Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gynex jsem užívala coby prospěšný preparát, považuji ho za velmi dobrou podporu ženského reprodukčního systému. Jako na zázrak, po kterém se hladce otěhotní na něj určitě nespoléhej
. Jinak otěhotnění bez Gynexu bylo rychlejší než s Gynexem
.
Ono asi bude záležet jaké máš problémy. Já brala Gynex, plus další preparáty od Energy cca rok, a konečně jsem otěhotněla (po 12letech snažení). Bral to teda ale i manžel.
Ja mam dobrou zkusennost s pripravkem Conceive Plus. V pripade, ze se ti nedela dostatek plodneho hlenu, coz muze byt problem. ja jsem otehotnela po prvnim pouziti a kamaradka take. Obe jsme se snazily asi 6 mesicu.
Já mám po Gynexu dvojčata…Dg. byla neplodnost a předčasný přechod…brala jsem ho kvůli myomům..a bum..nečekaně a zcela neplánovaně se zadařilo. ![]()
Já se hlásím ke gynexu ![]()
před ním rok a půl snažení a nic
po užívání jednoho cyklu gynexu(3 týdny) jsem byla těhotná ![]()
mám zkušenost i s jinýma preparátama od nich, ale tenhle mě teda dostal ![]()
@peggy.sl taky jsem měla diagnozu neplodnost, už jsme byli smíření s tím že nic nebude, ale snažili jsme se pořád ![]()
Já začala brát Gynex i ty ostatní kvůli velmi silné a bolestivé menstruaci, a drobným urologickým potížím. A manžel to bral jako detoxikaci.
A buch, vedlejší produkt léčby ![]()
Ahoj, tak to jste mě tady docela potěšily… já mám zkušenosti s jinýma preparátama od dané firmy (na posílení imunity, na detox…) a teď mám doma Gynex, ale teprve s ním začínám. Tak doufám, že bude mít obdobné účinky i u nás. Máme za sebou skoro roční snažení a stále nic… tak kéž by…
Nám teda nijak nepomhl zniňovaný Conceive Plus, taky jsme ho zkoušeli…
Holky,
já teď taky užívám gynex…kéž by mi pomohl, jako některým z vás, které tady píšete…Hezký den
![]()
Holky a ještě bych se chtěla zeptat, myslíte, že se může užívat gynex a duphaston dohromady? - já si myslím, že by to nemělo ničemu vadit, že? děkuju ![]()
@chcimimi Ahoj, já si myslím, že by vadit nemělo, ale možná pro klid duše bych se zeptala toho, kdo Ti prodával Gynex… my chodíme pořád k té samé paní, takže by v tom neměl být problém se zeptat, ale nevím, jak to máš Ty… koukala jsem, že taky na jejich stránkách je možnost vznést dotaz ale nemám s tím zkušenosti…
@chcimimi nevadí, ale klidně se zeptej v jejich poradně. Funguje, doktor odpovídá vždycky jednou za pár dnů.
@Sisi137 píše:
@chcimimi nevadí, ale klidně se zeptej v jejich poradně. Funguje, doktor odpovídá vždycky jednou za pár dnů.
a kde najdu kontakt na tu poradnu? děkuju moc holky…i JančiDv..:-)
Je tu někdo kdo užíval nebo užívá Gynex kapky - povedlo se vám po tom počít miminko? a za jak dlouho?