Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zuzila jsem vyber na Peg-perego pliko mini a nuna pepp luxx a ted babo rad.
Mel nekdo oboje nebo muze poradit, ktere vybrat??
@Dandinkaaa tady v recenzích najdeš i na luxx, popojeď dolů.
a tady jedna uživatelka píše o obou: https://www.emimino.cz/…plus-268601/
Tak jsem dnes byla v obchode a nazivo si vyzkousela nunu luxx. Syn se mi do ni tak tak vlezl, byl v ni jak sardinka
To je kocarek tak pro rocni deti asi. Vyzkousela jsem 5 dalsich co tam meli a vsechny ty golfky byly nejak male. Jedine, do kterych se vlezl byl Espiro energy, ktery se sklada jak destnik a ma spojenou rukojet, takze je to spise sportak.
No takze uz asi zustanu u sveho sportaku a je to.
![]()
@Dandinkaaa zkus se ještě kouknout na ten cybex easy s plus. Já ho budu kupovat.
@Pavla087 Vypada pekne, ale to uz je jak sportak. Sice je lehci nez ten muj Street, ale ani slozeny neni extra maly. Navic ta cena a to bez prislusenstvi (madlo napr)
A zadny bazarovy jsem nenasla.
@Dandinkaaa tak GB Qbit plus nebo Cam compass. Cybex easy s plus je novinka, na bazaru nenajdeš. GB Qbit plus jsem měla a super. Ja uz mam kočárek jen na dojezd… ![]()
Koukněte na macleren quest. Golfky moc nemusím, ale loni jsem si je koupila na Aukru za 500. Takže starší kousek, ale stále v dobrém stavu. Se tam ho ještě vytáhnu. Dcera 18kg a 102 cm se v něm v pohodě vyspí. Ovládání stále dobré. Jediné mínus na rukojeť nesmí přijít nic těžšího jinak se Prázný kočárek převrhne.