Kapky Gynex - kdo otěhotněl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1289
26.7.12 15:14

Tak hlavně aby to bylo všechno účinné a zadařilo se mimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
27.7.12 00:30

Já se také hlásím k těm, kterým gynex pomohl otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
27.7.12 10:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
27.7.12 13:30

Tak já se to tada s těma kapkama vezmu vážně a budu si poctivě kapat a doufám, že nám to taky přinese štěstí… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
28.7.12 20:13

Holky a to se kupuje gynex v lekarně nebo je na předpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
28.7.12 20:22

V lékárně (i když jak v které), ve zdravé výživě, v bylinkářství…
Já ho beru přímo z konzultačního centra, mám lepší cenuNechala jsem se zapsat jako člen.
 http://www2.energy.sk/…jny/kcks.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.9.15 16:32

Holky, váhám mezi Gynexem a Nosifolem. U Gynexu jste si kapali kolik kapek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
12.9.15 19:17

Poprvé jsem kapala 3×7 kapek. Po roce snažení, užívání hormonů a všeho možného se hned po prvním cyklu s gynexem zadařilo. :kytka: Podruhé jsem brala 3 měsíce, brala jsem 2×15 kapek (doporučila mi toto dávkování doktorka, co dělá celostní medicínu, měla jsem velké cysty) a otěhotněla jsem i přes to, že jsem otěhotnět neměla, byla jsem po operaci, a dávali jsme pozor. S mou diagnózou nás to docela pobavilo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.9.15 19:28
@LEZI píše:
Poprvé jsem kapala 3×7 kapek. Po roce snažení, užívání hormonů a všeho možného se hned po prvním cyklu s gynexem zadařilo. :kytka: Podruhé jsem brala 3 měsíce, brala jsem 2×15 kapek (doporučila mi toto dávkování doktorka, co dělá celostní medicínu, měla jsem velké cysty) a otěhotněla jsem i přes to, že jsem otěhotnět neměla, byla jsem po operaci, a dávali jsme pozor. S mou diagnózou nás to docela pobavilo :lol:.

Že by to byl fakt takový zázrak? A na jak dlouho vydrží jedna lahvička, když bych dejme tomu si kapala 7 kapek denně s tím že se při menstruaci týden vynechá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.9.15 19:32

A chlapy to berou prý taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
12.9.15 20:08

Já nevím, i na ty tři měsíce mi stačila jedna lahvička a pak už jsem to nepotřebovala. Pro mě to zázrak byl, ale jedné známé to nepomohlo. Takže je to jak se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
13.9.15 07:10

Ja zatím ne otěhotněla ale mam pozitivni Bi, nicméně po prvni lavičce najela normální menstruace a po druhé jsem měla ovulacni hlen o kterém jsme do te doby vždy je. Četla takže za me určitě ano budu kupovat další lahvicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
13.9.15 08:39
@Michy35 píše:
Ja zatím ne otěhotněla ale mam pozitivni Bi, nicméně po prvni lavičce najela normální menstruace a po druhé jsem měla ovulacni hlen o kterém jsme do te doby vždy je. Četla takže za me určitě ano budu kupovat další lahvicku

Ovulační hlen? Asi budu vypadat jako trubka, ale jak ho poznáš? Mám problém s polycystickými vaječníky, až na základě vyšetření u doktora jsem zjistila, že mě vynechává ovulace. Předtím jsem o tom neměla ani tušení a nyní přemýšlím nad tím, jak mám poznat, že mě ovulace vynechala nebo ne? :think: Zároveń by mě zajímalo jak se pozná plodný hlen o kterém tady kdosi píše výše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
13.9.15 20:50

@chipsa popisují ho jako,, vaječný bílek,, a opravdu prostě když jsem se utírala po malé, tak prostě najednou táhlý průhledný hlen. škoda jen, že dle lékaře bez hormonu neovuluji a nebyla jsem na folikulometrii ale hrozně by mě zajímalo jestli opravdu ovu proběhla, ptz jsem měla asi dvě hodiny šílené bolesti na pravém vaječníku a pak se mi najednou ulevilo, i ovu test byl pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.9.15 14:52

Ahoj holky, moc prosim o radu. Snazime se s pritelem o miminko a protoze z jeho strany jsou trochu zhorsene podminky, tak se to snazime maximalne podporit. Minuly cyklus jsem si teda zacala poprve merit a zapisovat teploty. Mela jsem ukazkovy cyklus 28 dni, ovu 15.den,krivku teplot klasickou…Trefili jsme se is milovanim den pred a den po ovu, ale ms se bohuzel dostavila…Prvni den jsem si koupila gynex a kapu 3×7 a stalo se to, ze jsem krvacela jen asi tri dny a celkem malo…Jindy mam ms hodne silnou a trva vzdycky cca tyden…Cyklus kokem tech 28 dni…Nevite, co by to mohlo znamenat? A je to zkraceni ms pozitivni nebo negativni? Diky za rady! (Mela jsem samozrejme podezreni na tehu, ale delala jsem si dva testy, protoze mi navic obden vyskakuje porad teplota na 37 a zase klesa na 36.5,ale oba negativni…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí