Gest - Dr. Poláková

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5932
18.6.10 11:17

Holt všude je něco asi si nevyberem :zed: .Já jsem rozhodnutá skusit tam ještě jeden pokus a pak jít do Motola asi ,mám to blízko a automaticky tam dělaj imunitu a genetiku a všechny vyšetření ,asi to tam nebude tak rodiný nebo jak bych to nepsala ,ale aspon dělaj ty vyšetření bez kecu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
18.6.10 11:23

Radanko tak to je super že se ti nakonec zadařilo doma :mrgreen: ,to nám všem vždy dodá naději :dance: .Uplně malinko v to taky doufám ,že se mě to jednou povede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
21.6.10 15:29

Ahojky Emmi, tak jsem 31 den od poslední MS a bohužel zase cítím, že to dostanu, tak zase to nevyšlo…ach jo. Tak ještě jeden pokus a jdu žádat o IVF :-(
Paní doktorka se bude muset snažit, u mě moc nepochodí, jestli bude nepříjemná tak jí něco řeknu, jsou tu pro nás, ne my pro ně!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
21.6.10 15:34

Ahoj Míšo ,však já jsem na ní na pátek taky připravená tak snad mě to neopustí a nebudu tam jak ovce :mrgreen: jsem zvědavá co nám řekne co nám doporučí. Jak nám to jako chce vysvětlit :zed: .Na příště už se k ní neobjednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
22.6.10 06:59

Tak budu na paní Polákovou moc držet palečky..... nenech se, jak ona na Tebe, tak ty na ní. Fakt minule se mi osvědčilo, byla jsem drsná a nějak byla v pohodě, asi prostě není na to aby dokázala projevit zájem a porozumnění, je prostě svoje a buď se jí přizpůsobíš, nebo na to prostě nemáš a choď k někomu jinému :-) Každopádně na pátek budu držet palce. a Kdy připadá v úvahu další IVF? Jaký měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
23.6.10 09:44

Ahoj Míšo ,až někdy v září mužu na další ivf .Já už mám napsané otázky na pani dok abych něco nezaponěla :nevim: a vztek na ní se mě drží furt tak jí nebudu šetřit a pěkně jí vše řeknu ,už tam nechci sedět jak ovce chci nějaká vyšetření a tak .jak to jde u tebe ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
24.6.10 07:46

Tak to budu moc držet palečky :-) No nám teď na podruhé vyšel spermiogram v pořádku, takže až tam za týden půjdu na UZ, chci se s ní domluvit na tom, aby nám udělala IUI mezi tím co budeme čekat na IVF :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
24.6.10 11:44

Tak to je super s tím spermio :potlesk: to je moc dobře a určitě zkus pár těch uiu než pujdeš do ivf . Budu ti držet palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
25.6.10 12:08

Já tobě také Emmi, snad všechno dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
25.6.10 16:08

Ahoj :mavam: tak jsem zpět z car tak už mám připravenou žádost na září vše pujde na ICSI bude i AH to narušení obalu a embrio glue to je nějaká lepší tekutina pro enbria .A světe div se za týden jdem na genetiku :dance: :dance: to je rychlost co :mrgreen: paní dr byla milá celkem to šlo vysvětlovala a snažila se vše probrat se mnou .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.6.10 11:58

No vydíš, a co že se nám tak paní doktorka rozpovídala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
28.6.10 14:58

Míšo a ty máš už tu pruchodnost vejcovodu ,že pujdeš na iui ? Nevím co se stalo ,ale byla milá ochotná a vypadalo to že jí to mrzí ,ona to nevěděla než pak otevřela kartu když jsem tam vlezla a bylo vidět že jí to mrzí .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
28.6.10 20:45

Ahoj tak jak jsi dopadla u Polákové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
28.6.10 21:27

ahoj byla moc moc milá otevřela kartu čuměla byla v šoku zaražená ,když tam četla že nic se neoplodnilo ,už jsme naplánovali na září druhý pokus se vším co jde i to embryo glue budu mít a hned ted jdu na genetiku což je paráda jiný čekaj měsíce já to mám do týdne :dance: tak že mě to tak nakoplo depka pryč těším se na září :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
28.6.10 21:42

Tak to je dobře držím palečky ať to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.