Kapky Gynex - kdo otěhotněl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
12.10.15 01:19

Otěhotněla jsem

S manželem jsme se snažili o mimi nějaký ten pátek a už jsem z toho byla špatná, jelikož jsem po dvou laparkách cyst a v lednu 2015 mě posílal můj gynekolog na třetí operaci. Od listopadu 2014 jsem na doporučení nepřetržitě brala Chlorellu. Říkala jsem si, že tím nic nepokazím, jelikož mi bylo řečeno, že na cysty lék neexistuje, protože se neví proč se tvoří. Doktor mě zbytečně strašil a dokonce po mě chtěl podepsat papír, že odmítám léčbu. V lednu 2015 jsem se se svým gynekologem rozloučila a také jsem začala pravidelně užívat Gynex gtt. Přečetla jsem spoustu recenzí, a tak jsem si řekla, že minimálně podpořím hormony a možná budu mít méně bolestivou menstruaci. Už jsme se s manželem začínali pomalu bavit o umělým oplodnění, protože si už taky začal dělat starosti. Koncem února jsem to měla dostat a taky mě bolelo břicho. Myslela jsem, že mám zase zpoždění, protože jsem byla docela ve stresu z práce. Raději jsem si koupila test a nevěřila jsem svým očím, ukázaly se dva proužky. Pro mě něco naprosto neuvěřitelného, nádherného, celý den jsem se nemohla soustředit a byla jsem naprosto šťastná. Takže za mě je to jednak o psychice, jednak o hormonální rovnováze a také o imunitě. Myslím, že mi pomohla jak Chlorella na pročištění organismu, tak i Gynex gtt na hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.10.15 08:03
@Imogen píše:
S manželem jsme se snažili o mimi nějaký ten pátek a už jsem z toho byla špatná, jelikož jsem po dvou laparkách cyst a v lednu 2015 mě posílal můj gynekolog na třetí operaci. Od listopadu 2014 jsem na doporučení nepřetržitě brala Chlorellu. Říkala jsem si, že tím nic nepokazím, jelikož mi bylo řečeno, že na cysty lék neexistuje, protože se neví proč se tvoří. Doktor mě zbytečně strašil a dokonce po mě chtěl podepsat papír, že odmítám léčbu. V lednu 2015 jsem se se svým gynekologem rozloučila a také jsem začala pravidelně užívat Gynex gtt. Přečetla jsem spoustu recenzí, a tak jsem si řekla, že minimálně podpořím hormony a možná budu mít méně bolestivou menstruaci. Už jsme se s manželem začínali pomalu bavit o umělým oplodnění, protože si už taky začal dělat starosti. Koncem února jsem to měla dostat a taky mě bolelo břicho. Myslela jsem, že mám zase zpoždění, protože jsem byla docela ve stresu z práce. Raději jsem si koupila test a nevěřila jsem svým očím, ukázaly se dva proužky. Pro mě něco naprosto neuvěřitelného, nádherného, celý den jsem se nemohla soustředit a byla jsem naprosto šťastná. Takže za mě je to jednak o psychice, jednak o hormonální rovnováze a také o imunitě. Myslím, že mi pomohla jak Chlorella na pročištění organismu, tak i Gynex gtt na hormony.

Ahoj moc ti to přeji :srdce: Můžu se zeptat, jak dlouho jsi ty kapky brala, než se zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
12.10.15 09:05

Ahoj holky,
tak já Gynex užívala pouze jeden měsíc - dýl nebylo potřeba :-)
Koupila jsem ho hlavně kvůli zkrácení cyklu a popravdě i proto, že jsem slyšela, že pomáhá s otěhotněním. Kapala jsem 3× denně 7 kapek, 21 dní. Test jsem dělala první 32DC, protože předchozí cykly byly 34,35 dní. A byla tam slabá čárka :-)
Takže za mě to byly super investované peníze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.15 12:25
@chipsa píše:
Ahoj moc ti to přeji :srdce: Můžu se zeptat, jak dlouho jsi ty kapky brala, než se zadařilo?

Brala jsem je tak měsíc a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
7.3.17 09:18
@chcimimi píše:
Holky,já teď taky užívám gynex…kéž by mi pomohl, jako některým z vás, které tady píšete…Hezký den :mavam: :kytka:

a pomohl???ja uzivam 3 mesic no zatim nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
7.3.17 09:20
@Alka píše:
Ono asi bude záležet jaké máš problémy. Já brala Gynex, plus další preparáty od Energy cca rok, a konečně jsem otěhotněla (po 12letech snažení). Bral to teda ale i manžel.

tyo 12 let to muselo byt hrozny pro tebe, ja druhym rokem, gynex beru 3 mesic a zatim nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
7.3.17 09:22
@kpiskacova píše:
Ha ha ha holky to jste mě pobavily, já je beru už pár dní na premenstruační syndrom, tak to jsem zvědavá, zda potom také tak rychle otěhotním :D

a povedlo se??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
9.5.17 06:55

Obnova

Ahoj, obnovuji diskuzi pro ty, co třeba zvažují gynex… holky, brala jsemjsem tento měsíc poprvé (14 dní, ne nejak extra pravidelně jsem lajdak) a včera 10DPO duch po limitu a dnes už viditelnější v limitu, ještě je brzy a stát se může vše, ale věřím a doufám, že nám to konečně po snažení vyšlo…:) takže gynex doporučuji!!! :) spodní test je dnešní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
9.5.17 08:30

No tak to pochybuju, že způsobil Gynex :) Ale hlavně, že se povedlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.5.17 08:32

První dítě jsem taky měla po gynexu..druhé již bez

• Citovat
  • Upravit
585
9.5.17 09:34
@Akivasha píše:
No tak to pochybuju, že způsobil Gynex :) Ale hlavně, že se povedlo :kytka:

Snažili jsme se 4 měsíce a až ted s gynexem je to tu, takze nevím, proč by za to nemohl gynex. Jsou to bylinky a sposta holek otěhotněla první měsíc po užívání gynexu a snazili se i déle než 4m…přečti si nějaké diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
9.5.17 09:34

Take jsem používala Gynex :mrgreen: jeden cyklus :mrgreen: a za měsíc mám termin :palec:

• Citovat
  • Upravit
585
9.5.17 09:38
@Smarcie píše:
Take jsem používala Gynex :mrgreen: jeden cyklus :mrgreen: a za měsíc mám termin :palec:

Jo je to vážně super věc!! Uz čekáme snad teda druhé a pokud někdy budeme chtít třetí, určitě do gynexu 100% zase půjdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.5.17 09:51

@Veronikass běžná doba snažení je šest měsíců a az po roce je to bráno jako problém. Takže to, ze jsi těhotná po čtyřech je normální. Proto @Akivasha psala, ze to nemusí mít co dělat s gynexem. Jinak gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
9.5.17 09:58
@Tichošlápek píše:
@Veronikass běžná doba snažení je šest měsíců a az po roce je to bráno jako problém. Takže to, ze jsi těhotná po čtyřech je normální. Proto @Akivasha psala, ze to nemusí mít co dělat s gynexem. Jinak gratuluji

Jo neříkám, že to normální není, vím, že se problém s neplodnosti řeší až po roce, jen říkám, že tomu nejspíš gynex napomohl. Děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí