Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Míšo ,tak to je super
to bys mohla zkoušet jen uiu to není tak náročné pro tělo
to je moc dobře .
Mám velkou radost, tak uvidíme jak to půjde
Každopádně příští cyklus ještě pojedu na clostíku a když to nevyjde, tak půjdeme na konzultaci a tam se domluvíme, jak dál, jestli ti IVF nebo jestli zvolit IUI, když dopadl spermoš dobře. A
jak jsi na tom teď ty? Co teď s Tebou?
Ahoj já jsem k dr. Polákové chodila,ale moc spokojená jsem s ní nebyla.Při vyšetření na průchodnost vejcovodů byla docela dost neopatrná a vyšetření dost bolelo a ještě jí do průběhu vyšetření, zvonil její mobil co jí ještě víc znervoznělo a pak narazila na konec dělohy jsem si myslela,že se bolestí zblázním jak tam narazila.Sestřička mě utěšovala,když mi tekly slzy.Nějak se neměla k tomu nám vše pořádně vysvětlit apod.Tak jsem začala chodit k dr. Alexandrovi a na něho si nemůžu vůbec stěžovat vše krásně vysvětlil.Dělal mi IVF pak o mě pečoval celé těhotenství a chodím k němu i nadále. ![]()
Sexyfrago ahoj ,já jí mám taky plné zuby jdu k ní na konzultaci na konci měsíce ,ale pak uvažuji že na druhý pokus se jí vyhnu a nechám se obědnat k Alexandrovi,dělal mě iui a když nic jiného aspon byl lidskej a mluvil
ona je divná ![]()
Emma přesně ona je taková divná já jsem k ní chtěla,proto že je ženská,ale potom jsem změnila názor.Nic nevysvětlí nic.I manželovi neseděla to Alexandr je něco jiného jdu k němu 7.7. ![]()
Sexyfrago a jak jsi to udělala ,že jsi se jí vyhnula ? Já když tam volám tak se ptaj ke komu chodím tak jak to mám udělat? řeknu na recepci ,že k ní nechci a basta a nebudu jí pak potkávat třeba při uz při stimulce to jsem oblezla všechny doktory .
No chodila jsem k ní a když jsem pak šla na stimulaci tak tam nebyla je tam v pondělí odpoledne a ještě nějaký den a tomu dr. jsem řekla,že bych chtěla chodit k němu a on řekl,že to není žádný problém a už jsem chodila jen k Alexandrovi ,vždy když mě objednávají tak se ptají ke komu chodím a dají mě k němu
Zkusím to taky tak je tam ted v pondělí a pátky řeknu na recepci at ně obědnaj k němu ,a když se budou ptát tak řeknu že k ní nechci a basta .Já ještě budu přemýšlet abych se jí nedotkla ne ,jsem blbka .Přítel jí taky nemusí bude rád že máme jiného doktora .Jsem zvědavá co bude kunkat až ted k ní pujdu ,že nechtěla nám dát to icsi a nemám nic ![]()
To se divím,že vám ISCI nedala nás se Alexander ptal co chceme a to co jsme řekli tak nám udělali.Já jsem pak k ní asi ještě jednou šla,ale nic neříkala,že jsem přešla k někomu jinému hold to tak je.
Takže na ní ohledy neber.
No já jsem také chodila ke Koreckýmu jako můj ošetřující lékař,ale pak měl dlouhodobou dovolenou tak jsem přešla s Alexandrovi asi už tam Korecký není ani jsem ho tam dlouho neviděla
Korecký tam je
.TO icsi jsme chtěli ona to nechtěla nedoporučila furt mlela svou
měla jsem být dusledná stát za svým
jenže já tam jsem nervozní a snažím se věřit doktorum a ted jsem jen neštastná takovejch vajíček na hovno nechali je neoplodněný
a nemluvím že musíš tomu dát čas peníze v práci furt pryč a nemám z toho nic a ted jen čekat co dál ![]()
To věřím jaké to je já jsem po 1.IVF také neměla nic do mrazáku měla jsem jich 21 vajíček,ale málo kvalitní špatně jsem si píchla injekci na dozrání vajíček a,proto nebyli kvalitní a z nich zbyli jen 2 na zavedení,ale nevyšlo to.
A mužu se tě zeptat co jste měli za problém a co za vyšetření ? Jestli nechceš tak nemusíš odpovědět
nám nic nenašli ,ale taky vyjma spermia a sledování ovu a u mě hor profilu nám nic nechtěj dělat ![]()
Tak já jsem měla problém v tom,že po vysazení HA kterou jsem jedla 7 let jsem neměla samovolnou ovulaci nereagovala jsem ani na hormony takže jsme byli jen jednou na IUI pak tělo nereagovalo tak se šlo do IVF který bohužel nevyšlo,ale jak jsem měla rozpíchaný vaječníky tak další měsíc po neúspěchu byla samovolná ovulace a otěhotněla jsem.Vůbec jsem to netušila s manželem jsme se hádali atd nějak jsem se nemohla smířit s tím,že to nevyšlo apod.
To je moc super
já taky malinko doufám po těch hormonech že by se mohlo zadařit ,ale zas nevím když se nam neoplodnili
urcitě ty vykyvy nalad znaš jednou doufám za minutu ztrácím naději ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.