Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holt všude je něco asi si nevyberem
.Já jsem rozhodnutá skusit tam ještě jeden pokus a pak jít do Motola asi ,mám to blízko a automaticky tam dělaj imunitu a genetiku a všechny vyšetření ,asi to tam nebude tak rodiný nebo jak bych to nepsala ,ale aspon dělaj ty vyšetření bez kecu .
Radanko tak to je super že se ti nakonec zadařilo doma
,to nám všem vždy dodá naději
.Uplně malinko v to taky doufám ,že se mě to jednou povede ![]()
Ahojky Emmi, tak jsem 31 den od poslední MS a bohužel zase cítím, že to dostanu, tak zase to nevyšlo…ach jo. Tak ještě jeden pokus a jdu žádat o IVF ![]()
Paní doktorka se bude muset snažit, u mě moc nepochodí, jestli bude nepříjemná tak jí něco řeknu, jsou tu pro nás, ne my pro ně!!! ![]()
Ahoj Míšo ,však já jsem na ní na pátek taky připravená tak snad mě to neopustí a nebudu tam jak ovce
jsem zvědavá co nám řekne co nám doporučí. Jak nám to jako chce vysvětlit
.Na příště už se k ní neobjednám.
Tak budu na paní Polákovou moc držet palečky..... nenech se, jak ona na Tebe, tak ty na ní. Fakt minule se mi osvědčilo, byla jsem drsná a nějak byla v pohodě, asi prostě není na to aby dokázala projevit zájem a porozumnění, je prostě svoje a buď se jí přizpůsobíš, nebo na to prostě nemáš a choď k někomu jinému
Každopádně na pátek budu držet palce. a Kdy připadá v úvahu další IVF? Jaký měsíc?
Ahoj Míšo ,až někdy v září mužu na další ivf .Já už mám napsané otázky na pani dok abych něco nezaponěla
a vztek na ní se mě drží furt tak jí nebudu šetřit a pěkně jí vše řeknu ,už tam nechci sedět jak ovce chci nějaká vyšetření a tak .jak to jde u tebe ?
Tak to budu moc držet palečky
No nám teď na podruhé vyšel spermiogram v pořádku, takže až tam za týden půjdu na UZ, chci se s ní domluvit na tom, aby nám udělala IUI mezi tím co budeme čekat na IVF ![]()
Tak to je super s tím spermio
to je moc dobře a určitě zkus pár těch uiu než pujdeš do ivf . Budu ti držet palce ![]()
Ahoj
tak jsem zpět z car tak už mám připravenou žádost na září vše pujde na ICSI bude i AH to narušení obalu a embrio glue to je nějaká lepší tekutina pro enbria .A světe div se za týden jdem na genetiku
to je rychlost co
paní dr byla milá celkem to šlo vysvětlovala a snažila se vše probrat se mnou .
Míšo a ty máš už tu pruchodnost vejcovodu ,že pujdeš na iui ? Nevím co se stalo ,ale byla milá ochotná a vypadalo to že jí to mrzí ,ona to nevěděla než pak otevřela kartu když jsem tam vlezla a bylo vidět že jí to mrzí .
ahoj byla moc moc milá otevřela kartu čuměla byla v šoku zaražená ,když tam četla že nic se neoplodnilo ,už jsme naplánovali na září druhý pokus se vším co jde i to embryo glue budu mít a hned ted jdu na genetiku což je paráda jiný čekaj měsíce já to mám do týdne
tak že mě to tak nakoplo depka pryč těším se na září ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď