Gest - Dr. Poláková

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
26.5.10 07:01

Gratuluji Emmi, jsem ráda, že už stimuluješ :-) Já jsem teď úplně mimo, vstávám každý den v pět ráno abych byla brzy v práci a mohla brzy odejít a do noci se učím, je to strašné, přes den jen zívám a jsem úplně neschopná, ať už mám tohle období za sebou :-)
Tak si pěkně píchej injekce, ať se Ti tam to miminko pěkně uhnízdí až ti ho tam vpraví :-) Držím pěsti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
26.5.10 07:02

Jani, nemyslela jsem to zle :-) přeji hodně štěstí :_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
26.5.10 13:50

Míšo děkuji za podporu ,dnes jsem si to zas nepíchla šla jsem za přítelem ,já nějak nemužu :zed: prostě uplně ztvrdnu nejde to .Ale přítele to baví tak se rád zapojí :dance: .Vyřizuji si předoperační ten muj obvodák je na hlavu vubec mě nepochopil napsal mě tam že trvale užívám antikoncepci :zed: jsem jí dva roky neviděla :lol: . Ale to je fuk hlavně at to klapne a dobře to dopadne :dance: .Pěkně se uč at to v poho zvládneš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
27.5.10 07:13

Proč si zařizuješ předoperační s obvodním lékařem? To ti nezažídí v Caru? No teda, také věci mě čekají jo? Koukám, že sis dala do profilu fotečku, dvojčátek…no doufám, že se ti splní :-) M.
Jo jo učím se, ale už mě to nějak nebaví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
27.5.10 11:41

Ahoj Míšo,to předoperační si musíš vyřídit sama u obvodáka .Dnes jsem ráno byla na krvy 3 zkumavky docela dost a moč v uterý jem objednaná na internu na ekg a tam mě napíšou i závěrečnou zprávu do car. Je to lítání :-( . Už mám v sobě třetí inekci toho gonalu zas přítel :lol: a jsem nějaká unavená nevím zda z toho ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
27.5.10 14:54

Chudáčku :-), ale na druhou stranu, co by si neudělala pro svoje nastávající dvojčátka že?

Jejda no to jsou věci, budu se na to lítaní muset psychicky připravit :-)

Obvodák tím myslíš praktického lékaře? nebo gynekologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
27.5.10 17:41

Míšo a kdy to potenciálně čeká tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
27.5.10 22:32

:mavam: ahoj praktického .Se mě ptal na co to potřebuji ,přitom tam je napsáno na malý gyn výkon a já trubka mu to vykecala ,že na ivf pujdu a on mě napadl ,že prodávám vejce .Když už chce rýpat měl by o tom něco vědět :zed: se mě to maximálně dotklo !! Obdivuji holky co to podstupujou a pomužou jiným ,ale mě napad ,že si chci vydělat prachy ,odcházela jsem zhnusena z něho :nevim: :cry: naštěstí tam jen zastupuje ,už je v duchodu snad ho dlouho nepotkám :lol: . CO státnice máš už našprtáno? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.5.10 07:16

Ahoj Jani :-) no teď se ještě přes červen a červenec pokoušíme přirozenou cestou a když to nevyjde, tak půjdeme v srpnu na konzultaci domluvit IVF, abych mohla začít stimulovat tak v září :-)Takže mám zatím ještě čas a příroda se může vyřádit a doufám, že se vyřádí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.5.10 07:19

Ježíš no to byl nějakej debil…zapomeň na něj :-)

Takže jak snášíš injekce kromě únavy? Moc na Tebe myslím :-) Jak dlouho si je budeš píchat a kdy máš jít na odběr vajíček?

No šprtám se, příští týden mám celý dovolenou a v pátek mám ty státnice tak na mě mysli, až sem příště přijdu tak už doufám budu mít další titul :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
28.5.10 12:03

Ahoj ,no snáším to dobře jen ta unava zatím to je jedna denně .Zítra jdu na uz a uvidí se kolik ještě píchat zda se něco děje a tělo na to reaguje .Na odběr mám jít tak v pátek v sobotu za týden .Určitě ti to budu vše psát i když tu nebudeš ,pak si to dočteš :lol: .Budu na tebe moc myslet v pátek !!!! A co vlastně z tebe bude jaké máš zaměření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
29.5.10 19:18

Ahoj :mavam: tak mám asi 15 až 16 foliku 11 mm velkých sliznici 7 mm pan dr byl spokojen a my štastný :dance: .Přidali mě další inekci sinarel myslím na zítra a v pondělí další kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
1.6.10 11:39

Ahoj Emmi,
tak jak to pokračuje, v pohodě?

Míšo neboj, taky se dočkáš. I když bych Ti tedy spíš přála abys otěhotněla přirozeně, fakt :-) Držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
2.6.10 12:49

Ahoj těhulko :mavam: zatím docela dobrý dnes jsem byla na kontrole mím zas asi 20 foliku se tam melou ci co že furt je vidět jinej počet a v pátek opu :dance: tak snad to bude dobrý trochu se bojím co mě čeká narkoza a tak . Jak je tobě je vše ok to už abys scháněla porodnici ted je to na prd dřív bylo volno ted jsou fronty to je hruza .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.6.10 07:24

Ahojky, jsem zpět :-) Tak jsem to nakonec dala dostala jsem tři jedničky a je ze mě Magistra :-) Jsem teď oficiálně andragog ( vzdělávání a řízení lidských zdrojů) jinak mám ještě titul Bc. se zaměřením na předškolní pedagogiku - takže k dětem mám hodně blízko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.