Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já se to tada s těma kapkama vezmu vážně a budu si poctivě kapat a doufám, že nám to taky přinese štěstí… ![]()
V lékárně (i když jak v které), ve zdravé výživě, v bylinkářství…
Já ho beru přímo z konzultačního centra, mám lepší cenuNechala jsem se zapsat jako člen.
http://www2.energy.sk/…jny/kcks.asp
Holky, váhám mezi Gynexem a Nosifolem. U Gynexu jste si kapali kolik kapek?
Poprvé jsem kapala 3×7 kapek. Po roce snažení, užívání hormonů a všeho možného se hned po prvním cyklu s gynexem zadařilo.
Podruhé jsem brala 3 měsíce, brala jsem 2×15 kapek (doporučila mi toto dávkování doktorka, co dělá celostní medicínu, měla jsem velké cysty) a otěhotněla jsem i přes to, že jsem otěhotnět neměla, byla jsem po operaci, a dávali jsme pozor. S mou diagnózou nás to docela pobavilo
.
@LEZI píše:
Poprvé jsem kapala 3×7 kapek. Po roce snažení, užívání hormonů a všeho možného se hned po prvním cyklu s gynexem zadařilo.Podruhé jsem brala 3 měsíce, brala jsem 2×15 kapek (doporučila mi toto dávkování doktorka, co dělá celostní medicínu, měla jsem velké cysty) a otěhotněla jsem i přes to, že jsem otěhotnět neměla, byla jsem po operaci, a dávali jsme pozor. S mou diagnózou nás to docela pobavilo
.
Že by to byl fakt takový zázrak? A na jak dlouho vydrží jedna lahvička, když bych dejme tomu si kapala 7 kapek denně s tím že se při menstruaci týden vynechá?
Já nevím, i na ty tři měsíce mi stačila jedna lahvička a pak už jsem to nepotřebovala. Pro mě to zázrak byl, ale jedné známé to nepomohlo. Takže je to jak se vším.
Ja zatím ne otěhotněla ale mam pozitivni Bi, nicméně po prvni lavičce najela normální menstruace a po druhé jsem měla ovulacni hlen o kterém jsme do te doby vždy je. Četla takže za me určitě ano budu kupovat další lahvicku
@Michy35 píše:
Ja zatím ne otěhotněla ale mam pozitivni Bi, nicméně po prvni lavičce najela normální menstruace a po druhé jsem měla ovulacni hlen o kterém jsme do te doby vždy je. Četla takže za me určitě ano budu kupovat další lahvicku
Ovulační hlen? Asi budu vypadat jako trubka, ale jak ho poznáš? Mám problém s polycystickými vaječníky, až na základě vyšetření u doktora jsem zjistila, že mě vynechává ovulace. Předtím jsem o tom neměla ani tušení a nyní přemýšlím nad tím, jak mám poznat, že mě ovulace vynechala nebo ne?
Zároveń by mě zajímalo jak se pozná plodný hlen o kterém tady kdosi píše výše?
@chipsa popisují ho jako,, vaječný bílek,, a opravdu prostě když jsem se utírala po malé, tak prostě najednou táhlý průhledný hlen. škoda jen, že dle lékaře bez hormonu neovuluji a nebyla jsem na folikulometrii ale hrozně by mě zajímalo jestli opravdu ovu proběhla, ptz jsem měla asi dvě hodiny šílené bolesti na pravém vaječníku a pak se mi najednou ulevilo, i ovu test byl pozitivní
Ahoj holky, moc prosim o radu. Snazime se s pritelem o miminko a protoze z jeho strany jsou trochu zhorsene podminky, tak se to snazime maximalne podporit. Minuly cyklus jsem si teda zacala poprve merit a zapisovat teploty. Mela jsem ukazkovy cyklus 28 dni, ovu 15.den,krivku teplot klasickou…Trefili jsme se is milovanim den pred a den po ovu, ale ms se bohuzel dostavila…Prvni den jsem si koupila gynex a kapu 3×7 a stalo se to, ze jsem krvacela jen asi tri dny a celkem malo…Jindy mam ms hodne silnou a trva vzdycky cca tyden…Cyklus kokem tech 28 dni…Nevite, co by to mohlo znamenat? A je to zkraceni ms pozitivni nebo negativni? Diky za rady! (Mela jsem samozrejme podezreni na tehu, ale delala jsem si dva testy, protoze mi navic obden vyskakuje porad teplota na 37 a zase klesa na 36.5,ale oba negativni…)