Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Pro Anonymni a ostatní ,
mrkněte tady na ten odkaz, jsou tam fotky 18 měs. prcka ve Verve!
Tomuhle já opravdu neříkám velký nebo prostorný kočárek! Je fakt malinký a hodně mamin už zklamal - teda velikostně ![]()
http://www.rodina.cz/…se/novep.asp?…
Sisi
Dobrý večer…také stojím před obdobným problémem,koupit golfky a už mě z toho balí hlava.Do nejužšího výběru prošel TKF Buggster nebo Inglesina Zip a teď který?!Malá má 15 měs a ještě mi v kočárku hodně spí…vím,že žádný kočár není na 100%,ale ustoupit se hold musí…maminky poradíte mi ?!
Je to tři dny, co mám Chicco CT 0.4
pokud hledáte kompromis mezi cenou a pohodlím dítěte, jděte do nich.
Cena 3,500Kč
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat nemáte některá zkušenost s golfáčem Baby point Solar? díky za Vaše poznatky Lucie
Holky, a co třeba Inglesina Trip? Nemáte s ní někdo zkušenosti?
Já bych chtěla levnější golfky, aby byly lehké, skladné a aspoň trochu jezdilyv terénu (nechci je na denní ježdění, jen na cestování pro 1,5leté dítě)
efkasl inglesinu trip má známá a nebrala bych ju, příjdou mě jako takové hrkátko, do terénu nic moc, ale to asi žádné golfky.
martina
Ahoj,určitě bych ti mohla doporučit kočárek FALCON od firmy HOCO.Jsou to velice lehké,snadno složitelné a skladné golfové hole.Mají nastavitelnou rukojet,spojenou zadní brzdu,odnímatelné přední madlo,několik poloh pro nastavení zad a nožiček,velký nákupní košík,velice dobré odpružení,ale hlavně také PRAC9 potah !!! Vyrábí se ve velice modních designech a firma HOCO ted přišla i s novým designem X - SPORTLINE,který je opravdu moc pěkný.Falcona seženeš okolo 5.000,–.Já jsems ním velice spokojena a můžu ti ho vřele doporučit.Přeji štastný výběr
sikulecka píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat nemáte některá zkušenost s golfáčem Baby point Solar? díky za Vaše poznatky Lucie
Ahojky, já pěju na Solar jenom chválu. Mají sice cca 10 kg, ale jsou fakt pohodlné. Můj 18 měsíční chlapeček (82 cm a 10,8kg) se do nich krásně vejde, je široký, pohodlný. Je pravda, že už mu nožičky občas čouhají ven, ale když ho kousek posunu, tak je to ok. Košíček pod ním sice vypadá nic moc, ale vejde se tam při troše snahy docela dost věcí, na záda ze své strany jsem si přidělala síťku a ta je krásně schovaná pod střechou a přitom mám další úložný prostor. Krásně se ovládá, potah je sundavací, ale do pračky to není, takže jsem prala ve vaně. Prostě maximální spokojenost!!! I když teď pokukuju po Zappovi, už se mi moc nechce nosit 20 kg
), ale na procházky si ho určitě ještě nechám.
Dnes brouzdám půl dne na internetu a už jsem z toho na hlavu
doporučíte mi prosím nějáké golfky do 2 500,– dají se vůbec za takovou cenu nějáké nové pořídit? ![]()
Já mám Chicco LiteWay, jsou super ale nedoporučuji do města kde jsou jako dlažba kočičí hlavy, to bylo pro ně moc. Ale jsou tedy na horní hranici tvojí částky, možná i nějakou korunu přes. Ale byl k nim v ceně teplý nánožník, pláštěnka, jsou lehounký a jdou skoro do lehu.