Gest - Dr. Poláková

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5932
28.6.10 21:47

Do září daleko nějak to neutíká už aby to bylo :mrgreen: díky moc .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
29.6.10 07:13

Ne průchodnost vejcovodů ještě nemám, snad to nějak vyřeším v pátek, až tam budu na UZ.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
29.6.10 16:14
misaOT píše:
Ne průchodnost vejcovodů ještě nemám, snad to nějak vyřeším v pátek, až tam budu na UZ.M.

Tak se na to zeptej ,je divný že ti dohodnou iui a není pruchodnost ověřená .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
30.6.10 07:03

Ahojky, no IUI ještě dohodnuté nemám, jen mě to napadlo a chtěla jsem se na to v pátek zeptat :-)

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
30.6.10 09:57

:mavam: tak to jo ,já tam jdu zítra na tu genetiku tak už jsem nervozní a zároven se těším ,na výsledky se stejně čeká měsíc tak jsem zvědavá snad to dopadne dobře . Tak at v pátek dobře pořídíš Míšo :mrgreen: . Už se to tahne dost dlouho ráda bych se ještě letos dočkala // tak uvidíme jak to vše dopadne .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
6.7.10 11:39

Ahoj Míšo tak jak jsi dopadla v pátek u dr ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.7.10 07:12

Ahojky Emmi, no v pátek jsem byla na to UZ ( mimochodem Dr. byla moc příjemná :-) říkala, že vzhledem k tomu jak dobře dopadl spermio, že bychom mohli zkusit IUI a že by bylo dobré abychom nečekali a uděláme ho hned v pondělí, takže mám za sebou první IUI a bylo to opravdu bezbolestné.Tak teď děj se vůle boží… V příštím cyklu bychom prý udělali průchodnost vejcovodů - trošku na přeskáčku, ale stejně.
Jo máš pravdu, že se to táhne dlouho, ale stále veřím že to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.7.10 07:19

Emmi, mohal bych se ještě jednou zeptat jak probíhá ta průchodnost vejcovodů? To jsem v nemocnici? nebo se tu dělá u nich? A jsem pod anestezií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
7.7.10 10:07

Ahoj Míšo ,máš to jak já nejdřív jsem měla 1 iui a pak teprve pruchodnost :mrgreen: . Normálně mě to dělala ona byla tam i sestra ležíš na koze jak při běžném vyšetření a ona ti tam zavede takovou hadičku jak při té iui ,jen je v tom nějaky roztok tím ti propláchne ty vejcovody a sleduje to uz zda to jde všude a bez problému .Mě to v jednom drhlo musela stříknout víc tam jsem to měla asi zužené .Mě to bolelo asi jak silná ms pak jjsem trošku špinila .doma jsem si musela lehnout bolelo mě břicho ,ale asi to bylo tím zužením ,že tam se to muselo udělat razantně .Někoho to nebolí vubec .Snad jsem napsala vše ,když tak se jaště ptej co tě zajmá . A gratuluji k iui ,kéž by to klaplo a ušetřila jsis vše ostatní ,opravdu to není moc příjemne na psychiku tím procházet .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.7.10 15:31

No super, hned jsem klidnější… moc děkuji,myslím, že mi to takto stačí :-) No jo tak to vidíš, máme to nastejno :-)No já jsem asi tak na proplesknutí, protože teď fakt otěhotnět nechci - je to semnou komplikované, miminko si moc přeji, ale mám každý rok v srpnu tábor, kam jezdím jako vedoucí, a loni jsem kvůli stěhování do našeho baráčku musela vynechat a tak si to chci vynahradit tento rok - možná to bude můj poslední tábor jestli otěhotním, nepojedu na tábor třeba šest let a tak si to chci užít, nevím jestli mě chápeš, asi si říkáš, že jsem na hlavu - ale snad to te´d nevyjde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
8.7.10 07:03

Tak mě tak napadlo Emmi, jak to vypadá s Janou? Má v bříšku jedno nebo dvě miminka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
8.7.10 10:17

Ahoj Míšo :mavam: .Jani čeká jedno miminko :mrgreen:
Určitě si nic špatného nemyslím ,ale myslím :mrgreen: ,že otěhotnět po iui je strašně malá šance jsou takové co jím ,ale stačí jedna iui a maj miminko :lol: .Já osobně si myslím ,že tak jako tak bys mohla ject po iui není žádný specialní režim jak po et je to jak když otěhotníš přirozeně tak já bych jela i těhotná jen bych nepila alkohol a malinko se šetřila nic netahala ,ale jela bych .Jinak to ti chválím ,že jezdíš na tábory mladý je ted na tři týdny a vlastně každý rok a jsem moc vděčná vedoucím za ten odpočinek :dance: sice se mě stýská ,ale ten klid doma aspon chvilku je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
8.7.10 11:47

Jeee tak to je skvělí - lepší by byly dvě děti, ale jedno bohatě stačí.
No jo tábory jsou moje :-) jednatk kvůli dětem - já mám většinou holčičky 6-7 let - takže docela zabíračka, jednou jsem dokonce měla kluky 4-6 let - to bylo ovšem nezapomenutelnééé :-) No právě, neříkám, že se na táboře pije( to samozřejmě ano) a možná bych to i přežila, ale kdybych náhodou otěhotněla tak bych se bála jed, vzhledem k tomu, že mám takové šmudlinky malé u kterých člověk nikdy neví :-) Jéé tak to děkuji za pochvalu od rodiče, který to oceňuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
14.7.10 11:38

Emmi a co ty vlastně teď, teď ani nic…nerealizujete alespoň IUI??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
14.7.10 16:26

Ahoj Míšo ,ted nic odpočíváme od všech doktoru :mrgreen: .Já té iui už nevěřím po tom co se nám neoplodnili ty vajíčka tak u nás to tak asi nepujde .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.