Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj stimulace začíná druhý den menses tak že až to dostanu druhý den tam přijedu daj mě léky udělají uz
což si neumím při menses představit a začnu
a snad se dočkám.
Ahoj Emmi, no snad ti udělají klasický UZ ne? To by byl přes menzes pěkný humus ![]()
Určitě se dočkáš
neboj… jak říkám do Vánoc budeme snad obě těhotné ![]()
Ahoj nooo právě si to neumím ani představit ,řekla jen uděláme uz já se ani neptala jakej, až doma se mě to rozleželo v hlavě. Přes ten přes břicho přece nic neuvidí
to je jedno snad to nějak dopadne . Ani jsi nepís zda ti dělali tu pruchodnost vejcovodu ,když se budete snažit i doma
hodně se píše že je pak vetší šance jak se to protahne tak se pak častěji zadaří
.Pěkný vikend ![]()
Ahoj, no průchodnost mi nedělali, prý to zatím není potřeba, ale jak tam budu na UZ tak se ještě jednou zeptám doktora, jestli by to nebylo lepší, na to se musím objednávat, nebo ti to udělají na požádání při UZ?
Ahoj já byla na to oběbnaná nevím zda ti to udělaj hned když pujdeš na uz .Nebo tam zavolej a zeptej se .Já ted beru utrouš a není mě po něm nejlíp prsa mám bolavá a motá se mě hlava jsem jak praštěná .Snad to k něčemu bude .
Utroš? Já ho beru teď taky a vůbec mi nic není…ale já jsem celkově odolná, mě není ani nic po clostylbegytu a většina ženských píše, že si na to pomalu berou dovolenou jak jim je při něm zle a já nic, ani nevím, že něco beru
Zítra bych si chtěla udělat test na těhotenství, ale myslím, že je to zbytečně, jen abych měla klid v duši ![]()
Aha, no to bych tam měla zavolat
No ten Alexander mi říkal, že je to zbytečně dělat průchodnost, když máme blbý spermio, tak já nevím. A ty se budeš testovat kdy? Už je to po IUI taky doba ne?
Ahoj tak to ti závidím ,že to tak dobře snášíš
já mám problémi s tím a co teprve stimulace na ivf to nevím jak přetrpím jsem citlivka
.Nevím ta pruchodnost já to psala na to ,žes pís že se budete snažit doma. Po iui jsem teprve 10 dní to je na test brzo tak o víkendu ,ale bolí mě zas břicho jak když to mám dostat tak asi nic . Tobě přeji at tam najdeš // a když né tak příště
.Já moc netestuji jsem srab.
Ahojky, no máš pravdu s tou průchodností, až tam budu na UZ, tak se zkusím s doktorem poradit. No tak jsem se včera testila a nic, asi je brzo, ale stejně mám takovou pochybnou křivku bazální teploty - kdybych byla těhotná, tak by asi měla vypadat jinak - ta moje je uplně stejná jako minulý měsíc před menstruací. ![]()
No nic, přestávám to řešit
září to jistí ![]()
Ahoj to je jasné v září se ti zadaří
.Mě tak za týden čeká stimulace na ivf čekám ,že to brzo dostanu .Jen nevím mám přijít druhý den menses co když to bude neděle no musím tam zavolat a zeptat se
už bych to ráda měla za sebou .Internet je na jednu stranu fajn ,ale nemužu se ubránit a číst i ty negativa tak pak mám spousty obav z ohs a pod .
To bude dobré, závidím ti, že už to u tebe takto pokračuje ![]()
Na takové věci se vůbec nedívej a přemýšlej pozitivně. Vyjde hned na poprvé uvidíš. Kolik si tam necháš dát embryí? Dají ti na požádání třeba i tři? Přemyšlela jsem nad tím a říkala jsem si, že chci navýšit šance tím, že tam dám tři… ![]()
Emmi, už se tu dlouho neobjevila Jana co? Doufám, že je u ní vše v pořádku ![]()
Zrovna před chvíli jsem četla nějaký příběh paní, že si nechala při IVF píchnout tři embrya, že jí říkali, že bude dobré, že se u ní chytne alespoň to jedno a nakonec zjistila, že se chytili všechny tři
To by bylo fakt dobré ne?
Ahoj ,na Janu jsem narazila ,když jsem špízovala info v ivf miminko roste má se dobře
. Myslím ,že ti tři nedaj na poprvé mě daj jen dvě a jsem o deset let starší než ty je to velké ryziko jak pro děti tak pro tebe. Stejně většinou jedno pak vemou což mě přijde strašný
. Já bych už brala i ty dvě přítel mě tak zblbnul ,že je snad i chci
. Vypadá to ,že se menses dostavý tak zítra doufám ,že mám schválené papíry už . Musím tam zavolat ,ale já tak nerada tel
vždy nevím co vlastně chci se ptát uplně ztuhnu jsem ostuda.
Ta už na nás pěkně kašle co? Už do naší sekce snažilky nepatří
No jo, kéž by jsme i my dvě mohli odejít co? Tak to jsem ráda, že už budeš mít jistě pojišťovnu schválenou
a můžeš vesele začít stimulovat
No asi to vypadá, že z naší partičky budu poslední já, která tady bude pořád ve statusu snažilky ![]()
Já si fakt myslím, že budeš mít dvojčátka, bylo by to užasný ![]()
No tak to je škoda, chtěla jsem si tam dát tři, aby byla větší šance, no uvidíme co mi řeknou
Příští úterý jdu do Car, tak se zeptám, jak to bude dál semnou ![]()
Ahoj tak jsem začla stimulovat vyfasovala jsem inekce a píchám jednou denně gonal tada já ne přítel mě to píchnul ,ale nic to nebylo ani cítit .Jsem srab hroznej
v sobotu na uz a za týden asi na et
už se nemužu dočkat ![]()
Ahojky holky,
nene, nekašlu na vás. Jen se občas objevím, napíšu pár řádků a zase zmizím. Jsem na diskusi 1. IVF leden 2010, je to super diskuse, hlavně super holky
Doporučuju, co nikde nevyčtete, holky Vám poradí. Dneska už nás Emma navštívila a věřím, že vydrží.
Miminko je zatím v pohodě, dneska jsem 8+6tt a už je mi i dobře. Do práce nechodím a asi ani nebudu.
Už nejsem v Gestu, předali mě mému gyndařovi minulý týden. Nabrali mi krev a v pátek jdu na UTZ a pokud bude všechno v pohodě, dostanu průkazku. Už aby bylo mimi na světě, člověk se jinak snad nikdy nepřestane nervovat jestli je všechno v pořádku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.