Gest - Dr. Poláková

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5932
14.6.10 20:59

musím jít tak se dnes loučím dost si mě zlepšila náladu :dance: docela se těším k alexandrovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
14.6.10 20:59

To mi povídej já jsem tomu tak věřila,že to vyjde byla jsem pozitivně naladěná vůbec jsem si nedovedla představit,že by to nevyšlo to byl šok když jsem to dostala fakt jsem se z toho složila chodila jsem k psycholožce apod.Docela ty neúspěchy poznamenají vztah,ale vše jsme zvládli.Ale není to jednoduché :-(
A spermiogram má přítel nebo manžel v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
14.6.10 21:03

No má ho v pořádku přesný výsledky nám neřekli jen že super a nic je to na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
14.6.10 21:08

Ted už vážně letím nebo mě přítel roztrhne :-P jestli něco tě zajmá nejpozději zítra ti odpovím. Malej je moc krásnej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
16.6.10 06:55

Ahojky, koukám, že se k nám přidala nějaká nová dušička… :-) Vítám Tě tady.)
No mě řekl Doktor Korecký, že pokud chci chodit k němu, tak není problém, že to všechno záleží na mě. Takže Emmi, pokud máš tak moc velký problém s Polákovou, tak se k ní prostě neobjednávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
16.6.10 11:43

Přesně tak-Emmi jak jsi dopadla v gestu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
16.6.10 19:58

Ahoj :mavam: jdu tam až 25.6 a to ještě k Polákové doufám naposled .Pak už se k ní neobědnám :mrgreen: jsem zvědavá jak nám to vysvětlí co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
16.6.10 20:02

Emmy tak se jí na dost věcí zeptej a uvidíš jestli ti odpoví dostatečně.
No já jdu k Alexandrovi 7.7 ,ale jen pro doporučení do perinatální ambulance.Jen doufám,že po mě nebudou chtít prachy za péči.Prý si mam uzavřít dohodu nad rámec pojištovny,že k nim budu chodit a za rok chtějí 1900,–to mi příjde docela dost za to,že tam půjdu 1× do roka na preventivní prohlídku.Tak uvidím jak to bude dál.Za těhotenství jsem jim dala 5000,– že k nim vůbec chodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
16.6.10 21:15

To oni budou chtít vybíraj za to já to četla na jejich stránkách .To snad jestli jsi v pohodě a zdravá a nepotřebuješ nic spešl tak bych si našla normálního gyn na pojištovnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
16.6.10 21:16

Nejvíc mě štve že ted budu muset čekat a čekat tři měsíce na další pokus :zed: já se snad nedočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
16.6.10 21:18

No tohle je normální gynekolog také.Hlavně se mi nechce nikoho hledat přece jenom nevím jaký kde je a já potřebuji dobrého dr. kvůli mému cyklu a problémech co jsem měla 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
16.6.10 21:20

Tak se na to placení zeptej ,ale asi tomu neujdeš ,je to hruza platí se všude za vše :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
16.6.10 21:26

No Šulc mi řekl,že je lepší uzavřít smlouvu nad rámec pojištění.Tak nevím zda mě vezmou,když si nad rámec pojištění nezaplatím.Neřeknu,kdybych třeba chodila pro antikoncepci nebo něco takovéh,ale já mam přijít 1× do roka na preventivní prohlídku.Jinak jim vše hradí pojištovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
16.6.10 21:30

Jsou vychcandírové :lol: jen chtěj peníze a nic pořádně za to .Zkus se domluvit to by snad bylo lepší jim zaplatit jen tu prohlídku to snad vyjde na mín než platit roční poplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
17.6.10 08:44

ahoj, nemám přečteno celou diskusi jen první a poslední stránku. do gestu jsem chodila od 15, tenkrát jsem netušila, že bude nějaký problém s otěhotněním, vždy jsem byla dost spokojená. když bylo třeba začít chodit do centra, tak jsem hodně chodila ke koreckýmu, vždy mi na vše ochotně odpověděl, vysvětlil… horší byl alexandr, přijde mi jako arogantní vůl… a o polákové ani nemluvit, byla jsem u ní asi 3× a i to bylo dost. jednou mi dělala i odběr, po něm jsem měla dost hrozné bolesti, měla jsem pocit, že propíchala i nemožné ,ale je pravda, že jsem měla 30 folikulů. po každé jsem skončila s OHHS, ale je to nijak nevzrušovalo. po posledním IVF jsem měla šest týdnů problém s dýcháním a to jim bylo taky jedno… po dvou letech v centru jsem se rozhodla jít jínam, jelikož jsem už tam byla docela naštvaná a ze všeho otrávená. v podstatě jsem neměla žádné vyšetření, jen hormonální profil, folikulometrii a manžel spermiogram. o vše jsem musela žádat a doprošovat se a prý když si zaplatím tak není problém. za 2IVF a 2 KETy jsme v tom byli cca za 60 tis. jedno IVF cca 22 tis. je fakt, že v tom byl ICSI a AH které pojištovna nehradí.
přešla jsem k apolináři, sice anonimita je tam větší, ale hned hnali do vyšetření. sice jsme je nestihli, jelikož se nám zázrakem podařilo samo. sice nevím jak, ale důležitý je výsledek :-)
co se týče placení prevence v gestu, nevím jak to je ted, ale loni když jsem se ptala pro kamarádku, tak se platí roční paušál těch 1900, pacientky co k ním chodí leta a nemají problém platí 500 a mají to jako paušál na tři měsíce.
jinak jsem gest zcela nezavrhla, dřív měli tři ordinace, ale dvě kde se dělali jen prevence loni prodali, ale já jsem jedné z nich zůstala věrná, mám tam stále svého dr, chodím do stejného prostředí a jsem tam spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.