Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adélka 22
Ahoj Gynex kapky zacni 1. Den cyklu a ber 21/7 tj 21dni a 7 dni pauza. Brala jsem 3× 5/ den a jako podpurny cistici caj Cervene Lapacho.
Poprve jsem otehotnela po cca 3m a pak jsem gynex brala cca rok po porodu, kdyz se vratila MS na srovnani cyklu a druhy bylo hned 1. Mesic ackoliv to nebylo uplne tak v planu 👍 ted jsme spolu 21tt.
@Aaarchie No v září jsem vysadila antikoncepci. A pořad se mi nechce srovnat cyklus… už jsem jednou byla i na vyvolávací injekci, která mě čeká zase zítra… mám 15 dni zpoždění a testy negativní… ale doktor říkal, že jsem jinak zdravá… Doma mám také kontrihelový čaj ale nepřijde mi, že by mi nějak extra pomáhal… Už jsem z toho opravdu zoufalá… tak doufám že Gynex pomůže❤️️🙂
@Adélka 22
Porad se s energy odbornikem, ale gynex obsahuje kontryhel, tak piti navic caje moc nepomuze, me poradili vycistit i ledviny takze detox a to Lapacho prisli jsme o mimi v 5m a chtela jsem se dat rychle do kupy. Otehotnela jsem 5m po potratu a 3m po gynexu a detoxu, navic lubri gel conceive plus na podporu poceti. Druhy bylo yned i pres spatny spermiogram a vyssi vek. Drzim palce
@Adélka 22 Já beru gynex 2 měsíce… Po vysazení HA v srpnu jsem měla MS rozhazenou, jednou 28 dní, pak 44 😀 😀… Teď mám vždy kolem 33 dní a po první davce užívání dorazila i první ovulace ( myslím že do té doby vůbec nebyla) jinak beru od 1. dne MS do ovulace… Tak snad se nám brzy zadari 👍 a tobě držím také palce
@Ele.mele Aspoň mám nějakou naději❤️️ Také vám moc držím palečky❤️️
Jenže nevím, kdy ten první den m/s přijde🥺 Jak už jsem psala.. Mám 15 dni zpoždění a nevím, jestli tu vyvolávací injekci chci… Myslíte, že je to dobrý nápad? Zase do sebe cpát nějakou chemii? 🥺 Ale už opravdu nevím co mám dělat…
@Adélka 22
Zkus dalsi citlivejsi test, treba zadny gynex nebude treba ![]()
@Adélka 22 myslim, ze se zacnou brat s prvnim dnem cyklu, ale jista si nejsem. Urcite se to da najit… jinak mi k otehotneni pomohla prstikova metoda
mozna nahoda, mozna ne. Ale dva roky uz chodi po svete vysledek prvniho takoveho pokusu a druhy pokus prijde na svet v cervenci. ![]()