Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak Emmi už jsi po vložení embyí do bříška? jak to probíhalo? Já jsem byla v sobotu v Caru a píchly mi injekcio na vyvolání ovu… ještě prý jednou s clostylbegytem a když to do té doby nevyjde, tak na konci července sezení u doktora a domlouvání si IVF ![]()
Ahoj Jani, tak co už víš, zda máš v bříšku jedno mimčo nebo dvě?
Míšo tak vajec bylo 12 ani jedno se neoplodnilo
tak je po všem .Zvažuji změnu car vubec mě nedali info k narkoze k opu k ohss nic ,kdyby mě holky neradili na internetu tak jsem mohla skončit taky v nemocnici s vodou v břiše .
Jinak gratuluji jsi chytrá šikulka
![]()
dám si oraz a pujdu asi jinam asi do gennetu nechala jsem se natlačit do ivf a žádný pořádný vyšetření mě nedělala . Paní dok nechci už ani vidět po narkoze při opu šla kolem mě a ani jsem jí nestála aby se zeptala jak mě je a jak to dopadlo .Tak to je přístup ![]()
No nekecej
tak to je strašný, fakt se neoplodnilo ani jedno? A řekli Ti k tomu něco?
Jo paní Poláková, je trošku jiná, musíš na ní asi stejným přístupem jako ona na Tebe.
Emmi nevzdávej to, když už jsi to rozjela tak nemá cenu to samé absolovat někde jinde, zkus to ještě jednou.
To bude dobré uvidíš!!!
Ne to je fakt blbost, ještě jednu šanci bych dala Gestu
Uvidíš na druhý pokus to vyjde, a teď zase žádost na pojišťovnu? Nebo to už je samozřejmost?
Ahoj
jo zas žádost ale až za 3 měsíce dřív se to nedělá ,aby si tělo odpočinulo .Nevím jestli je blbost měnit car ,ale to icsi jsme chtěli a neudělali ho tak kvuli nim nic nemáme taky to stálo dost peněz a na ho
vno !! tak fakt nevím ,pořád jsem celá bolavá vaječníky mám jak meloun tlak v nich je to na prd .
Ahoj Isci jsem chtěla ale furt mě ho rozmlouvali že není potřeba .Tak jsem se nechala ukecat
přitom v jiných car to bez isci aspon na pár vajec nedělají vždy aspon něco oplodní tak nevím proč nam je nechali pojít ![]()
ach jo, to je mi líto
Snad to všechno dobře dopadne a druhý pokus vyjde.
dost bylo mě napiš jak je to s tebou ? Co v car co ti dělaj a tak a chodíš ke komu ? Já se obědnám asi k jinému dr v Gestu zatím pak uvidím ![]()
Jukni na Gest maj do jedné hod online rozhovor mužeš se anonymně ptát ![]()
Ahojky
no já? já stále ještě zkouším přirozeně, ještě jednou příští cyklus a když to nevyjde, tak na konci července se objednáme a domluvíme IVF. Přítel by ještě jednopu na spermio, dokatorak říkala, že bychom měli znát ještě jednou výsledky, že z jednoho vzorku nebudeme dělat závěry, tak jsem zvědavá jak dopadly…dnes budou ![]()
Já jsem teď spokojená a šťastná, že mám školu za sebou a můžu se v klidu vrhnout na dělání dětí. No uvidíme, teď jsem nějak v pohodě a vůbec to neřeším ![]()
Ahoj tak to je super .Taky to ze mě nějak padá a jsem v klidu ,jen chvílema se to ozve a je mě to líto ,ale sluníčko dělá divy
.To je fakt jeden spermiio nedělá závěr my měli jich víc a furt se lepšili ![]()
Ahojky, no tak si představ, že spermiogram vyšel naprosto úžasně, velký skok oproti poslednímu a tentokrát ho máme v normě - už není špatný
Ty prášky co bere asi zabrali a jsem šťastná, že se šance na otěhotnění zvyšuje ![]()
Jo to máš pravdu, sluníčko dělá divy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.