Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aaarchie Děkuji, už máme doma půlroční princeznu
Snažila jsem se otěhotnět skoro rok, to skončilo zamlklým těhotenstvím a potom to vyšlo až za půl roku, z toho měsíc jsem brala ten gynex. Chtěla jsem, aby si ho kapal i manžel, ale když jsem mu to nenachystala, tak si na to sám nemyslel a měl ho asi jen 5×
Držím palce, ať se co nejdřív zadaří ![]()
@Manhattan dekuji moc. Budu doufat,ze u nas zabere. Bere poctivé i manžel a k tomu zobe selen,zinek ![]()
Gynex jsem brala i s Fertipronou na doporučení dr a holky opravdu to nedoporučuji.
Včera duch na testu, dopoledne špinění a dnes se mi rozjela mrcha červená
Tt už jsem nezloušela. Jsem 27DC a 11DPO ![]()
tak nám se po 6 měsících užívání kapek gynex nezadařilo. a to už jsem vyzkoušela hodně přípravků (kontryhel, fertity blend, inofolic, listovka, hormony…) Otěhotnět se pokoušíme už přes 2 roky. Ono se řekne, přípravky na podporu těhotenství. Chyba bude asi někde jinde, taky už chodíme do CARU, tak uvidíme…snad nám pomůžou
Gynex kapky beru od srpna,me pomohl po potratu ve 2. Trimestru s regeneraci a na cysty 2×4,5cm. K otěhotnění zatim taky ne i když naděje svitla poz. Tehu test,ale 10dni po terminu ms přišla,asi tam bylo neco spatne. Vidim,ze telo začalo fungovat a preji si at se povede,manžel zobe selen,zinek a ted orthomol fertil (ma mizerny spermio)
.
Dobrý den, chtěla bych obnovit téma na kapky gynex jestli vám pomohli k otěhotnění? Začala jsem je brát na doporučení paní v lékárně
tak snad pomohou,máte nějaké zkušenosti ? Že jste se dlouho snažili a po brání gynexu otěhotněli? ![]()
@Lilka1 kapky jsem brala po potratu ve 2trimestru od srpna 2018 cca 5mesicu a na silvestra jsem našla // cekame chlapecka. K tomu jsem pila kontryhel do ovu. Manzel bral selzinek a 1mesic Orthomol fertil plus a používání lubrigel Conceive plus. Gynex mi urcite srovnal cyklus a drzel v psych.pohode a vstrebali se mi 2cysty 2×skoro 5cm. Držím palce
Nechcem brat nadeje, ale ja som bola po gynexu akurat tak unavena. Ako posobil vnutri, posudit neviem, ale okrem tej unavy som nic ine nezaznamenala. Brala som ho tri mesiace ![]()
Zato Conceive gel sme pouzili raz a mame dve ciarky. Mozno stastie, mozno placebo efekt, ale po dlhom snazeni je to tam.
Este na doplnenie, moj osobny nazor (nie som ziadna doktorka), pokial ma zena rozhadzane cykly, cysty a podobne problemy, gynex moze byt to prave. Kamaratke po vysadeni antikoncepcie pomahal priam zazracne.
Pokial ma ale cykly pravidelne a v podstate bezproblemove, len sa proste nedari, moze to byt v tom, ze ma nehostinne prostredie alebo on pomale mrsky. A v takom pripade Conceive gel.
Jinak urcite doporucuji se poradit s jejich poradcem,říct proc ho chcete brat atd. Na webu kontakt je me se ptali nejen na anamnezu,ale i vek atd.. Davkovani mi doporucili 3×5kapek denne k tomu pit caj červené lapacho na cisteni ledvin. U me to bylo složitější,ale pomohl mi
jinak bylinky chtějí cas necekejte zazraky prvni mesic. Držím palce
Po 14 dnech brání gynexu pozitivní test..Snažení 11 měsíců..za mě gynex doporučuji:)
Ahoj, přidávám se k vám s radou. V únoru jsem vysadila HA, protože se s manželem chceme snažit o mimi. První 4 měsíce jsem měla ms normální, pak 2 měsíc silnou a teď mám zase hrozně slabou. Beru druhý měsíc vitamíny GS mimi star forte a piju kontryhelový čaj. Zatím druhý měsíc bez úspěchu. Ovulaci nějak nepoznám na sobě, a cyklus sem měla do teď pravidelný po 30 dnech. Tento mě přišla ms o týden spíš a tak se chci zeptat, zda mám zkusit užívat místo těchto tablet gynex na rychlejší početí. A zda mi to nějak neuškodí, děkuji
Holky, jak uzivate gynex? Kapete do vody nebo primo do pusy? Pry se nema kapat do kohoutkove vody, jen balene.Dnes ho zacnu uzivat, 3DC, kvuli cyste na vajecnniku a taky PMS md trapi.
Zdravíčko.. Dnes mi také dorazily Gynex Kapky. Chci se zeptat, kdy ho začít užívat.. před m/s po m/s nebo je to jedno? 🤷🏻♀️ Googlila jsem ale nikde se mi nedostalo přímé odpovědi.. budu moc ráda i za nějaké rady jak se vám povedlo otěhotnět… Jinak vám přeji hezký a pohodový den❤️️