Kapky Gynex - kdo otěhotněl?

Anonymní
26.7.12 12:41

Gynex

Je tu někdo kdo užíval nebo užívá Gynex kapky - povedlo se vám po tom počít miminko? a za jak dlouho?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.7.12 12:58

Gynex jsem užívala coby prospěšný preparát, považuji ho za velmi dobrou podporu ženského reprodukčního systému. Jako na zázrak, po kterém se hladce otěhotní na něj určitě nespoléhej :). Jinak otěhotnění bez Gynexu bylo rychlejší než s Gynexem :).

• Citovat
  • Upravit
1196
26.7.12 13:07

Ono asi bude záležet jaké máš problémy. Já brala Gynex, plus další preparáty od Energy cca rok, a konečně jsem otěhotněla (po 12letech snažení). Bral to teda ale i manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.12 13:45

Povedlo

…za šest týdnů. Jinak před tim dva roky ani ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
26.7.12 14:10

Ja mam dobrou zkusennost s pripravkem Conceive Plus. V pripade, ze se ti nedela dostatek plodneho hlenu, coz muze byt problem. ja jsem otehotnela po prvnim pouziti a kamaradka take. Obe jsme se snazily asi 6 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
26.7.12 14:14

Já mám po Gynexu dvojčata…Dg. byla neplodnost a předčasný přechod…brala jsem ho kvůli myomům..a bum..nečekaně a zcela neplánovaně se zadařilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
26.7.12 14:17

Já se hlásím ke gynexu :pankac:

před ním rok a půl snažení a nic

po užívání jednoho cyklu gynexu(3 týdny) jsem byla těhotná ;)
mám zkušenost i s jinýma preparátama od nich, ale tenhle mě teda dostal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
26.7.12 14:25

@peggy.sl taky jsem měla diagnozu neplodnost, už jsme byli smíření s tím že nic nebude, ale snažili jsme se pořád :oops:
Já začala brát Gynex i ty ostatní kvůli velmi silné a bolestivé menstruaci, a drobným urologickým potížím. A manžel to bral jako detoxikaci.
A buch, vedlejší produkt léčby :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
26.7.12 14:41

Ahoj, tak to jste mě tady docela potěšily… já mám zkušenosti s jinýma preparátama od dané firmy (na posílení imunity, na detox…) a teď mám doma Gynex, ale teprve s ním začínám. Tak doufám, že bude mít obdobné účinky i u nás. Máme za sebou skoro roční snažení a stále nic… tak kéž by…
Nám teda nijak nepomhl zniňovaný Conceive Plus, taky jsme ho zkoušeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
26.7.12 14:43

Holky,

já teď taky užívám gynex…kéž by mi pomohl, jako některým z vás, které tady píšete…Hezký den :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
26.7.12 14:54

Holky a ještě bych se chtěla zeptat, myslíte, že se může užívat gynex a duphaston dohromady? - já si myslím, že by to nemělo ničemu vadit, že? děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
26.7.12 15:02

@chcimimi Ahoj, já si myslím, že by vadit nemělo, ale možná pro klid duše bych se zeptala toho, kdo Ti prodával Gynex… my chodíme pořád k té samé paní, takže by v tom neměl být problém se zeptat, ale nevím, jak to máš Ty… koukala jsem, že taky na jejich stránkách je možnost vznést dotaz ale nemám s tím zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.7.12 15:07

@chcimimi nevadí, ale klidně se zeptej v jejich poradně. Funguje, doktor odpovídá vždycky jednou za pár dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
26.7.12 15:10
@Sisi137 píše:
@chcimimi nevadí, ale klidně se zeptej v jejich poradně. Funguje, doktor odpovídá vždycky jednou za pár dnů.

a kde najdu kontakt na tu poradnu? děkuju moc holky…i JančiDv..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.7.12 15:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat