Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já ti to tak přeji ,mě to dává velkou naději že se taky dočkám
.
![]()
Ahoj Emmi, samozřejmě že se dočkáš!! A za nedlouho ![]()
Je pravda, že já jsem tam chodila skoro 1,5 roku než jsme se dostali k IVF, ale jsem za to ráda.
Posílám obrázek posledních pár testovacích proužků ![]()
Jani to je nádhera jak se postupně dobarvuje ![]()
Určitě to vypadá nadějně ![]()
Držím všechny palce co mám ![]()
Snad to s tou krví nějak zvládnu
ted jen čekám na to až to dostanu
dobrala jsem ten utrogestan a zatím po MS ani stopy.
Včera jsem si koupila ten SARAPIS a uviddíme co to semnou udělá, prý pomáhá upravovat MS.
Ahoj to jsou krásné tlustice
jsi šikulka. Vemou tě na tu krev už brzo? Pěkný večer pa
Jani tak to je dost rok a pul čekat na ivf .Já ho budu mít po třech měsících plus mínus .Ale jen proto ,že mě furt říkaj jak jsem stará.
Míšo ahoj. Vzládneš vše a taky se dočkáš
co přítel ještě si to nerozmyslel?Ten muj dá rači peníze zmetek
než by na sebe dal kapku studené vody a odpustil si každodení koupele hodinové a já nemám už nerv mu to furt říkat at se v té vodě neváli
ale vit papá tak aspon něco.
Ahoj holky,
ono to není vždycky jen o té koupeli a o těch vitamínech… Ale zlepšit se to tím prý rozhodně může, to ano ![]()
Já jsem čekala tak dlouho ptoto, že jsem byla úplně OK, manžel taky a nevěděli proč.
Byla jsem na laparce, ale na termín jsem čekala skoro 3 měsíce, protože mi blbla MS. A po laparce zase řekli, že je vše OK a že se máme dál snažit. Měla jsem ale děsné bolesti, tak začli s IUI a potom právě zjistili, že tam je ta endometrioza. Tak se rozhodli pro IVF, ale když jsem měla začít stimulovat, zase se tam objevila cysta, tak to zase odložili o měsíc. Suma sumárum jsem tam cca od října 2008, ale IVF až teď v dubnu.
Ahoj jani,a jak to že na té laparce tu endometriozu nevidějí? Tak se prokazuje ne? Pěkně jses načekala na ivf ,muselo se to tahnout ten čas :Ale konečně jses dočkala doufám ,že je vše ok. Budeš chodit do poradny taky do caru? Já bych pak chtěla kvuli uz a tak muj doktor je fajn člověk ,ale v práci to moc nežere
tak bych rači jednou tam. On je tip na co uz dřív taky nebyl jo jeho taky boli břicho a pod
a já budu streslá těhule v mém věku mě čeká plodovka a tak.
Ahojky,
Emmi a kolik Ti je?
Na laparce to neviděli protože se nedívali dovnitř do vaječníku. A ona je tam, v dutině břišní prý nebyla. No a proto ji neviděli, jinak se přesně tak odhaluje a diagnostikuje - přes laparoskopii.
Načekala jsem se, ale bude to určitě v pohodě.
Jestli do poradny do CARu to nevím, upřímně jsem o tom ani moc nepřemýšlela. Myslím, že můj Dr. je docela v pohodě, tak asi budu chodit k němu.
Ahoj Emmi - no přítel si to zatím nerozmyslel, má jasné stanovisko - no uvidíme, zda bude mít dobrý spermiogram za dva měsíce, jak slíbil tak budeme postupovat podle něho, pokud ovšem se nic nezmění, tak ho přemluvím, aby investoval do ISCI nebo jak se to jmenuje ![]()
Tak co Jani? Už máš čárky stejně tmavé? Už to máš potvrzené od doktora?
Ahojky,
no mrkni na to - to je z dnešního rána. Myslím, že to je OK.
Na kontrolu jdu zítra, tak jsem zvědavá ![]()
Zatím je mi docela OK, všechno v pohodě, nic mě nebolí ![]()
Je to trochu máznuté, ale vidět to tam je.
Nesvětlá, tak je to snad dobré ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.