Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MMisha Ahoj, gynex by se s kontryhelem neměl kombinovat! Pila jsem ho 4 cykly a teď přestala kvůli gynexu. Dočteš se to na www.energy.cz
@Domča-_-22_- je to jedno, kdy začneš. Důležité je 3 týdny a týden pauza
Já Gynex brala od srpna po vysazení HA. Vždycky 3 týdny od začátku MS a musím říct, že zafungoval. Cyklus se mně upravil na délku před tím než jsem nasadila HA. PMS byl v pohodě.
Kromě něj jsem ale cvičila i hormonální a dalí druhy jógy. Takže to může být jedno s druhým
Ale moc dlouhou zkušenost nemám, protože proběhla MS po vysazení HA, pak jedna „klasická“ MS a další už nepřišla a jsem těhotná. ![]()
Zkušenost mám pozitivní. 1,5 roku nic a po 3 týdnech braní Gynexu jsem našla na testu 2 čárky.
Mne Gynex k tehotenstvu nepomohol, ale nemôžem na tieto kvapky dopustiť, pri ich užívaní ( 3 mesačná kúra, 3 týždne, týžden pauza a takto som to opakovala 3×) sa mi veľmi zlepšil zdravotný stav a hlavne po psychickej stránke mi veľmi pomohli. Určite sa v budúcnosti k nim vrátim ![]()
Mně bohužel nepomohl. Nepomohl ale ani drilling ani clostilbegyt. Už snad jen Car. Uvidíme v létě
Já tedka beru gynex 14 dní tak jsem zvědavá zda to bude mít nějaký účinek. Někdo psal že je mu lépe a celkově se cítí líp. No to nemůžu uplně potvrdit hůř se mi ráno vstává mám pupínky úplně všude a ovulace zatím nezachycena na testy. Ale beru to tak, že tělo se možná detoxikuje. Tak dám vědět jak to dopadne za dalších 14 dní ![]()
@MarNat píše:
Zkušenost mám pozitivní. 1,5 roku nic a po 3 týdnech braní Gynexu jsem našla na testu 2 čárky.
Tak jsem se unahlila. Nevim jestli na tom ma vinu gynex, ale uchytilo se spatne oplodnene vejce a ted jsem byla na revizi v 7tt. Podezreni na molu.Nic se nevyvijelo. Jeste 6cm cysta zluteho teliska. Stalo se to nekomu? Nevim jestli to zas nemam nechat jenom na prirode nebo pak zkusit zas gynex alespon na srovnani ms. Bojim se, aby se zase neuchytilo neco, co nebude schopne se normalne vyvijet. ![]()
@MarNat Myslim, že gynex na to vliv nemá. Stane se i normálně.
@P4ja je fakt, že jsem ho bral predtim jenom 3 tydny.Jsou to bylinky, tak jim dam asi jeste pak sanci, alespon aby me srovnaly psychicky a pak ms.Tu mam stale nepravidelnou.Ted na ni teda budu cekat.
@MarNat Za mě lepší hormonální jóga jak na psychiku tak na hormony, ale spousta žen to odmítá, protože se u toho musí cvičit. Kapky jsou pro některé pohodlnější.
@P4ja mám jeste cystu 6cm, takze nemuzu nic delat aby se mi neomotala kolem vajecniku. Kazdopadne gynex doberu jenom abych nevyhodila tolik penez do kose. Jinak po mole budu mit zakaz otehotnet na hooodne dlouho takze budu muset delat nopak vsechno pro to abych nahodou neotehotnela.Ale na tu psychiku to neco chce urcite.
@MarNat Tak je potřeba se zeptat. Na něco se hormonálka cvičit dá a pomáhá a něco ne. Ale lektorky jsou certifikované a ví. Já bych ten mezičas využila právě ke cvičení a porovnání hormonů a pak tělo bude mnohem líp připravené.
@P4ja Mám štěstí a mola nebyla potvrzena. Tentokrát až zmizí cysta asi zkusím spíš tu jógu a nechám to jinak na přírodě. Všem hodně štěstí a pevné nervy