Gest - Dr. Poláková

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
22.4.10 16:00

No teda to vypadá skvěle - už je krásně tmavý :-)
jejda doufám, že takhle krásně vybarvený testík uvidím i já brzo :_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
22.4.10 16:01

Zítra Ti Jani teda řeknou jestli ano nebo ne? Udělají UZ nebo vezmou krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
22.4.10 18:12

Ahoj tak test je super :potlesk: :potlesk: ,já nikdy moc netestovala snad jen 2 za ty skoro dva roky ,ale testy mám jen nemám tu odvahu :zed: .Jinak mě bude v létě 36 let tak mám honku mít miminko co nejdřív :lol: i podle doktorky je čas ubývá mě nějaký hormon ,ale prý vzhledem k věku a víc to neřešila tak nejsem moudrá z toho :zed: .Je jaro a to se mimískum libí já věřím ,že se u nás zabydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
22.4.10 20:56

Ahojky holky!

Emmi 36 není tolik, to bude v pohodě. Jaro je na plození jak stvořené - celá příroda se budí a začíná nový život. To je přece super :-)
Já jsem byla na OPU den po velikonocích - taky to bylo takové příznačné, že jsem „kladla vajíčka“ :-)
Bude to holky určitě super :-)

Já jsem testila vždycky když jsem to měla dostat a bylo mi hodně špatně, abych si mohla bez obav vzít něco na bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.4.10 07:50

Holky mám dilema...... příští víkend jedu na tábor - jezdím totiž pravidelně každý rok jako vedoucí na tábory ( je to takový můj koníček) no a tento víkend máme táborové setkání, vždy se to spojuje s velkou zábavou a samozřejmě s alkoholem - hodně alkoholu. No a já mám velké štěstí - že mi vyjde užívání clostybegytu na celý víkend což budu na táboře. Moje otázka zní..... můžu na to pít? nebo myslíte si že doktorka mi řekla že ho mám brát 5 - 9 den od MS a já jsem přemýšlela , že bych si posunula o dva dny dříve na 3-7 den. Jaká varianta je přiatelnější? Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
23.4.10 10:41

No já bych Ti radila rozhodně neposouvat to užívání. Je to tak, že 5. den jsou folíky v určité fázi a pprávě ten 5. den se tam objevuje ten jeden dominantní, který pak dozrává. A do 9 dne se jim pomáhá, aby dozrával (případně aby jich dozrávalo víc). Obvykle kolem 12 dne je ovulace. Takže začít brát dřív ROZHODNĚ NE.

Co se týká alkoholu - podle mě léky to neovlivní, ale rozhodně bych se „krotila“ a šetřila a nepřeháněla to. Alkohol působí v těle jako jed a jakmile se do těla dostane, automaticky se metabolismus soustředí na to, aby primárně vyloučil ten tzv. jed z těla. Rozdhodně bych kvůli tomu neabstinovala, ale určitě bych trochu ubrala a nepřeháněla to. Je to na Tobě :-)

Já jsem si během stimulace na IVF alkohol nedávala vůbec. Před tím IUI je to spíš taková podpora…

Asi jsem moc neporadila, ale aspoň připsala svůj názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.4.10 11:28

Děkuji za názor, určitě posouvat teda nebudu, ale alkohol si nenchám upřít - ale budu pít s velkou mírou :-) Díky moc, to jsem potřebovala slyšet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
23.4.10 21:21

ono posunutí dopředu není as takový problém. Protože pokud je to o folikulách a neklapne to na 5 - 9 tak se pospuvá na 3 - 7 a kontrola je potom ve stejnou dobu. byla jsme dneska u doktora a tak jsem se na to taky ptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
25.4.10 21:34

Ahoj Jani,tak jak ti je ? Co v Gestu vzali ti krev nebo jen z moči dělali test? a to už jak ti vyjde test to pak už předávají k tvému doktoru a do Gestu už se nemusí? A ještě jsem se chěla zeptat jaké vychásky ti napsali v gestu na kolik hod denně? Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
26.4.10 11:15

Aha, takže je lepší tedy posouvat a nebo neposouvat a pít na to alkohol?
Já nevím, asi nebudu posouvat a alkohol budu pít jen tak mírně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
26.4.10 15:16

Jo jinak jste mi ještě nenapsali, zda ty výsledky krevního testu - hormonální profil, jde hned druhý den a nebo se nějaký čas čeká??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
26.4.10 19:04

Ahoj Míšo ,tak to nevím já jsem tam nevolala řekla mě to při další návštěvě .Asi tak za týden to bylo .Tak nějak nevím to už přesně. Tak mě iui zas nevyšla :zed: ,takže ivf nás nemine bohužel. Skusím ještě jednu než se vyřídí papíry na ivf tak za měsíc snad začnu stimulovat :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
27.4.10 08:00

Emmi já jdu příští úterý na konzultaci, tak se taky snad konečně dozvím, jaký mám problém a domluvit si IVF, takže by jsme mohli začínat tak nějak stejně :-)
Budete si platit něco nad rámec IVF než je rámec pojišťovny?
Jsem nervózní a bojím se, co mi zjistí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
27.4.10 15:50

Ahoj Míšo .Já jdu v pondělí :lol: taky domluvit ivf tak to bude na stejno. Platí ten čt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
27.4.10 19:32

Ahoj koukněte se tady na to je to skoro zadarmo nebo zadarmo osobní odběr :lol:
 http://www.babypark.cz/babyweb-do-ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.