlesk: jak tě vubec napadlo do toho chtít miminko to by byl pěkný záhul a nervíky nééé ? V září se ti určitě zadaří na první pokus :lol: moc ti to přeji !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
13.5.10 13:23

No já doufám, že to v září vůbec nebudu potřebovat :-) kéž by.

No když jsme se začali s partnerem snažit tak mi zbýval rok školy a říkala jsem si, že to prostě zvládnu a jak vidíš nic zvládat nemusím… státnice jsou za dveřmi a pak se můžu plně věnovat děláním dětí :-)
A stimulace začáná kdy, že mluvíš o menzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.