Kapky Gynex - kdo otěhotněl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3736
10.8.18 09:52

@Aaarchie Děkuji, už máme doma půlroční princeznu :srdce: Snažila jsem se otěhotnět skoro rok, to skončilo zamlklým těhotenstvím a potom to vyšlo až za půl roku, z toho měsíc jsem brala ten gynex. Chtěla jsem, aby si ho kapal i manžel, ale když jsem mu to nenachystala, tak si na to sám nemyslel a měl ho asi jen 5× :cert: :lol: Držím palce, ať se co nejdřív zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.8.18 06:30

@Manhattan dekuji moc. Budu doufat,ze u nas zabere. Bere poctivé i manžel a k tomu zobe selen,zinek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.8.18 09:22

Gynex jsem brala i s Fertipronou na doporučení dr a holky opravdu to nedoporučuji. :( Včera duch na testu, dopoledne špinění a dnes se mi rozjela mrcha červená :,( :,( :,( Tt už jsem nezloušela. Jsem 27DC a 11DPO :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.10.18 07:46

Tak nam se zadarilo v druhem cyklu s gynexem :dance: :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.18 11:25

tak nám se po 6 měsících užívání kapek gynex nezadařilo. a to už jsem vyzkoušela hodně přípravků (kontryhel, fertity blend, inofolic, listovka, hormony…) Otěhotnět se pokoušíme už přes 2 roky. Ono se řekne, přípravky na podporu těhotenství. Chyba bude asi někde jinde, taky už chodíme do CARU, tak uvidíme…snad nám pomůžou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
8.11.18 14:37

Gynex kapky beru od srpna,me pomohl po potratu ve 2. Trimestru s regeneraci a na cysty 2×4,5cm. K otěhotnění zatim taky ne i když naděje svitla poz. Tehu test,ale 10dni po terminu ms přišla,asi tam bylo neco spatne. Vidim,ze telo začalo fungovat a preji si at se povede,manžel zobe selen,zinek a ted orthomol fertil (ma mizerny spermio) ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.3.19 10:56

Dobrý den, chtěla bych obnovit téma na kapky gynex jestli vám pomohli k otěhotnění? Začala jsem je brát na doporučení paní v lékárně :andel: tak snad pomohou,máte nějaké zkušenosti ? Že jste se dlouho snažili a po brání gynexu otěhotněli? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.3.19 12:15

@Lilka1 kapky jsem brala po potratu ve 2trimestru od srpna 2018 cca 5mesicu a na silvestra jsem našla // cekame chlapecka. K tomu jsem pila kontryhel do ovu. Manzel bral selzinek a 1mesic Orthomol fertil plus a používání lubrigel Conceive plus. Gynex mi urcite srovnal cyklus a drzel v psych.pohode a vstrebali se mi 2cysty 2×skoro 5cm. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
23.3.19 07:20

Nechcem brat nadeje, ale ja som bola po gynexu akurat tak unavena. Ako posobil vnutri, posudit neviem, ale okrem tej unavy som nic ine nezaznamenala. Brala som ho tri mesiace :nevim:
Zato Conceive gel sme pouzili raz a mame dve ciarky. Mozno stastie, mozno placebo efekt, ale po dlhom snazeni je to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
23.3.19 07:29

Este na doplnenie, moj osobny nazor (nie som ziadna doktorka), pokial ma zena rozhadzane cykly, cysty a podobne problemy, gynex moze byt to prave. Kamaratke po vysadeni antikoncepcie pomahal priam zazracne.
Pokial ma ale cykly pravidelne a v podstate bezproblemove, len sa proste nedari, moze to byt v tom, ze ma nehostinne prostredie alebo on pomale mrsky. A v takom pripade Conceive gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.3.19 09:58

Jinak urcite doporucuji se poradit s jejich poradcem,říct proc ho chcete brat atd. Na webu kontakt je me se ptali nejen na anamnezu,ale i vek atd.. Davkovani mi doporucili 3×5kapek denne k tomu pit caj červené lapacho na cisteni ledvin. U me to bylo složitější,ale pomohl mi ;) jinak bylinky chtějí cas necekejte zazraky prvni mesic. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
30.5.19 21:38

Po 14 dnech brání gynexu pozitivní test..Snažení 11 měsíců..za mě gynex doporučuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuska1994
11.9.19 19:38

Ahoj, přidávám se k vám s radou. V únoru jsem vysadila HA, protože se s manželem chceme snažit o mimi. První 4 měsíce jsem měla ms normální, pak 2 měsíc silnou a teď mám zase hrozně slabou. Beru druhý měsíc vitamíny GS mimi star forte a piju kontryhelový čaj. Zatím druhý měsíc bez úspěchu. Ovulaci nějak nepoznám na sobě, a cyklus sem měla do teď pravidelný po 30 dnech. Tento mě přišla ms o týden spíš a tak se chci zeptat, zda mám zkusit užívat místo těchto tablet gynex na rychlejší početí. A zda mi to nějak neuškodí, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.19 10:54

Gynex

Holky, jak uzivate gynex? Kapete do vody nebo primo do pusy? Pry se nema kapat do kohoutkove vody, jen balene.Dnes ho zacnu uzivat, 3DC, kvuli cyste na vajecnniku a taky PMS md trapi.

• Citovat
  • Upravit
42
3.3.21 12:09

Zdravíčko.. Dnes mi také dorazily Gynex Kapky. Chci se zeptat, kdy ho začít užívat.. před m/s po m/s nebo je to jedno? 🤷🏻‍♀️ Googlila jsem ale nikde se mi nedostalo přímé odpovědi.. budu moc ráda i za nějaké rady jak se vám povedlo otěhotnět… Jinak vám přeji hezký a pohodový den❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí