Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Míšo ,tak já počítám ,že nás to bude stát tak do 15 až 20 tisíc.Jak tady čtu i u jiných tak to tak bude. Chci zamrazit ,když bude co chci nechat těch pět dní vyvíjet vajicka oplodněná a asi i oplodnit rovnou .uvidím co nám doporučí a jaká budou vajíčka
.Léky taky se platí nevím co nám doporučí mám to pero na píchání tak jí ho ukážu at mě dá léky do toho ,když to pujde
.Zatím máme peněz dost tak to nebudu řešit .Budu jen myslet na to at to vyjde né na peníze s tím se nestresuji.To je přítele parketa vydělat a zabezpečit ![]()
No jo to je peněz
No jo to bychom mohli mít tak nějak na stejno
já mám v úterý UZ a rovnou konzulaci s doktorem Koreckým - jaký je? Poznali jste ho někdo?
Ahoj jednou jsem u něj byla na uz tak to byla jen rychlovka ,tak ho ani neznám. Já jdu k polákové už je spátky nebo by měla být.
Skusím to jednou ivf a uvidím jak se pak rozhodnu ,třeba pujdu uplně jinam.Ještě nevím
.Já mám už menses tak začnu ivf až za měsíc asi .Ted si chci nechat udělat kerku tak to nechci spojovat kvuli infekci nebo kdyby se to zvrtlo nerada bych to podstupovala společně. A přítel teda souhlasí s ivf? Myslela jsem ,že nechce zatím ,že čekáte na lepší spermio? už mě to leze na hlavu furt na to myslím furt čučím kočárky no děs se mnou.Nemužu se dočkat,přitom by to chtělo klid ,ale nervy pracujou ![]()
To bude dobré Emmi, já to mám bohužel hned v rodině, najednou se mi narodil synovec a dvě miminka mým setřenicícm, takže to mám přímo na očích, je to hrůza chovat miminko a zadržovat vlastní sebelítost a bezmoc ![]()
Ty jo kérku? No to budeš drsná maminka ![]()
Přítel souhlasí s IVF, ale chce aby to bylo v rámci pojišťovny a pak další tři pokusy si necháme na jindy ![]()
emma12 píše:
Ahoj Jani,tak jak ti je ? Co v Gestu vzali ti krev nebo jen z moči dělali test? a to už jak ti vyjde test to pak už předávají k tvému doktoru a do Gestu už se nemusí? A ještě jsem se chěla zeptat jaké vychásky ti napsali v gestu na kolik hod denně? Díky
Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla ![]()
Jen z ranní moči udělali test a konstatovali že je pozitivní. Na další kontrolu jsem objednaná na 5.5., to by mělo být vidět kolik tam je těch dutinek - srdíčko asi ještě vidět nebude. A jakmile bude srdíčko (asi tak ještě o týden později) tak mě předají mému gynekologovi.
Jak jsem říkala, nás to vyšlo na necelých 17 tisíc.
Měli jsme ICSI, prodlouženou kultivaci, kryalizaci a zbytek byl doplatek za léky.
Těch peněz fakt nelituju, jsem hrozně happy že to došlo až sem. Doufám, že to bude i vesele pokračovat ![]()
Jo a ještě ke Koreckému - je moc milý, příjemný, sympatický, vše vysvětlí jak se věci mají…
Jani, mooooooooooooooooooooooooooc gratuluji a přiznám se strašně závidím ![]()
Hlavně se optaruj a koukej dávat zprávy jak jsi na tom těhulko ![]()
Tak zase jeden šťastný konec.....další snažilka došla do vytouženého finále.
Strašně Ti to přeji a doufám, že tento pocit také zažijeme ![]()
Tak to jem ráda, že Korecky je sympaták…já jsem k němu objednaná na UZ a rovnou jsem si řekla, že chci konzultaci co dál…nechci zbytečně čekat ![]()
Děkuju moc, Mišo.
Bohužel jsem ale na úplněm začátku a rozhodně ještě nemáme vyhráno.
Samozřejmě budu podávat hlášení co je nového
Tobě přeju ať se Ti splní velký sen. Dr. Korecký je prima chlap. Jak jsem říkala - ze všech, se kterými jsem se v Gestu setkala, jsem měla moc dobrý pocit.
Hlavně se neboj ptát, to co budou říkat tobě opakují x-krát týdně a možná jim nějaká informace může vypadnout. Není nic jedoduššího než se bez ostychu zeptat, určitě ti rádi se vším poradí a na všechno odpovědí.
Díky moc Jani,
já vím, že jsi na začátku, tak se hlavně moc opatruj a odpočívej ![]()
hezké čarodejnice přeji
dnes je krásný den a úplně se to k tomu nabízí, aby se zapálil nějaký ten ohýnek ![]()
Ahoj ,tak koukám taky ,že je mrtvo nic se neděje jdu do další iui příští pátek asi.Ivf asi až za měsíc čekám na schválení z pojištovny
napocítala nám to na 2oooo kč . Tak snad nám to dopodne
hned na poprvé . Budu mít krátky protokol ,ted si nemužu vzpomenout na jméno tech inekcí jen si pamatuji ,že stojí 4000kč,nabízela mě i na pojištovnu ale ty musí píchat sestra tak nechci furt někam chodit tak jsem si zaplatila a budu doma sama .U nás stejně chtějí stovku za inekci tak to vyjde skoro na stejno. ty jdeš zítra že ? Tak at to dobře dopadne ![]()
Ahojky.....tobě to spočítali na 20.000? no to je strašný… No tak to já teda nevím… to mi přítel asi neschválí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.