Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Gratuluji Emmi, jsem ráda, že už stimuluješ
Já jsem teď úplně mimo, vstávám každý den v pět ráno abych byla brzy v práci a mohla brzy odejít a do noci se učím, je to strašné, přes den jen zívám a jsem úplně neschopná, ať už mám tohle období za sebou ![]()
Tak si pěkně píchej injekce, ať se Ti tam to miminko pěkně uhnízdí až ti ho tam vpraví
Držím pěsti ![]()
Míšo děkuji za podporu ,dnes jsem si to zas nepíchla šla jsem za přítelem ,já nějak nemužu
prostě uplně ztvrdnu nejde to .Ale přítele to baví tak se rád zapojí
.Vyřizuji si předoperační ten muj obvodák je na hlavu vubec mě nepochopil napsal mě tam že trvale užívám antikoncepci
jsem jí dva roky neviděla
. Ale to je fuk hlavně at to klapne a dobře to dopadne
.Pěkně se uč at to v poho zvládneš ![]()
Proč si zařizuješ předoperační s obvodním lékařem? To ti nezažídí v Caru? No teda, také věci mě čekají jo? Koukám, že sis dala do profilu fotečku, dvojčátek…no doufám, že se ti splní
M.
Jo jo učím se, ale už mě to nějak nebaví ![]()
Ahoj Míšo,to předoperační si musíš vyřídit sama u obvodáka .Dnes jsem ráno byla na krvy 3 zkumavky docela dost a moč v uterý jem objednaná na internu na ekg a tam mě napíšou i závěrečnou zprávu do car. Je to lítání
. Už mám v sobě třetí inekci toho gonalu zas přítel
a jsem nějaká unavená nevím zda z toho ?
Chudáčku
, ale na druhou stranu, co by si neudělala pro svoje nastávající dvojčátka že?
Jejda no to jsou věci, budu se na to lítaní muset psychicky připravit ![]()
Obvodák tím myslíš praktického lékaře? nebo gynekologa?
ahoj praktického .Se mě ptal na co to potřebuji ,přitom tam je napsáno na malý gyn výkon a já trubka mu to vykecala ,že na ivf pujdu a on mě napadl ,že prodávám vejce .Když už chce rýpat měl by o tom něco vědět
se mě to maximálně dotklo !! Obdivuji holky co to podstupujou a pomužou jiným ,ale mě napad ,že si chci vydělat prachy ,odcházela jsem zhnusena z něho
naštěstí tam jen zastupuje ,už je v duchodu snad ho dlouho nepotkám
. CO státnice máš už našprtáno? ![]()
Ahoj Jani
no teď se ještě přes červen a červenec pokoušíme přirozenou cestou a když to nevyjde, tak půjdeme v srpnu na konzultaci domluvit IVF, abych mohla začít stimulovat tak v září
Takže mám zatím ještě čas a příroda se může vyřádit a doufám, že se vyřádí ![]()
Ježíš no to byl nějakej debil…zapomeň na něj ![]()
Takže jak snášíš injekce kromě únavy? Moc na Tebe myslím
Jak dlouho si je budeš píchat a kdy máš jít na odběr vajíček?
No šprtám se, příští týden mám celý dovolenou a v pátek mám ty státnice tak na mě mysli, až sem příště přijdu tak už doufám budu mít další titul ![]()
Ahoj ,no snáším to dobře jen ta unava zatím to je jedna denně .Zítra jdu na uz a uvidí se kolik ještě píchat zda se něco děje a tělo na to reaguje .Na odběr mám jít tak v pátek v sobotu za týden .Určitě ti to budu vše psát i když tu nebudeš ,pak si to dočteš
.Budu na tebe moc myslet v pátek !!!! A co vlastně z tebe bude jaké máš zaměření?
Ahoj
tak mám asi 15 až 16 foliku 11 mm velkých sliznici 7 mm pan dr byl spokojen a my štastný
.Přidali mě další inekci sinarel myslím na zítra a v pondělí další kontrola.
Ahoj Emmi,
tak jak to pokračuje, v pohodě?
Míšo neboj, taky se dočkáš. I když bych Ti tedy spíš přála abys otěhotněla přirozeně, fakt
Držím palečky ![]()
Ahoj těhulko
zatím docela dobrý dnes jsem byla na kontrole mím zas asi 20 foliku se tam melou ci co že furt je vidět jinej počet a v pátek opu
tak snad to bude dobrý trochu se bojím co mě čeká narkoza a tak . Jak je tobě je vše ok to už abys scháněla porodnici ted je to na prd dřív bylo volno ted jsou fronty to je hruza .
Ahojky, jsem zpět
Tak jsem to nakonec dala dostala jsem tři jedničky a je ze mě Magistra
Jsem teď oficiálně andragog ( vzdělávání a řízení lidských zdrojů) jinak mám ještě titul Bc. se zaměřením na předškolní pedagogiku - takže k dětem mám hodně blízko ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.