Kapky Gynex - kdo otěhotněl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1029
9.5.17 10:15

Ja uzivam gynex skoro pul roku a mam kulovy :,( jako neuskodil mi ale ani v nicem nepomohl, cyklus mi nespravil a k vytouzenemu mimi mi taky nepomoh.asi to vysadim, kdyz uz to tolik stoji tak sem myslela ze ztoho aspon neco bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
9.5.17 10:38
@martina82 píše:
Ja uzivam gynex skoro pul roku a mam kulovy :,( jako neuskodil mi ale ani v nicem nepomohl, cyklus mi nespravil a k vytouzenemu mimi mi taky nepomoh.asi to vysadim, kdyz uz to tolik stoji tak sem myslela ze ztoho aspon neco bude :(

To mě mrzí :? Na každého to ma jiný vliv…snad budese mít brzy štěstí, mpc držím pěsti!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
10.5.17 08:30

@Veronikass Možná jsem to špatně pochopila - myslela jsem, že to bereš 14 dní od zjištění čárky, tedy jen 4 dny před dnem otěhotnění. Gynex je založený na ladění organismu do vyrovnané polohy a za 4 dny se fakt nevyladí, pokud by tam byl problém. Ale pokud by to bylo 14 dní před dnem styku, pak ano, to už mohl zaúčinkovat, někomu stačí jeden třítýdenní cyklus. Tak jestli jsem to blbě pochopila, tak se omlouvám. :hug:
Já beru Gynex dlouhodobě na gynekologické potíže, takže sama vidím, jak se to postupně mění, ladí, vyrovnává a je to běh na dlouhou trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
10.5.17 09:59
@Akivasha píše:
@Veronikass Možná jsem to špatně pochopila - myslela jsem, že to bereš 14 dní od zjištění čárky, tedy jen 4 dny před dnem otěhotnění. Gynex je založený na ladění organismu do vyrovnané polohy a za 4 dny se fakt nevyladí, pokud by tam byl problém. Ale pokud by to bylo 14 dní před dnem styku, pak ano, to už mohl zaúčinkovat, někomu stačí jeden třítýdenní cyklus. Tak jestli jsem to blbě pochopila, tak se omlouvám. :hug:
Já beru Gynex dlouhodobě na gynekologické potíže, takže sama vidím, jak se to postupně mění, ladí, vyrovnává a je to běh na dlouhou trať.

Jojo brala jsem 14 dní :lol: v pohodě, jsi hodná, díky za omluvu, já asi neumím psát… :mrgreen: :lol: je to vážně super, určitě ho všem doporucim…tak ať jsi brzy v pohodě a vše se daří podle tvých představ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
10.5.17 11:08

@Veronikass Dekuji :srdce: Taky preju at se dari a mas pohodove tehotenstvi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
10.5.17 11:30
@Akivasha píše:
@Veronikass Dekuji :srdce: Taky preju at se dari a mas pohodove tehotenstvi :kytka:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
14.5.17 07:48

Ahojky, tak po devíti měsících neuspechu a neskutečně dlouhých cyklů mi kamaradka doporucila Gynex. Brala jsem je od prvniho dne cyklu 3× denne 5 kapek a hned prvni cyklus se zadarilo a cekame mimi :-) Mohu jen a jen doporučit :-) :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
13.6.17 12:30

Ahoj, taky se přidávám. Loni v říjnu jsem byla na revizi po ZT a letos v březnu mi známá doporučila gynex a hned po dobrání prvního balení jsem otěhotněla. Zrovna, když jsem si chtěla objednat druhé balení jsem to zjistila :) Brala jsem ze začátku 1× denně 7 kapek a asi od půlky lahvičky 2× denně 7k. Ve čtvrtek mi začíná 10.týden. Taky ho doporučuji, když to takovou dobu nešlo a najednou // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.6.17 09:19

Ahoj holky, také se snažíme a půl roku neúspěchu a pátráni jsem se dočetla o gynexu tak ho také vyzkouším. Koupila jsem si ho a začínám užívat tak jsem zvědavá jestli je to opravdu nějaký kouzelný přípravek nebo jen tak na zlepšení chutě. :lol: čtu tady že některé jsem opravdu při pravidelném užíváni otěhotněly. buď je to pouhá náhoda nebo to vážně tolik pomáhá… každopádně je to asi hodně o mysli a nervech… já už po 6měsících ale bohužel začínám šílet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
15.6.17 22:18

Musim pro nej zitra skocit jsem dnes 40den cyklu a zacinam spinit takze zitra je tu menses. Snad se konečne podari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.6.17 08:58

Tak jsem ke gynexu ještě přidala kontryhelový čaj, myslela jsem že se to nebude dát pít ale je to docela chutné. :)
doufám že to k něčemu bude, když to všechno stojí tolik peněz. Řekla jsem si ale že pro to udělám snad cokoliv takže ať to stojí co to stojí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.6.17 16:44

Kdy začít ?

Ahoj prosím o radu kdy je nejlepší začít kapky brát? Před nebo po MS nebo je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
19.6.17 18:07

@MMisha Já k tomu taky pila kontryhel :palec:
@Domča-_-22_- Začala jsem po MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.6.17 20:47

Já jsem začala brát hned jak jsem si je koupila. A čajem to doladuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.7.17 07:10

Ahoj tak co holky jsou tu další reakce na kapky Gynex? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí